aces Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, bill_2 είπε καλημερα , ερωτηση , τα τζαμακια για 16 pro max κανουν για το 17 pro max ? αλλάζει κατι ? Κανουν ιδιο προιόν υπάρχει και για τα 16 μαξ Spigen® (x2.Pack) Glas.tR™ EZ Fit™ | Sensor Protected AGL07907 iPhone 17 Pro Max | iPhone 16 Pro Max Premium Tempered Glass Screen Protector https://spaceboy.io/store/spigen-x2-pack-glas-tr-ez-fit-sensor-protected-agl07907-iphone-16-pro-max-premium-tempered-glass-screen-protector/ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από aces 2
SkenaDena Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, bill_2 είπε καλημερα , ερωτηση , τα τζαμακια για 16 pro max κανουν για το 17 pro max ? αλλάζει κατι ? Δεν είχα 16PM αλλά τέτοιο τζάμι έχω βάλει στο 17. Wide fit είναι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος !
margaritagr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Εγώ περιμένοντας το κινητό παρηγγειλα την Torras ostand q3 air, σε τιρκουάζ. Ελπίζω να ταιριάζει 😝 Οσοι παραγγείλατε σε πόσες μέρες ήρθε; 1
ppmarkos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, bill_2 είπε καλημερα , ερωτηση , τα τζαμακια για 16 pro max κανουν για το 17 pro max ? αλλάζει κατι ? Ίδια είναι.
VulMar Δημοσ. Δευτέρα στις 08:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:57 μμ 4 ώρες πριν, margaritagr είπε Εγώ περιμένοντας το κινητό παρηγγειλα την Torras ostand q3 air, σε τιρκουάζ. Ελπίζω να ταιριάζει 😝 Οσοι παραγγείλατε σε πόσες μέρες ήρθε; 11 μέρες Κίνα - Κρήτη… 1
Stelaras1993 Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ 8 ώρες πριν, margaritagr είπε Εγώ περιμένοντας το κινητό παρηγγειλα την Torras ostand q3 air, σε τιρκουάζ. Ελπίζω να ταιριάζει 😝 Οσοι παραγγείλατε σε πόσες μέρες ήρθε; Να ξέρεις η θήκη είναι η καλύτερη που είχα ποτέ πανέμορφη ωραίο πιάσιμο φοβερό το ring πίσω και προστατεύει φουλ 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ (επεξεργασμένο) Στις 8/10/2025 στις 3:57 ΜΜ, billdanos είπε Στα λόγια μου έρχεσαι! 😛 Σε 3 μέρες κιόλας !!! Φαντάσου χωρίς πέσιμο ή χτύπημα Επεξ/σία Τρίτη στις 11:57 πμ από Just_travel_everywhere 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 πμ 1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε Σε 3 μέρες κιόλας !!! Φαντάσου χωρίς πέσιμο ή χτύπημα Έλα τώρα, μεταξύ μας? 1
petran1790 Δημοσ. Τρίτη στις 12:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:10 μμ 13 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Σε 3 μέρες κιόλας !!! Φαντάσου χωρίς πέσιμο ή χτύπημα Τι βλεπουμε εδω?? θελει μικροσκοπιο νομιζω....
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 μμ 12 λεπτά πριν, petran1790 είπε Τι βλεπουμε εδω?? θελει μικροσκοπιο νομιζω.... Βλέπουμε πως κάπου το κοπάνησε (και στη γωνία μοιάζει να έχει βαθούλωμα εκτός κι αν είναι απλά κακός φωτισμός γιατί η φωτό είναι φωτογραφία οθόνης άλλου κινητού που δείχνει την αρχική φωτό…). Έχω τη συσκευή (cosmic orange) εκτός θήκης από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή σημαδι. Όπως έχω και το iPad Pro 2024 χωρίς κανένα σημάδι εδώ και έναν χρόνο που και αυτό δεν φοράει μόνιμη προστασία και είναι επίσης από αλουμίνιο… Από την άλλη, επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ο καθένας φέρεται στις συσκευές με τον δικό του τρόπο, οι απρόσεκτοι που αγχώνονται με τα σημάδια καλό είναι να τις βάζουν σε θήκες! 3 1
petran1790 Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Βλέπουμε πως κάπου το κοπάνησε (και στη γωνία μοιάζει να έχει βαθούλωμα εκτός κι αν είναι απλά κακός φωτισμός γιατί η φωτό είναι φωτογραφία οθόνης άλλου κινητού που δείχνει την αρχική φωτό…). Έχω τη συσκευή (cosmic orange) εκτός θήκης από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή σημαδι. Όπως έχω και το iPad Pro 2024 χωρίς κανένα σημάδι εδώ και έναν χρόνο που και αυτό δεν φοράει μόνιμη προστασία και είναι επίσης από αλουμίνιο… Από την άλλη, επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ο καθένας φέρεται στις συσκευές με τον δικό του τρόπο, οι απρόσεκτοι που αγχώνονται με τα σημάδια καλό είναι να τις βάζουν σε θήκες! Τα τρια "βαθουλωματακια" ?? Οντως τωρα πηγε καλα το ματι μου.. Αυτο οντως ειναι χτυπημα... δεν ειναι απο απλη καθημερινη χρηση. Εκτος αν ο φιλος ειναι ο Ραμπο και τα χερια του ειναι ταναλιες.... Αν οντως ειστε απροσεκτοι παιδια, οι θηκες επιβαλλονται....
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ 6 λεπτά πριν, petran1790 είπε Τα τρια "βαθουλωματακια" ?? Οντως τωρα πηγε καλα το ματι μου.. Αυτο οντως ειναι χτυπημα... δεν ειναι απο απλη καθημερινη χρηση. Εκτος αν ο φιλος ειναι ο Ραμπο και τα χερια του ειναι ταναλιες.... Αν οντως ειστε απροσεκτοι παιδια, οι θηκες επιβαλλονται.... Τα 3 σημάδια φαίνονται σαν μικρές γρατζουνιές (και μου κάνει εντύπωση που φαίνονται και οι 3 ίδιες με το ίδιο σχήμα και κατεύθυνση). Σαν βαθούλωμα φαίνεται η σκιά αριστερά στη γωνία.
petran1790 Δημοσ. Τρίτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:59 μμ 17 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα 3 σημάδια φαίνονται σαν μικρές γρατζουνιές (και μου κάνει εντύπωση που φαίνονται και οι 3 ίδιες με το ίδιο σχήμα και κατεύθυνση). Σαν βαθούλωμα φαίνεται η σκιά αριστερά στη γωνία. Σωστοτατος!! και με σχεδον ιση αποσταση μεταξυ τους. αυτο σιγουρα ειναι επαφη με αλλο αντικειμενο.. μην κοροιδευομαστε.
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Έλα τώρα, μεταξύ μας? Φίλε χωρίς θήκη μία φορά πήγα για δουλειά κοίτα τι έπαθε και δεν έπεσε από το χέρι μου δε χτύπησε πουθενά αυτό που βλέπει. Αυτό που φαίνεται σαν βαθούλωμα δεν είναι τίποτα απλά στη φωτογραφία βγήκε έτσι δεν έχει χτυπήσει η συσκευή δεν έχει πέσει Επεξ/σία Τρίτη στις 02:34 μμ από Just_travel_everywhere
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ 11 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Φίλε χωρίς θήκη μία φορά πήγα για δουλειά κοίτα τι έπαθε και δεν έπεσε από το χέρι μου δε χτύπησε πουθενά αυτό που βλέπει. Αυτό που φαίνεται σαν βαθούλωμα δεν είναι τίποτα απλά στη φωτογραφία βγήκε έτσι δεν έχει χτυπήσει η συσκευή δεν έχει πέσει Ναι και απλά εκεί που το κρατούσες, πετάχτηκε ξαφνικά ένα ρακούν και στο άρπαξε από το πάνω μέρος και άφησε τα 3 σημάδια από τα δοντάκια του. Σοβαρά τώρα: για να σημαδέψεις ένα μέταλλο, όσο ευαίσθητο κι αν είναι, θα πρέπει να το φέρεις σε επαφή με κάτι σκληρότερο από το ίδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα