Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, aces είπε

H ultra slim από pitaka https://www.istorm.gr/products/pitaka-ultra-slim-iphone-17-pro-max-case-black-grey?srsltid=AfmBOor3FdVCUzulYC_PbxnoXkcnwbAmj4-UG2wF874mggpFkAYZ4BhH δεν έχει παραπάνω όγκο.

Η spigen έχει λίγο παραπάνω όπως φαίνεται εδω κ αυτή λεπτή είναι 

Κατασκευασμένη από ίνες αραμιδίου για εξαιρετική αντοχή, διαθέτει αλουμινένιο τελείωμα που ενισχύει την ανθεκτικότητα. Παρά την στιβαρή της κατασκευή, παραμένει ελαφριά και λεπτή

Αναρωτιέμαι όλες αυτές οι θήκες αν επηρεάζουν γενικότερα τη συμπεριφορά του κινητού ως προς τις θερμοκρασίες και τη λήψη σήματος. Βλέπω αυτή την ενισχυμένη για παράδειγμα πως καλύπτει και τα πλαϊνά του εξογκώματος  εκεί που βρίσκεται και μέρος των κεραιών κλπ. Και αν μιλάμε για πλαστικό ή σιλικόνη, πες πως δεν θα το επηρεάσει και πολύ. Αυτές όμως που έχουν έξτρα ενισχύσεις και υλικά; 

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Αναρωτιέμαι όλες αυτές οι θήκες αν επηρεάζουν γενικότερα τη συμπεριφορά του κινητού ως προς τις θερμοκρασίες και τη λήψη σήματος. Βλέπω αυτή την ενισχυμένη για παράδειγμα πως καλύπτει και τα πλαϊνά του εξογκώματος  εκεί που βρίσκεται και μέρος των κεραιών κλπ. Και αν μιλάμε για πλαστικό ή σιλικόνη, πες πως δεν θα το επηρεάσει και πολύ. Αυτές όμως που έχουν έξτρα ενισχύσεις και υλικά; 

Ναι καποιες με ενισχυμενες γωνιες προσθετουν ογκο αναγκαστικα κατι κερδιζεις & χανεις σε καθε περιπτωση. Οι κεραιες στα 17 εχουν μεταφερθει στο πλαισιο των καμερων εφοσον καλυπτει το υλικο που εχει βαση το kevlar (εξτρα ύφασμα στη θήκη) ισως εχει καποια επιρροη. Μιλαμε για τις 2 συγκεκριμενες πιο πισω.

Επιπλεον κ στα τζαμακια κερδιζεις μία εξτρα προστασία αλλα οι οθονες ερχονται με Ceramic Shield 2 κ εκει θα εχεις αλλη αισθηση σε σκετη συσκευη (στην αφή) ή με επιπλεον temp.glass που επηρεάζουν την αφή = εμπειρία χρήσης στο σύνολο. Πρωτη επιλογη πρεπει να μπαινει το τζαμακι μιας και η οθονη ειναι το ακριβοτερο ανταλλακτικο αν πεσει και χτυπήσει/έχει φθορά.

* Το καλο με τις θήκες και τα temp.glass ειναι οτι μπορεις να τα αφαιρεσεις ευκολα/ή αντικαταστήσεις με άλλα αν δεν εχεις το αποτελεσμα που θες :) για αυτο και δεν προτεινεται να επιλεγουμε τα ακριβότερα κάθε φορά γιατι καποια ξεφεύγουν σε τιμή.....

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες! 16 προ εδώ. Πήγα και τα είδα όλα. Πάντα ήμουν στο προ. Σχεδόν κάθε χρόνο με το αντίστοιχο κοκ. Παρόλα αυτά θέλω να πω τον "πόνο" μου. Τα είδα όπως προείπα, και βρε παίδες το αιρ, είναι τούμπανο. Ειδικά όταν το είχα δίπλα δίπλα με το προ. Μου έβγαζε το συναίσθημα του "ακριβού", τα υλικά του, η κατασκευή του. Το προ, με το αλουμίνιο και το βάψιμο, συν το πάχος, συγκριτικά με το αιρ, με άφησε μία εντύπωση ότι είναι υποδεέστερο. Σαν υλικά, design κοκ, μην παρεξηγηθώ. Το μονό ηχείο και η μονή κάμερα, σημαντικά downsides.Εννοείται!

Απλώς τα αναφέρω αυτά γιατί είμαι σε δίλλημα, και ακούω και διαβάζω για το πόσο εύκολα δέχεται χτυπηματάκια το προ και με αγχώνει. Συν ότι επειδή πάντα πήγαινα στο μαύρο(εκτός του 16 προ που το πήρα στο τιτάνιο, που το λάτρεψα) κανένα χρώμα δεν μου κάνει κλικ. Απλώς σκ΄φέρομαι το ασημένιο λόγω ότι δεν θα ξεβάψει τόσο εύκολα ή δεν θα είναι εμφανές. 

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ, είπα να πω τον πόνο μου και τις απορίες μου. 😂🤦‍♂️

Επεξ/σία από aris_rom
  • Super Moderators
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Kolofardos είπε

για πειτε ρε σεις καμια γνωμη για σημαδια κ ξεβαματα που λενε? εχω το μπλε κ το φοβαμαι

Τα σημάδια θα τα αποκτήσεις αν σου πέσει κάτω και γενικώς αν δεν προσέχεις πολύ τις συσκευές σου. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να του βάλεις θήκη. Για τα …ξεβαματα μην ανησυχείς δεν υπάρχει θέμα. Βλέπουμε παντού μια μόνο φωτογραφία από ένα μόνο περιστατικό το οποίο δεν έχει πείσει καν για το αν είναι αληθινό ή όχι. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει η Apple συσκευές από αλουμίνιο και μέχρι τώρα δεν είδαμε περιστατικά που άλλαξε το χρώμα τους…

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τα σημάδια θα τα αποκτήσεις αν σου πέσει κάτω και γενικώς αν δεν προσέχεις πολύ τις συσκευές σου. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να του βάλεις θήκη. Για τα …ξεβαματα μην ανησυχείς δεν υπάρχει θέμα. Βλέπουμε παντού μια μόνο φωτογραφία από ένα μόνο περιστατικό το οποίο δεν έχει πείσει καν για το αν είναι αληθινό ή όχι. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει η Apple συσκευές από αλουμίνιο και μέχρι τώρα δεν είδαμε περιστατικά που άλλαξε το χρώμα τους…

Καλά εννοείται αυτό χωρίς θήκη δεν υπάρχει περίπτωση να το είχα ποτέ. Αλλά ρε σύ πολύ παραπληροφόρηση τελικά αν ισχύουν όλα αυτά. 
Ο άλλος λέει από πορτοκάλι έγινε rose gold 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kolofardos είπε

Καλά εννοείται αυτό χωρίς θήκη δεν υπάρχει περίπτωση να το είχα ποτέ. Αλλά ρε σύ πολύ παραπληροφόρηση τελικά αν ισχύουν όλα αυτά. 
Ο άλλος λέει από πορτοκάλι έγινε rose gold 

Ναι αλλά είναι ένας. Ένας ανάμεσα σε εκατομμύρια κόσμου που έχει τις ίδιες συσκευές και δεν έχουν θέμα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...