Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στα 160Mhz η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα στο wifi δεν είναι κοντά στα 2.5Gbps?

Δεν το ξέρω.

Εχω φίλο όμως που έρχεται σπίτι με Samsung s24 ultra και τερματίζει την γραμμούλα.

Περιμενα φέτος τουλάχιστον με το δικό της chip να δώσει WiFi 7 κανονικά και όχι το “κουτσό“ το περσινό πάλι.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jonis είπε

Δεν το ξέρω.

Εχω φίλο όμως που έρχεται σπίτι με Samsung s24 ultra και τερματίζει την γραμμούλα.

Περιμενα φέτος τουλάχιστον με το δικό της chip να δώσει WiFi 7 κανονικά και όχι το “κουτσό“ το περσινό πάλι.

Ε εντάξει, ψυχολογικό είναι κυρίως! 😛 

Είχα ξοδέψει άπειρες ώρες στην πρώτη αναβάθμιση στο 1Gbps με το Fritz, που για κάποιο λόγο δεν συνεργαζόταν καθόλου καλά με σχεδόν όλες τις wifi συσκευές που είχα στο σπίτι. Μετά από κάποιες αναβαθμίσεις στο firmware έστρωσαν...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε εντάξει, ψυχολογικό είναι κυρίως! 😛 

Ε ναι θα ζήσουμε και με αυτό. 😛

Απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να με τουμπάρει ένα πορτοκαλί iPhone για να τους δώσω και φέτος τα χρήματα μου.

Θα δείξει.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jonis είπε

Ε ναι θα ζήσουμε και με αυτό. 😛

Απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να με τουμπάρει ένα πορτοκαλί iPhone για να τους δώσω και φέτος τα χρήματα μου.

Θα δείξει.

Την ίδια σκέψη έχω και γω αλλά νομίζω πως ο κύβος ερρίφθη και αύριο το orange θα αντικαταστήσει το Natural Titanium... :) 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Την ίδια σκέψη έχω και γω αλλά νομίζω πως ο κύβος ερρίφθη και αύριο το orange θα αντικαταστήσει το Natural Titanium... :) 

μεγιες 

κόψε ένα σκόρδο και τριψτο στην οθόνη του γιατί θα πέσει πολύ μάτι λέμε. :D

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonis είπε

μεγιες 

κόψε ένα σκόρδο και τριψτο στην οθόνη του γιατί θα πέσει πολύ μάτι λέμε. :D

Σιγά μωρέ, μεταξύ μας χαιρόμαστε, ποιος χ3στηκε! 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2025 στις 5:54 ΜΜ, lambgeo είπε

H ESR ειναι καλη μαρκα σε θηκες και τζαμακι ? γιατι ανεκαθεν επαιρνα spigen , φετος λεω να αλλαξω σε esr ,μιας και το κινητο μου μαλλον θα το παραλαβω παρασκευη και δεν εχω παραγγειλει ακομα θηκη και τζαμακι

Σε iPad η ESR κ σε glass κ σε θήκη είναι αξιόπιστη.

Γενικα όμως είναι average πάνω κάτω ίδια ποιότητα με Spigen. Τζαμάκι βάζουν κ σε καταστήματα κυρίως belkin & εκεί average καλύτερα να βάλεις τζαμάκι παρά θήκη

Για  το αλουμίνιο θα δούμε πόσο αντέχει (αν αντέχει τις φθορές η όχι) οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι ενθαρρυντικές τις επόμενες μέρες κ από κοντά κ στα reviews…..από αύριο 19/9 λογικά στα μεγάλα καταστήματα θα είναι διαθέσιμα στην έκθεση για χάζεμα ουσιαστικά τα pro θέλει να δει αρκετός  κόσμος το απλό δεν άλλαξε σχεδίαση  αλλά specs.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, jonis said:

Ευτυχώς γλίτωσα την αναβάθμιση για φέτος. :D

https://www.macrumors.com/2025/09/13/apple-n1-chip-has-wi-fi-7-limitation/

το ν1 μπηκε μονο air :) 

Δεν ξερω για εσας , αλλα στο 15αρι και στο 16αρι θηκες μονο απο temu πηρα. Δεν εχω κανενα παραπονο.
Επισης στο 16αρι εχω τζαμακι απο day 1 απο το temu μεχρι και σημερα :D 
Τζαμακι για το 17αρι θα βαλω ενα που πηρα απο Ιαπωνια(για το 16) και δεν το αλλαξα ποτε, θηκες ηρθαν εδω και 10 μερες απο temu 

Επεξ/σία από Lewnidas1995

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...