jonis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Και έχεις βεβαιωθεί πως αυτές οι μετρήσεις οφείλονται αποκλειστικά στο chip της Apple? Δυστυχώς ναι. https://youtu.be/n0bvrd5jhIg?si=DX2QNUt1ad6MD_On
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, jonis είπε Δυστυχώς ναι. https://youtu.be/n0bvrd5jhIg?si=DX2QNUt1ad6MD_On Στα 160Mhz η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα στο wifi δεν είναι κοντά στα 2.5Gbps?
jonis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Στα 160Mhz η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα στο wifi δεν είναι κοντά στα 2.5Gbps? Δεν το ξέρω. Εχω φίλο όμως που έρχεται σπίτι με Samsung s24 ultra και τερματίζει την γραμμούλα. Περιμενα φέτος τουλάχιστον με το δικό της chip να δώσει WiFi 7 κανονικά και όχι το “κουτσό“ το περσινό πάλι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, jonis είπε Δεν το ξέρω. Εχω φίλο όμως που έρχεται σπίτι με Samsung s24 ultra και τερματίζει την γραμμούλα. Περιμενα φέτος τουλάχιστον με το δικό της chip να δώσει WiFi 7 κανονικά και όχι το “κουτσό“ το περσινό πάλι. Ε εντάξει, ψυχολογικό είναι κυρίως! 😛 Είχα ξοδέψει άπειρες ώρες στην πρώτη αναβάθμιση στο 1Gbps με το Fritz, που για κάποιο λόγο δεν συνεργαζόταν καθόλου καλά με σχεδόν όλες τις wifi συσκευές που είχα στο σπίτι. Μετά από κάποιες αναβαθμίσεις στο firmware έστρωσαν... 1
jonis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Ε εντάξει, ψυχολογικό είναι κυρίως! 😛 Ε ναι θα ζήσουμε και με αυτό. 😛 Απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να με τουμπάρει ένα πορτοκαλί iPhone για να τους δώσω και φέτος τα χρήματα μου. Θα δείξει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, jonis είπε Ε ναι θα ζήσουμε και με αυτό. 😛 Απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να με τουμπάρει ένα πορτοκαλί iPhone για να τους δώσω και φέτος τα χρήματα μου. Θα δείξει. Την ίδια σκέψη έχω και γω αλλά νομίζω πως ο κύβος ερρίφθη και αύριο το orange θα αντικαταστήσει το Natural Titanium... 1 1
jonis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Την ίδια σκέψη έχω και γω αλλά νομίζω πως ο κύβος ερρίφθη και αύριο το orange θα αντικαταστήσει το Natural Titanium... μεγιες κόψε ένα σκόρδο και τριψτο στην οθόνη του γιατί θα πέσει πολύ μάτι λέμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 λεπτό πριν, jonis είπε μεγιες κόψε ένα σκόρδο και τριψτο στην οθόνη του γιατί θα πέσει πολύ μάτι λέμε. Σιγά μωρέ, μεταξύ μας χαιρόμαστε, ποιος χ3στηκε! 😛 1
aces Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2025 στις 5:54 ΜΜ, lambgeo είπε H ESR ειναι καλη μαρκα σε θηκες και τζαμακι ? γιατι ανεκαθεν επαιρνα spigen , φετος λεω να αλλαξω σε esr ,μιας και το κινητο μου μαλλον θα το παραλαβω παρασκευη και δεν εχω παραγγειλει ακομα θηκη και τζαμακι Σε iPad η ESR κ σε glass κ σε θήκη είναι αξιόπιστη. Γενικα όμως είναι average πάνω κάτω ίδια ποιότητα με Spigen. Τζαμάκι βάζουν κ σε καταστήματα κυρίως belkin & εκεί average καλύτερα να βάλεις τζαμάκι παρά θήκη Για το αλουμίνιο θα δούμε πόσο αντέχει (αν αντέχει τις φθορές η όχι) οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι ενθαρρυντικές τις επόμενες μέρες κ από κοντά κ στα reviews…..από αύριο 19/9 λογικά στα μεγάλα καταστήματα θα είναι διαθέσιμα στην έκθεση για χάζεμα ουσιαστικά τα pro θέλει να δει αρκετός κόσμος το απλό δεν άλλαξε σχεδίαση αλλά specs. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από aces
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 7 hours ago, jonis said: Ευτυχώς γλίτωσα την αναβάθμιση για φέτος. https://www.macrumors.com/2025/09/13/apple-n1-chip-has-wi-fi-7-limitation/ το ν1 μπηκε μονο air Δεν ξερω για εσας , αλλα στο 15αρι και στο 16αρι θηκες μονο απο temu πηρα. Δεν εχω κανενα παραπονο. Επισης στο 16αρι εχω τζαμακι απο day 1 απο το temu μεχρι και σημερα Τζαμακι για το 17αρι θα βαλω ενα που πηρα απο Ιαπωνια(για το 16) και δεν το αλλαξα ποτε, θηκες ηρθαν εδω και 10 μερες απο temu Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Lewnidas1995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα