Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 10:56 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:56 μμ 46 λεπτά πριν, Gbgac είπε Καλησπέρα σε όλους!!!Ρε παιδιά προτείνετε καμία καλή θήκη που να πωλείται στην Ελλάδα..γιατί πρόλαβε και ήρθε το κινητό!!Iphone 17pm blue κρίμα να το έχω στο κουτί 🤣🤣🤣🤣 Δεν θα αποκτήσει σημάδια αν απλά το βγάλεις από το κουτί και το απολαύσεις. Δεν ματιάζεται τόσο εύκολα! 😛 1 1
TiPsY4 Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ 38 λεπτά πριν, Gbgac είπε Καλησπέρα σε όλους!!!Ρε παιδιά προτείνετε καμία καλή θήκη που να πωλείται στην Ελλάδα..γιατί πρόλαβε και ήρθε το κινητό!!Iphone 17pm blue κρίμα να το έχω στο κουτί 🤣🤣🤣🤣 Η techwoven είναι πάρα πολύ καλή σχετικά με το περσινό χάλι. Θα πάρω και 2η εάν δεν βγεί κάτι καλύτερο απο 3rd parties. Aν πάρεις pitaka slim την βάζεις μία φορά μονο, αν την βγάλεις σπάει εκεί που έχει τις εγκοπές για την ένταση Όσοι παραγγείλανε caudabe (που έψηνα φέτος αλλά τελικά δεν) τους στείλανε θήκες με μικρότερο νούμερο στα κουμπιά και όταν το κουνάς ακούγεται σαν κουδουνίστρα. Η dbrand έχει οκ θήκες αλλά δεν μου φαίνεται η ποιότητα αντικατοπτρίζεται φέτος με την τιμή, ίσως η clear αξίζει απο την λίστα τους Η mous είναι okay-ish Torras & ESR είναι χάλι μάυρο για μένα αν θες πιο φτηνή πάρε spigen. Γενικά για θήκες εγώ περιμένω τέλη οκτώβρη - νοέμβρη για γενική εικόνα και τα review channels 1
Gbgac Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ 29 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν θα αποκτήσει σημάδια αν απλά το βγάλεις από το κουτί και το απολαύσεις. Δεν ματιάζεται τόσο εύκολα! 😛 Χαχαχα σωστό κι αυτό πήρα 2 Torras τελικά μια από Σκρουτζ και μια κατευθείαν από εκεί που δεν βρήκα σε Ελλάδα. Για αυτό το πήρα μπλε για να μη ματιάζεται αλλά δεν υπολογίσα ότι γρατζουνιεται 🤪🤪🤪 30 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε Η techwoven είναι πάρα πολύ καλή σχετικά με το περσινό χάλι. Θα πάρω και 2η εάν δεν βγεί κάτι καλύτερο απο 3rd parties. Aν πάρεις pitaka slim την βάζεις μία φορά μονο, αν την βγάλεις σπάει εκεί που έχει τις εγκοπές για την ένταση Όσοι παραγγείλανε caudabe (που έψηνα φέτος αλλά τελικά δεν) τους στείλανε θήκες με μικρότερο νούμερο στα κουμπιά και όταν το κουνάς ακούγεται σαν κουδουνίστρα. Η dbrand έχει οκ θήκες αλλά δεν μου φαίνεται η ποιότητα αντικατοπτρίζεται φέτος με την τιμή, ίσως η clear αξίζει απο την λίστα τους Η mous είναι okay-ish Torras & ESR είναι χάλι μάυρο για μένα αν θες πιο φτηνή πάρε spigen. Γενικά για θήκες εγώ περιμένω τέλη οκτώβρη - νοέμβρη για γενική εικόνα και τα review channels Πήρα 2 torras μου φάνηκαν ωραίες και προσφέρουν ασφάλεια από βίντεο που είδα. Θα δείξει στη πράξη αν θα κλάψω τα λεφτά 🤣🤣
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 πμ Στις 4/10/2025 στις 10:27 ΜΜ, billdanos είπε Ενώ αν σου έπεφτε με τη γωνία σε τσιμέντο οποιοδήποτε άλλο κινητό δεν θα είχες σημάδι; Έπεσε 3 φορές το 16 pro φίλε τίποτα δεν έχει και χωρίς θήκη ένα χρόνο τώρα !!! Και έπεσε και με κουτί κάτω σε χαλίκια από το αυτοκίνητο τίποτα !!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 πμ 6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Έπεσε 3 φορές το 16 pro φίλε τίποτα δεν έχει και χωρίς θήκη ένα χρόνο τώρα !!! Και έπεσε και με κουτί κάτω σε χαλίκια από το αυτοκίνητο τίποτα !!!! Μήπως έπεσε και μέσα στο αρχικό του κουτί και δεν έπαθε τίποτα; 😛 Και εμένα το 16pro που είχα για ένα χρόνο δεν έπαθε τίποτα απολύτως γιατί δεν μου έπεσε ποτέ!
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 πμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, billdanos είπε Μήπως έπεσε και μέσα στο αρχικό του κουτί και δεν έπαθε τίποτα; 😛 Και εμένα το 16pro που είχα για ένα χρόνο δεν έπαθε τίποτα απολύτως γιατί δεν μου έπεσε ποτέ! Φίλε δεν σχολιάζω για να περάσει η ώρα ότι λέω το εννοώ . Μέσα στο κουτί του ακόμα έχω το 17 pro και αυτό γιατί το πήρα φθηνά και δεν βρίσκω να το ανοίξω !! Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:07 πμ από Just_travel_everywhere
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:30 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 12:30 μμ 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Φίλε δεν σχολιάζω για να περάσει η ώρα ότι λέω το εννοώ . Μέσα στο κουτί του ακόμα έχω το 17 pro και αυτό γιατί το πήρα φθηνά και δεν βρίσκω να το ανοίξω !! Δεν έχει σημασία πού έχεις το 17pro. Σημασία έχει πως οποιοδήποτε κινητό σου σκάσει πάνω σε τσιμέντο υπό γωνία, θα αποκτήσει σημάδια. Η κάθε πτώση προφανώς είναι διαφορετική και ανάλογα το πώς θα πέσει και σε τι επιφάνεια, θα εξαρτηθεί αν, πού και πόσο έντονο θα είναι το σημάδι. Η πρόσοψη του 17pro είναι πιο ανθεκτική από του 16pro. Το υπόλοιπο σώμα από αλουμίνιο αν σου σκάσει κάτω σε σκληρή επιφάνεια προφανώς και θα αποκτήσει σημάδι. Όπως και στο 16pro, με τη διαφορά όμως πως εκεί είχες ένα περίγραμμα μόνο με το τιτάνιο ενώ όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες ήταν από γυαλί. Με μια φυσιολογική χρήση και αν δεν σου πέσει κάτω το 17pro θα είσαι μια χαρά. Αν έχεις την τάση να σου πέφτουν συχνά, βάζεις θήκη και όλα καλά. Κόμον σενς…
petran1790 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Εγω γενικα τσιμπησα 2 Spigen θηκουλες απο Space μιας και τωρα εχουν τρελες εκπτωσεις.. μεχρι και 70%... για το κινητο που ΘΑ παραγγειλω συντομα.. 🤣 Να ρωτησω ομως... Pitaka απο παραγγελνουμε? απο το site τους? συγκεκριμενα ενδιαφερομαι με εναν φιλο να παρουμε 2 τις (iPhone 17 Pro Max Aramid UltraGuard Case).. επισης αν ξερετε ποιες οι διαφορες σε σχεση με την ProGuard? Για την οθονη, βαζετε τζαμακια?? το 17 δεν εχουν πει οτι εχει antireftective coating? με τα τζαμακια τι παιζει? Για δωστε info οσοι εχετε βαλει με εντυπωσεις.
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τετάρτη στις 04:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:53 μμ 4 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν έχει σημασία πού έχεις το 17pro. Σημασία έχει πως οποιοδήποτε κινητό σου σκάσει πάνω σε τσιμέντο υπό γωνία, θα αποκτήσει σημάδια. Η κάθε πτώση προφανώς είναι διαφορετική και ανάλογα το πώς θα πέσει και σε τι επιφάνεια, θα εξαρτηθεί αν, πού και πόσο έντονο θα είναι το σημάδι. Η πρόσοψη του 17pro είναι πιο ανθεκτική από του 16pro. Το υπόλοιπο σώμα από αλουμίνιο αν σου σκάσει κάτω σε σκληρή επιφάνεια προφανώς και θα αποκτήσει σημάδι. Όπως και στο 16pro, με τη διαφορά όμως πως εκεί είχες ένα περίγραμμα μόνο με το τιτάνιο ενώ όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες ήταν από γυαλί. Με μια φυσιολογική χρήση και αν δεν σου πέσει κάτω το 17pro θα είσαι μια χαρά. Αν έχεις την τάση να σου πέφτουν συχνά, βάζεις θήκη και όλα καλά. Κόμον σενς… Ένα πράγμα θα σου πω δε χρειάζομαι καμιά θήκη γιατί έχω apple care !! Οπότε δεν με ενδιαφέρει ότι και να πάθει
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ 3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Ένα πράγμα θα σου πω δε χρειάζομαι καμιά θήκη γιατί έχω apple care !! Οπότε δεν με ενδιαφέρει ότι και να πάθει Στα λόγια μου έρχεσαι! 😛
jimis98 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ 52 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Ένα πράγμα θα σου πω δε χρειάζομαι καμιά θήκη γιατί έχω apple care !! Οπότε δεν με ενδιαφέρει ότι και να πάθει ποσο πληρωσες?
avacan23 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:54 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, petran1790 είπε Εγω γενικα τσιμπησα 2 Spigen θηκουλες απο Space μιας και τωρα εχουν τρελες εκπτωσεις.. μεχρι και 70%... για το κινητο που ΘΑ παραγγειλω συντομα.. 🤣 Να ρωτησω ομως... Pitaka απο παραγγελνουμε? απο το site τους? συγκεκριμενα ενδιαφερομαι με εναν φιλο να παρουμε 2 τις (iPhone 17 Pro Max Aramid UltraGuard Case).. επισης αν ξερετε ποιες οι διαφορες σε σχεση με την ProGuard? Για την οθονη, βαζετε τζαμακια?? το 17 δεν εχουν πει οτι εχει antireftective coating? με τα τζαμακια τι παιζει? Για δωστε info οσοι εχετε βαλει με εντυπωσεις. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/thikes-kiniton-tilefonon/327596-θηκη-ultra-slim-pitaka-iph17promax-bl-gr https://www.skroutz.gr/s/55831906/Torras-Full-Face-Tempered-Glass-iPhone-17-Pro-Max-iPhone-16-Pro-Max.html?product_id=263949317&sponsored=listing https://flolab.io/collections/best-iphone-screen-protectors/products/matte-screen-protector?variant=46102551920791 Για μπατζετ κατω από 50 ευρώ https://spaceboy.io/store/spigen-glas-tr-ez-fit-pro-agl10095-iphone-17-pro-max-iphone-16-pro-max-premium-tempered-glass-screen-protector-crystal-clear/ https://spaceboy.io/store/spigen-tough-armor-t-magfit-acs10297-acs09897-iphone-17-pro-max-case-black/ Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:55 μμ από avacan23
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τετάρτη στις 07:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:53 μμ 2 ώρες πριν, jimis98 είπε ποσο πληρωσες? Μήνα μήνα πληρώνο 15€ με ασφάλεια και κλοπής και εάν το χάσω !!
Giannisrethymno Δημοσ. Τετάρτη στις 07:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:58 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Μήνα μήνα πληρώνο 15€ με ασφάλεια και κλοπής και εάν το χάσω !! Σου δουλεύει Ελλάδα το apple care? Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:58 μμ από Giannisrethymno
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα