7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχει η μάνα μου ένα Motorola G54 5G και μου κάνει παράπονα ότι κατεβάζει συνεχώς παιχνίδια μόνο του, χωρίς να του έχει "δωθεί άδεια". Μιλάμε για 4-5 παιχνίδια random. Δεν θέλει να γίνεται αυτό. Απ' ότι την ρώτησα δεν έχει ιδέα πώς ξεκίνησε - ενώ κι ο ίδιος δεν κατάφερα να βρω από που προέρχεται το κάθε ένα. Πιθανότατα κατι πάτησε μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, κάποιο Motorola app store ή κάποια προωθητική ενέργεια της εταιρείας.. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το σταματήσω; (Έχει και μια μανία να σβήνει τα πάντα στο κινητό - και μεταξύ μας τρώω άπειρο spam να κάνω τον "τεχνικό") Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:00 μμ από 7nisiotis
tsimisde Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Εγώ το παρατήρησα σε κάποια αναβάθμιση, σε βγάζει σε μια οθόνη να εγκαταστήσεις κάποιες επιπλέον εφαρμογές και εκεί, απλά επιλέγεις το να μην εγκατασταθούν οι έξτρα εφαρμογές. Οπότε, θέλει εκεί προσοχή γιατί λίγο βιαστικός αν είσαι, πατάς το οκ χωρίς να το προσέξεις.... 1
tasvar Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ Στις 10/9/2025 στις 2:14 ΜΜ, 7nisiotis είπε Καλησπέρα. Έχει η μάνα μου ένα Motorola G54 5G και μου κάνει παράπονα ότι κατεβάζει συνεχώς παιχνίδια μόνο του, χωρίς να του έχει "δωθεί άδεια". Μιλάμε για 4-5 παιχνίδια random. Δεν θέλει να γίνεται αυτό. Απ' ότι την ρώτησα δεν έχει ιδέα πώς ξεκίνησε - ενώ κι ο ίδιος δεν κατάφερα να βρω από που προέρχεται το κάθε ένα. Πιθανότατα κατι πάτησε μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, κάποιο Motorola app store ή κάποια προωθητική ενέργεια της εταιρείας.. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το σταματήσω; (Έχει και μια μανία να σβήνει τα πάντα στο κινητό - και μεταξύ μας τρώω άπειρο spam να κάνω τον "τεχνικό") βρές το "Moto App Manager" ή κάπως έτσι και κάνε το disable. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα