esofron Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου εγω ψώνισα αυτες τις 2 . Αναμένω iphone 17 pro. 3
NoMans Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Η λαδί Techwoven φαίνεται πιο ωραία απ' ό,τι στις "επίσημες" φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα σχετικά sites.
Sakm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Στις 25/9/2025 στις 12:02 ΜΜ, spyros66666 είπε https://www.skroutz.gr/s/45410032/Veger-W1162S-Power-Bank-10000mAh-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-Leyko.html?product_id=171858647&sponsored=fbt Το έχει δοκιμάσει κανείς ?? ναι εγώ είναι τέλειο...
spyros66666 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Sakm είπε ναι εγώ είναι τέλειο... Περίπου πόση ώρα θέλει να σου φορτίσει 50%;
Stelaras1993 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, petran1790 είπε Στην συγκεκριμενη λογικα παιζει και να κρυβεται.. γιατι σε οποια αλλη εχω δει, το ring εκει ειναι ανοιχτο στο κατω μερος και εκει πεφτει το μηλο... Καλυτερα να μην φαινεται καθολου να μην το ματιαζουν 🤣 Πολυ σωστα , δεν θα φαίνεται καθόλου . Εχω παραγγείλει και το τζαμάκι της flolab και περιμένω. 11 ώρες πριν, margaritagr είπε ωπ εισαι ο άνρθωπός μου!!! αν δεις λίγο πίσω ψαχνω για Torras θήκη φέτος και κοιτάω και τη σειρά ostand. Αυτό ποιο μοντέλο είναι? https://torraslife.com/products/ostand-q3-air-for-iphone-17-pro-max?country=US&dm_ad=&dm_cam=22765906920&dm_grp=&dm_kw=&dm_net=adwords&gad_campaignid=22771950188&gad_source=1&gbraid=0AAAAABZzsZXyUcQhN4Krk2uhfdDNZK6t7&gclid=CjwKCAjw89jGBhB0EiwA2o1On5OTtJ99xu3gV9PSMwblitJwg9voaBgYVNFf9BF_iFPN7B0NgtDN0xoCAUkQAvD_BwE&variant=43477672132650 1
TiPsY4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, NoMans είπε Η λαδί Techwoven φαίνεται πιο ωραία απ' ό,τι στις "επίσημες" φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα σχετικά sites. όλες οι techwoven φαίνονται διαφορετικά απο κοντά γιατί είναι 3 χρώματα και η κάμερα το βλέπει σαν "tv static" 😅
sazistas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Εχει βρει κανεις απο ελλαδα αυτη τη θηκη για 17 pro max? https://www.bestbuy.com/product/torras-ostand-q3-spin-military-grade-magnetic-rotatable-case-adjustable-stand-magsafe-apple-iphone-17-pro-max-black/J3R859PTHC Ειναι η ιδια θηκη με αυτην που εχει εδω το σκρουτζ? https://www.skroutz.gr/s/62734594/torras-ostand-pro-back-cover-navy-mple-iphone-17-pro-max.html Μηπως στην ευρωπη της εχουν δωσει διαφορετικό ονομα?
Tropical_fever Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου ESR Cyber halolock ήταν η επιλογή ή δικιά μου. πρωτη φορά πάω σε άλλη θήκη πέρα από την Spiegen κα τζαμάκι magic john
jonis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Ωραία η clear αφού παίρνεις πιο πολύ μάτι το αγαπημένο σου χρώμα αλλά το πιάσιμο της TechWoven είναι μακράν καλύτερο. Δεν ξέρω γιατί ενώ βλέπω ότι οι φωτογραφίες είναι κάτω από 2mb τρώω πόρτα από τον server. Ωραία αντίθεση στα μάτια μου. 7
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Στις 27/9/2025 στις 1:06 ΠΜ, Stelaras1993 είπε Πολυ σωστα , δεν θα φαίνεται καθόλου . Εχω παραγγείλει και το τζαμάκι της flolab και περιμένω. https://torraslife.com/products/ostand-q3-air-for-iphone-17-pro-max?country=US&dm_ad=&dm_cam=22765906920&dm_grp=&dm_kw=&dm_net=adwords&gad_campaignid=22771950188&gad_source=1&gbraid=0AAAAABZzsZXyUcQhN4Krk2uhfdDNZK6t7&gclid=CjwKCAjw89jGBhB0EiwA2o1On5OTtJ99xu3gV9PSMwblitJwg9voaBgYVNFf9BF_iFPN7B0NgtDN0xoCAUkQAvD_BwE&variant=43477672132650 Πώς είναι το κρατημά της στο πλάι, νιώθεις να γλιστράει ή είναι οκ;
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, margaritagr είπε Πώς είναι το κρατημά της στο πλάι, νιώθεις να γλιστράει ή είναι οκ; Εβαλα λίγο το 15pro max μέσα φαίνεται πολύ solid . Οχι δεν ένιωσα κάτι τέτοιο 1
didimimimi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Στις 26/9/2025 στις 4:34 ΜΜ, esofron είπε εγω ψώνισα αυτες τις 2 . Αναμένω iphone 17 pro. Και εγώ εν αναμονή του 17PM (καλά κρασά χαχα) πήρα την ίδια Spigen, φαίνεται πολύ ωραία και φαίνεται συνδυάζει όλα όσα ήθελα (φουλ κάλυμμα καμερών, Magsafe, μη γλιστερή λόγω των άκρων). Το κινητό να έρθει τώρα 😂 1
harris231 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα με υγεία να έχουμε. Διαβάζω γενικά από εδώ και από εκεί διάφορα που γράφονται όσο είμαι σε αναμονή για το 17άρι το απλό (τέλη Οκτώβρη από public). Στο θέμα μας. Διαβάζω πως είτε πρόκειται για το απλό, είτε για το Π / ΠΜ, αναφέρεται από αρκετούς (για να μην πω από όλους) πως η φωτεινότητα της οθόνης είναι αρκετά χαμηλή υπό το φως του ήλιου σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Εγώ έχω το 15άρι αυτή τη στιγμή και το θεωρώ αρκετά φωτεινό στον ήλιο. Επίσης αναφέρουν πως σκουραίνει κατευθείαν ενώ άλλα μοντέλα παλαιοτέρων ετών, κρατούσαν την φωτεινότητα ψηλά για περισσότερο χρόνο. Αναφέρεται επίσης από πολλούς πως το απλό το μοντέλο ζεσταίνεται αρκετά σύντομα. Κάποιος που έχει πάρει είτε το ένα, είτε τα άλλα 2 ας επιβεβαιώσει περί φωτεινότητας γιατί βλέπω περίεργα πράγματα να γράφονται.
spyros66666 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, harris231 είπε Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα με υγεία να έχουμε. Διαβάζω γενικά από εδώ και από εκεί διάφορα που γράφονται όσο είμαι σε αναμονή για το 17άρι το απλό (τέλη Οκτώβρη από public). Στο θέμα μας. Διαβάζω πως είτε πρόκειται για το απλό, είτε για το Π / ΠΜ, αναφέρεται από αρκετούς (για να μην πω από όλους) πως η φωτεινότητα της οθόνης είναι αρκετά χαμηλή υπό το φως του ήλιου σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Εγώ έχω το 15άρι αυτή τη στιγμή και το θεωρώ αρκετά φωτεινό στον ήλιο. Επίσης αναφέρουν πως σκουραίνει κατευθείαν ενώ άλλα μοντέλα παλαιοτέρων ετών, κρατούσαν την φωτεινότητα ψηλά για περισσότερο χρόνο. Αναφέρεται επίσης από πολλούς πως το απλό το μοντέλο ζεσταίνεται αρκετά σύντομα. Κάποιος που έχει πάρει είτε το ένα, είτε τα άλλα 2 ας επιβεβαιώσει περί φωτεινότητας γιατί βλέπω περίεργα πράγματα να γράφονται. Κάτοχος του 17 απλού , πρώην κάτοχος του 15 pro max κανένα θέμα με φωτεινότητα , και επίσης κανένα θέμα με θερμοκρασία γενικά για πρώτη εβδομάδα , υπέρ ευχαριστημένος απο το 17αρακι , και πολυ value και χωρίς κόστος η μετάβαση απο το 15 προ μαξ . δεν μου λείπει τιποτα για την ωρα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα