Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, digitalarchive είπε

μπορει να μην αλλαξανε καμερες πισω αλλα ολο το cooling system αλλαξε δραστικα. υπερθερμενονται γαματα τα iPhone σε δυνατη χρήση.

καινουργειο modem καινουργειος επεξεργαστης με neutral engine. αρα παλι καλυτερη αυτονομια

πολυ σοβαρο upgrade στην σέλφι καμερα

12gb ram επιτελους που θα σε βγαλει αρκετο καιρο

φωτεινώτερη οθόνη και σκρατς ρεσισταντ.

για μενα ειναι καλο upgrade. αλλα αν ειχα το 16άρι θα το σκεφτομουν πολυ καλα.

το θεμα πλεον με τα δυνατα 17αρια τα απλα ειναι αν πραγματικα εχεις αναγκη ενα τοσο pro μοντέλο...

και τη χρηση του κανεις. και πιστευω δυνατα η εταιρια επειτηδες δεν εβγαλε μαυρο Pro για να τσουλησει στο κόσμο στα Air. που για εμενα σπερνουν αλλα θελω μεγαλυτερη οθονη τουλαχιστον 6.7

αν εισαι παλι τυπος που κωλλαει ενα 200αρι και τοπαιρνει με αποφορολογηση τοτε ειναι καλη φαση.

εγω θα δωσω αλλη μια τελευταια ευκαιρια στην Apple απο το Pixel μου. και ελπιζω να μην με εκνευρισει παλι

για μενα γαμησανε το design ειναι πολυ ασχημο, ιδιως αυτο το κεραμικ γκλας πισω τι τοθελανε. δεν βγαζει καθολου premium αλλα ας δουμε τις συσκευες και στα χερια μας.

το AIR επειτηδες ειναι πανεμορφο, δειτε δεσιμο πισω στη καμερα κλπ.

Η βελτίωση στην διαχείριση της θερμοκρασίας (aluminum, vapor chamber, επεξεργαστής κτλ)  σίγουρα είναι σίγουρα θετικό, περισσότερο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες (πολλές ώρες χρήσεις, εφαρμογές /παιχνίδια κτλ.) & για την μείωση φθοράς της μπαταρίας, για τους υπόλοιπους λίγη διαφορά θα δούμε (εμένα το 16PM δεν το βρήκα ποτέ υπερβολικά ζεστό, ούτε είχα μείωση στην απόδοση)....

Από την άλλη η αύξηση (όταν επιβεβαιωθεί) της RAM είναι σημαντικό για όλους, ιδιαίτερα με τις εφαρμογές που γίνονται κάθε χρόνο και πιο απαιτητικές...

Τα υπόλοιπα καμερες, οθόνες (antiscrach , anti reflective), μπαταρία είναι θετικό οι βελτιώσεις , αλλά όχι και καθοριστικές...

Τώρα αναφορικά με το αισθητικό μέρος (πίσω μέρος πλάτης, χρώματα κτλ.) είναι υποκειμενικά θέματα, οπότε...

Φέτος μετά την αλλαγή του πίσου μέρους, του χρόνου ετοιμαστείται για αλλαγή της μπροστικής οθόνης (Dynamic Island)...

.

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Costaskokk είπε

Η βελτίωση στην διαχείριση της θερμοκρασίας (aluminum, vapor chamber, επεξεργαστής κτλ)  σίγουρα είναι σίγουρα θετικό, περισσότερο για τους πιο απαιτητικούς χρήστες (πολλές ώρες χρήσεις, εφαρμογές /παιχνίδια κτλ.) & για την μείωση φθοράς της μπαταρίας, για τους υπόλοιπους λίγη διαφορά θα δούμε (εμένα το 16PM δεν το βρήκα ποτέ υπερβολικά ζεστό, ούτε είχα μείωση στην απόδοση)....

Από την άλλη η αύξηση (όταν επιβεβαιωθεί) της RAM είναι σημαντικό για όλους, ιδιαίτερα με τις εφαρμογές που γίνονται κάθε χρόνο και πιο απαιτητικές...

Τα υπόλοιπα καμερες, οθόνες (antiscrach , anti reflective), μπαταρία είναι θετικό οι βελτιώσεις , αλλά όχι και καθοριστικές...

Τώρα αναφορικά με το αισθητικό μέρος (πίσω μέρος , χρώματα κτλ.) είναι υποκειμενικά θέματα, οπότε...

Του χρόνου ετοιμαστείται για αλλαγή της μπροστικής οθόνης (Dynamic Island)...

.

το dynamic ουτε σε 3 χρονια δεν φευγει. εχει επενδυσει πολλα στο λειτουργικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

το dynamic ουτε σε 3 χρονια δεν φευγει. εχει επενδυσει πολλα στο λειτουργικο.

Δεν έγραψα να φύγει , έγραψα αλλαγή....

(ακούγεται για μείωση σε μέγεθος ή σχήμα....)

.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , εχω το 13αρι τα 128 gb πιστευετε οτι αξιζει η αλλαγη ?Γενικά ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο το κινητό δεν μου έχει βγάελι τιποτα! Για πείτε  την αποψή σας!!

Δημοσ.
9 minutes ago, ChristosFis said:

Καλησπερα παιδια , εχω το 13αρι τα 128 gb πιστευετε οτι αξιζει η αλλαγη ?Γενικά ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο το κινητό δεν μου έχει βγάελι τιποτα! Για πείτε  την αποψή σας!!

εαν δεν εισαι καυλωμενος με αυτα και δεν σε πολυ νοιαζει εγω θα ελεγα οχι
Εαν πλεον δεν σε καλπυτει το 13αρι φυσικα και να αναβαθμισεις. Μαλιστα φετος και στο απλο να πας ειναι σαν να παιρνεις pro 

Δημοσ.
48 minutes ago, ChristosFis said:

ΑΝ είχες σκοπό να αλλάξεις ναι αξίζει να πάρεις το 17

Αλλιώς μείνε ένα χρόνο και βλέπεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ChristosFis είπε

1 ακόμη χρόνο τον έχει το 13 (όχι οριακά αλλά άνετα σχετικά) αναλόγως τι υγεία μπαταρίας έχεις κλπ λειτουργικά δεν έχει θέμα.

Αν θες usb c πας στο νεωτερο αφού έχει καλύτερη οθόνη, παραπάνω βασική έκδοση 256gb, καλύτερη αυτονομία από το 13 κ καλύτερη φωτεινότητα στον οθόνη, γρηγοροτερο μοντεμ κ νεωτερο chip/επεξεργαστη από το 13 ;)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aces είπε

1 ακόμη χρόνο τον έχει το 13 (όχι οριακά αλλά άνετα σχετικά) αναλόγως τι υγεία μπαταρίας έχεις κλπ λειτουργικά δεν έχει θέμα.

Αν θες usb c πας στο νεωτερο αφού έχει καλύτερη οθόνη, παραπάνω βασική έκδοση 256gb, καλύτερη αυτονομία από το 13 κ καλύτερη φωτεινότητα στον οθόνη, γρηγοροτερο μοντεμ κ νεωτερο chip/επεξεργαστη από το 13 ;)

82% η μπαταρια ακομα το σκεφτομαι παντως , μαλλον μου φαίνεται οτι θα το κρατήσω σε πρώτη φάση ίσως περιμένω το 18 ή παω στο 17 σκετο (αν τυχον πάθει κάτι, γενικα δεν ειμαι ψείρας σχετικά με αυτό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, ChristosFis είπε

82% η μπαταρια ακομα το σκεφτομαι παντως , μαλλον μου φαίνεται οτι θα το κρατήσω σε πρώτη φάση ίσως περιμένω το 18 ή παω στο 17 σκετο (αν τυχον πάθει κάτι, γενικα δεν ειμαι ψείρας σχετικά με αυτό)

Ναι οριακά 1 χρόνο με την ίδια μπαταρία. Αν στο ενδιάμεσο πέσει αρκετά η υγεία υπάρχει και η δυνατότητα να το αλλάξεις, θα έχουν πέσει και οι τιμές αντίστοιχα μετά τα Χριστούγεννα στα νεωτέρα, θα έχουμε δει και reviews με μπαταρία κλπ κ από κοντά τις συσκευές κλπ.οπως κ η επιλογή να πας στο 18. Το ίδιο iOS τρέχουν :)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ChristosFis είπε

κι εγω με 13αρι 128gb, αλλα με  υγεια 76% θα παω για αλλαγη μπαταριας κ βλεπουμε , οσο hard user και αν θελω να πιστευω οτι ειμαι, με καλυπτει αψογα για το 99.99 της καθημερινοτητας μου 

Δημοσ.
20 minutes ago, JailbrokenDiesel said:

κι εγω με 13αρι 128gb, αλλα με  υγεια 76% θα παω για αλλαγη μπαταριας κ βλεπουμε , οσο hard user και αν θελω να πιστευω οτι ειμαι, με καλυπτει αψογα για το 99.99 της καθημερινοτητας μου 

same here με 69% (στο Mini)

αλλαγη μπαταριας και για 1-2 χρονια το κραταω.

μετα βλεπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Παρατήρησα μόλις κάτι που με ξενέρωσε απίστευτα για τα Pro! Έχουν κατεβάσει το  logo πιο χαμηλά, με αποτέλεσμα όλες οι clear magsafe θήκες να φαίνονται χάλια, επειδή το ring πέφτει πάνω στο logo. Για αυτό και η Apple στη clear έχει βάλει μία επίστρωση λευκή.

20250911153449_spigen_ultra_hybrid_magfi

IMG-17900058_m_jpeg_1.jpg?v=1757468341

Κι εδώ ένα βίντεο που φαίνεται πιο καθαρά. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Παρατήρησα μόλις κάτι που με ξενέρωσε απίστευτα για τα Pro! Έχουν κατεβάσει το  logo πιο χαμηλά, με αποτέλεσμα όλες οι clear magsafe θήκες να φαίνονται χάλια, επειδή το ring πέφτει πάνω στο logo. Για αυτό και η Apple στη clear έχει βάλει μία επίστρωση λευκή.

20250911153449_spigen_ultra_hybrid_magfi

IMG-17900058_m_jpeg_1.jpg?v=1757468341

Κι εδώ ένα βίντεο που φαίνεται πιο καθαρά. 

Πόσο τις σιχαίνομαι όλες αυτές τις clear θήκες... 😛 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...