Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανα drop με θηκη θα κανουνε να δουμε τιποτα ρεαλιστικο ή ολο αυτες τις να μην πω...? λες και υπαρχει γυμνο κινητο που να πεσει κατω και να μην κανει σημαδι... 

Δεν ειχα προλαβει να το δω ολοκληρο... το δοκιμασε με κανα 2 θηκες και πραγματικα δεν επαθε τπτ...

Παντως αυτο το drop ειναι οτι το καλυτερο που εχει βγει μεχρι στιγμης.. με απευθειας συγκριση των 16  vs 17.. και το τιτανιο δεν αντεξε.. .... θελατε τιτανιο για καλυτερο... 

Επεξ/σία από petran1790
Δημοσ.
4 ώρες πριν, harris231 είπε

Δηλαδή στον ήλιο κανονικά φαίνεται για αρκετή ώρα; Με μπαταρία πως είσαι, πάει καλά;

Μπαταρια θα έλεγα ότι το περίμενα χειρότερο .

Το δουλεύω 20-80 , και τα πάει μια χαρά . Φόρτιση τσακ μπαμ. Περιμενω να βγει και ο νεός φορτιστής να δούμε πως θα είναι,.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/9/2025 στις 12:38 ΜΜ, Stelaras1993 είπε

Torras πάρα πολύ καλή ! Περιμένοντας και εμείς το κινητό! 

IMG_0493.jpeg

IMG_0492.jpeg

Την πήρες από το site τους; Από ποια χώρα στην έστειλαν; Πέρασε τελωνειο; Γιατί αφήνουν να εννοηθεί ότι στέλνουν από ΗΠΑ…

Και πόσες μέρες έκανε; 
Σορι που ρωτάω πολλά αλλά είμαι ψημένος με την συγκεκριμένη…

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, VulMar είπε

Την πήρες από το site τους; Από ποια χώρα στην έστειλαν; Πέρασε τελωνειο; Γιατί αφήνουν να εννοηθεί ότι στέλνουν από ΗΠΑ…

Και πόσες μέρες έκανε; 
Σορι που ρωτάω πολλά αλλά είμαι ψημένος με την συγκεκριμένη…

από το site τους ναι με έναν κωδικό βγήκε κανα 10ρικο πιο φθηνά, φυσικά και δεν πέρασε τελωνείο , η torras είναι κινέζικη shenzen συγκεκριμένα . Οπως όλα από Κίνα έτσι και αυτό δεν πέρασε , κάποια στιαπου κάνουν πιθανών και τα δηλώνουν σε αποθήκη στην Ευρώπη ; Τα πάνε πρώτα εκεί και μετά τα στέλνουν εδώ κάπως έτσι αλλά δεν μας νοιάζει αυτό .

• Thanks 1
Δημοσ.

Για δερμάτινες από αυτέσ που κυκλοφορούν Ελλάδα

εκτός τις κλασσικέs nomad των 70 ευρώ μπορείτε να βρείτε της

MUJJO by Troubadour Full Leather Case Δερμάτινη με MagSafe - Black (MUJJO-CL-063-BK) στα 60 ευρώ

spacer.png

https://www.skroutz.gr/mp/269699324/THiki-iPhone-17-Pro-Max-MUJJO-by-Troubadour-Full-Leather-Case-Dermatini-me.html

εχει κι ενα κουπονι 15% έκπτωση από το μαγαζι που λέει το skroutz στη Νέα σμύρνη 

code= 15OFF

https://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-iphone/thikes-iphone-17-pro-max.html

Δημοσ.

Wtf πάνω που πήγα να παραγγείλω Torras δεν δέχεται το κουπόνι με το μείον 15%…

Θα δοκιμάσω ξανά το απόγευμα αφού για μένα η Air είναι μονόδρομος…

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VulMar είπε

Wtf πάνω που πήγα να παραγγείλω Torras δεν δέχεται το κουπόνι με το μείον 15%…

Θα δοκιμάσω ξανά το απόγευμα αφού για μένα η Air είναι μονόδρομος…

Δοκίμασε το κουπόνι WelcomeBack

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές τις θήκες έχω πάρει για το δικό μου το μπλε μαξ. Πολύ εφαρμογή κράτημα και προστασία θέλω να πιστεύω. Η σιλικόνη της μαμά εταιρείας είναι κλασική και γνωστή , η pitaka για μένα είναι η καλύτερη θήκη λόγω βάρους 20 γραμμαρίων και ελάχιστου πάχους . Σε ένα κινητό 230 γραμμαρίων μετράει πολύ. Τέλος η δερμάτινη είναι πολύ όμορφη σε χρώμα και αίσθηση και vegan δέρμα 

IMG_1027.png

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_1028.jpeg.7685027ed29d5cf8b816483973190db9.jpeg

το τζαμάκι με εύκολο εφαρμογή που έβαλα μέχρι να έρθει το καλό 

Επεξ/σία από avacan23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...