Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις είδα ένα βίντεο με το mr mobile για το 17 pro Max … γνωστός android fan και παραδέχεται ότι θα δει το μήλο για πρώτη φορά γιατί είναι το καλύτερο για δημιουργούς περιεχομένου..στο βίντεο του έπεσε το κινητό από τη τσέπη και έκανε μια τεράστια γρατζουνιά και βαθούλωμα στην κάτω αριστερή γωνία… μη φοράτε διαφανές και απλές θήκες … πληρώστε και πάρτε θήκες με ενισχυμένη προστασίες στις γωνίες και καλό υλικό κατασκευής … ειδικά φέτος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! 
https://youtu.be/0bWl9pZdNNA?si=7pIuuMyjEDkr-kx7

δειτε Μετά το 1.47sec 

είδα και την torras με το δακτυλίδι 360 μοιρών δεν μου άρεσε σαν θήκη αλλά το δακτυλίδι βολεύει πολύ!

IMG_1055.jpeg

• Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, avacan23 είπε

Μόλις είδα ένα βίντεο με το mr mobile για το 17 pro Max … γνωστός android fan και παραδέχεται ότι θα δει το μήλο για πρώτη φορά γιατί είναι το καλύτερο για δημιουργούς περιεχομένου..στο βίντεο του έπεσε το κινητό από τη τσέπη και έκανε μια τεράστια γρατζουνιά και βαθούλωμα στην κάτω αριστερή γωνία… μη φοράτε διαφανές και απλές θήκες … πληρώστε και πάρτε θήκες με ενισχυμένη προστασίες στις γωνίες και καλό υλικό κατασκευής … ειδικά φέτος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! 
https://youtu.be/0bWl9pZdNNA?si=7pIuuMyjEDkr-kx7

δειτε Μετά το 1.47sec 

είδα και την torras με το δακτυλίδι 360 μοιρών δεν μου άρεσε σαν θήκη αλλά το δακτυλίδι βολεύει πολύ!

IMG_1055.jpeg

Ενώ αν σου έπεφτε με τη γωνία σε τσιμέντο οποιοδήποτε άλλο κινητό δεν θα είχες σημάδι; 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ίδια κουβέντα με το θέμα που είχε προκύψει στις προπαραγγελίες ..

το κινητό δεν είναι τιτάνιο όπως κ να το κάνουμε 

η φωτογραφία δείχνει πτώση χωρίς θήκη σε τσιμέντο κ τα αποτελέσματα της 

αν ήταν αλουμίνιο προφανώς θα συνέβαινε ότι βλέπουμε παραπάνω παραμόρφωση πλαισίου κλπ 

IMG_0140.jpeg

Δημοσ.

Οποίος θέλει φοράει θήκη όποιος δεν θέλει δεν φοράει

όποιος θέλει πιστεύει ότι το αλουμίνιο έχει ίδια αντοχή με το τιτάνιο όποιος θέλει δε το πιστεύει.

Titanium is superior to both stainless steel and aluminum. 

Ο καθένας ότι θέλει ας κάνει με τη συσκευή του .. στο τέλος της ημέρας δικιά του ειναι 

Προσωπικά πιστεύω ότι το 16 μαξ ήταν πολύ πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιές και πεσίματα από το 17 μαξ και για αυτό πρότεινα φέτος ότι είναι απαραίτητη η θήκη στο 17. Πέρυσι πχ το 16 μου έπεσε από την τσέπη σε πλακάκι πισίνας και δεν έπαθε τίποτα 

επίσης βλέπω ότι πουλάνε φέτος και τζάμια για όλο το πλατό και όχι τζαμάκι προστασίας μόνο για τις 3 κάμερες..

Όποιος μπορεί και ρισκάρει  και το έχει χωρίς θήκη πάντως απολαμβάνει τέλειο κράτημα φέτος σε σχέση με το περσινό. 
 και όπως λένε τα τεστ δε ζεσταίνεται το φετινό όπως πέρυσι 

https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-17-pro-max-endurance-tested-does-the-new-design-actually-improve-performance

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ του φοράω μια απλή θήκη και δεν θεωρώ ότι θες κάτι παραπάνω εκτός και αν είσαι άγαρμπος και αρτσουμπαλος. 

Από άποψη χρήσης τώρα όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχω παράπονο και επίσης κάποια πράγματα που δεν υπολόγιζα πριν δουλεύουν τόσο καλά που με εντυπωσιάζει. Δεν θεωρώ ότι μου λείπει κάτι από το android ως τωρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας! Πήρα το iPhone 17 Pro Max σε χρώμα Deep Blue από Αμερική, κυρίως λόγω eSIM, μεγαλύτερης μπαταρίας και του AppleCare. Αγόρασα θήκες από το Amazon και ένα τζαμάκι της ESR, το πιο οικονομικό της σειράς, γιατί θεώρησα ότι με το AppleCare μπορώ να το αλλάζω την οθόνη όσες φορές χρειαστεί. Η ESR θεωρητικά έχει anti-reflective coating, αλλά νιώθω ότι κάνει τα πράγματα χειρότερα... Έχει κάποιος άλλος που αγόρασε το ίδιο παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

Επεξ/σία από evagoras2001
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, evagoras2001 είπε

Γεια σας! Πήρα το iPhone 17 Pro Max σε χρώμα Deep Blue από Αμερική, κυρίως λόγω eSIM, μεγαλύτερης μπαταρίας και του AppleCare. Αγόρασα θήκες από το Amazon και ένα τζαμάκι της ESR, το πιο οικονομικό της σειράς, γιατί θεώρησα ότι με το AppleCare μπορώ να το αλλάζω την οθόνη όσες φορές χρειαστεί. Η ESR θεωρητικά έχει anti-reflective coating, αλλά νιώθω ότι κάνει τα πράγματα χειρότερα... Έχει κάποιος άλλος που αγόρασε το ίδιο παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

ζεις αμερικη ή ελλαδα; 

αμα χρειαστει επισκευη ποιος θα το φτιαξει ελλαδα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

ζεις αμερικη ή ελλαδα; 

αμα χρειαστει επισκευη ποιος θα το φτιαξει ελλαδα;

Αμερικανός φίλος μου το έφερε στην Κύπρο, όπου μένω αυτή την περίοδο για λίγους μήνες, με σκοπό να επιστρέψω στην Αγγλία. Η εγγύηση του AppleCare είναι παγκόσμια στο Apple Store UK μου το αλλάζουν σίγουρα, ενώ για την Κύπρο δεν είμαι τόσο βέβαιος, αλλά λογικά ισχύει κι εδώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, evagoras2001 είπε

Αμερικανός φίλος μου το έφερε στην Κύπρο, όπου μένω αυτή την περίοδο για λίγους μήνες, με σκοπό να επιστρέψω στην Αγγλία. Η εγγύηση του AppleCare είναι παγκόσμια στο Apple Store UK μου το αλλάζουν σίγουρα, ενώ για την Κύπρο δεν είμαι τόσο βέβαιος, αλλά λογικά ισχύει κι εδώ

σε ρωταω γιατι θα παω αμερικη τον αλλον μηνα και ψαχνω να δω τι και πως

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!Ρε παιδιά προτείνετε καμία καλή θήκη που να πωλείται στην Ελλάδα..γιατί πρόλαβε και ήρθε το κινητό!!Iphone 17pm blue κρίμα να το έχω στο κουτί 🤣🤣🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...