Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε δει φωτό και βίντεο που το πορτοκαλί γίνεται ….. ροζ; Το θέμα με τις γρατζουνιές δε με απασχολεί εφόσον θα βάλω θήκη αλλά αυτό με τον αποχρωματισμό με έχει θορυβήσει 

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Εχετε δει φωτό και βίντεο που το πορτοκαλί γίνεται ….. ροζ; Το θέμα με τις γρατζουνιές δε με απασχολεί εφόσον θα βάλω θήκη αλλά αυτό με τον αποχρωματισμό με έχει θορυβήσει 

Μια φωτό/περιστατικό κυκλοφορεί παντού. Μην τρελαίνεσαι. Αν δεν έπεσε από την αρχή σε προβληματική συσκευή που δεν πέρασε σωστά το κομμάτι της ανοδιωσης, τότε κάπου αλλού βούτηξε τη συσκευή και δεν το λέει… Αν δεις ο αποχρωματισμός είναι ομοιόμορφος σε όλο το σασί.

Στις τόσες συσκευές που πωλήθηκαν, αν υπήρχε σοβαρό θέμα θα είχε γεμίσει ο τόπος  με περιστατικά. 

• Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, agelosLX είπε

Μου αρέσουν αρκετά οι Nomad Modern Folio, ωστόσο παρατηρώ ότι οι τιμές τους παίζουν στο σκρούτζ για τα ίδια χρώματα.

Υπάρχει περίπτωση τα μαγαζιά που τις πουλάνε γύρω στα 50κάτι ευρώ (έναντι 70 των επίσημων μεταπωλητών) να είναι μαιμού?

Δύσκολο να παίξει τέτοιο σενάριο σε θήκες. Σε κουτιά καλώδια ακουστικά φορτιστές AirPods παίζουν ΟΕΜ παραλλαγές κάποιες μάλιστα είναι ίδιες…..σε θήκες δύσκολο.

• Super Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Bill1622 είπε

Πάντως εγώ θα το κρατούσα ως έχει 

ειναι μοναδικό όπως κ να το κάνεις 😂

IMG_0998.jpeg

Μην παραξενευτείς αν το βάλει σε καμιά αγγελία για κάνα 3χιλιαρο...

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, harris231 είπε

Θα τρέχουμε να τα βάφουμε άλλο χρώμα...ε ρε apple...

Αν βλέπαμε πολλές συσκευές θα το συζητούσαμε. Η μία μόνο που κυκλοφορεί παντού πρακτικά είναι 0% στα εκατομμύρια που πουλήθηκαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο .

προφανως πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά όπως επίσης δεν είναι μόνο σε iPhone αλλα έχει παρατηρηθεί κ σε Mac /ipad

πάντως ναι τα ποσοστά αγγίζουν τα όρια του μηδενικού για κάτι τέτοιο 

οπως κ να το κάνεις αν σου αρέσει η αλλαγή είναι ιδιαίτερο 😂πολύ σωστά άλλοι θα πλήρωναν μια περιουσία για να το έχουν στην κατοχή τους !

IMG_0999.jpeg

Επεξ/σία από Bill1622
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bill1622 είπε

Πάντως εγώ θα το κρατούσα ως έχει 

ειναι μοναδικό όπως κ να το κάνεις 😂

IMG_0998.jpeg

To βλεπω να ερχεται....

Δημοφιλης ερωτηση στο google.. "Τι πρεπει να κανω στο 17 Pro Max μου απο περτικαλι να γινει ροζ μπον-μπον..."

4 ώρες πριν, Bill1622 είπε

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο .

προφανως πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά όπως επίσης δεν είναι μόνο σε iPhone αλλα έχει παρατηρηθεί κ σε Mac /ipad

πάντως ναι τα ποσοστά αγγίζουν τα όρια του μηδενικού για κάτι τέτοιο 

οπως κ να το κάνεις αν σου αρέσει η αλλαγή είναι ιδιαίτερο 😂πολύ σωστά άλλοι θα πλήρωναν μια περιουσία για να το έχουν στην κατοχή τους !

IMG_0999.jpeg

Το δευτερο παντως φαινεται να ειναι Gold.. ενω το πρωτο και το τριτο Rose Gold (η διαφορετικη αποχρωση μεταξυ 1 και 3 ειναι στην φωτο και στις γωνιες ληψεις)

Δημοσ.

Μία ερώτηση. Μου ήρθε πριν 3 ημέρες το απλό 17άρι. Θήκη είχα πάρει την Πίτακα ούλτρα. Φανταστική θήκη, την είχα και στο 15. Τζαμάκι δεν είχα βρει οπότε το δούλεψα χωρίς μέχρι και σήμερα που πέρασα ένα της Πάντσερ. Παρατήρησα πως όλες αυτές τις ημέρες η ειδική επίστρωση αντανάκλασης που έβαλαν φέτος και στο βασικό μοντέλο και ομολογώ πως μου άρεσε αρκετά σαν να έφυγε με το που έβαλα το τζαμάκι. Όταν λέω έφυγε εννοώ πως δεν έχω την ίδια αίσθηση που είχα χωρίς αυτό. Είναι φυσιολογικό; Δεν θα έπρεπε να περνάει η ίδια εικόνα που είχα στην οθόνη και μέσα από το τζάμι; Μήπως μου έκαναν καμία $()$()$(ίτσα και μου το πέρασαν λάθος; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petran1790 είπε

To βλεπω να ερχεται....

Δημοφιλης ερωτηση στο google.. "Τι πρεπει να κανω στο 17 Pro Max μου απο περτικαλι να γινει ροζ μπον-μπον..."

Το δευτερο παντως φαινεται να ειναι Gold.. ενω το πρωτο και το τριτο Rose Gold (η διαφορετικη αποχρωση μεταξυ 1 και 3 ειναι στην φωτο και στις γωνιες ληψεις)

Η απάντηση είναι Uv ακτίνες !!

το ίδιο χρώμα ακριβώς είναι απλά τα 2 ήταν μόνιμα σε κατάστημα μέσα κ το άλλο έξω στον ήλιο με χρήση 

εξού κ το αποτέλεσμα 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bill1622 είπε

Η απάντηση είναι Uv ακτίνες !!

το ίδιο χρώμα ακριβώς είναι απλά τα 2 ήταν μόνιμα σε κατάστημα μέσα κ το άλλο έξω στον ήλιο με χρήση 

εξού κ το αποτέλεσμα 

Δεν παίζει αυτό. Αν η φωτό είναι αληθινή, η αλλοίωση είναι σε όλο το σώμα της συσκευής, κάτι που δεν μπορεί να έγινε με έκθεση στο ήλιο που είναι και χαζό σαν σενάριο. 

Upd: α τώρα είδα πως αναφέρεσαι στη άλλη φωτό με τα παλιά τηλέφωνα. 😛 

Δημοσ.

Ερώτηση σχετικά με τις θήκες. Pitaka ultra και spigen Enzo aramid. Προσθέτουν όγκο στη συσκευή; Το έχω με μια benks λεπτή. Πολύ ωραία αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι γυμνό. Θα ήθελα μια πιο στιβαρή θήκη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, a400 είπε

Ερώτηση σχετικά με τις θήκες. Pitaka ultra και spigen Enzo aramid. Προσθέτουν όγκο στη συσκευή; Το έχω με μια benks λεπτή. Πολύ ωραία αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι γυμνό. Θα ήθελα μια πιο στιβαρή θήκη. 

H ultra slim από pitaka https://www.istorm.gr/products/pitaka-ultra-slim-iphone-17-pro-max-case-black-grey?srsltid=AfmBOor3FdVCUzulYC_PbxnoXkcnwbAmj4-UG2wF874mggpFkAYZ4BhH δεν έχει παραπάνω όγκο.

Η spigen έχει λίγο παραπάνω όπως φαίνεται εδω κ αυτή λεπτή είναι 

Κατασκευασμένη από ίνες αραμιδίου για εξαιρετική αντοχή, διαθέτει αλουμινένιο τελείωμα που ενισχύει την ανθεκτικότητα. Παρά την στιβαρή της κατασκευή, παραμένει ελαφριά και λεπτή

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...