tsimisde Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μια κύρια διαφορά που πρέπει να λάβεις στα υπόψιν, είναι ότι το 16 pro, έχει τηλεφακό στις κάμερες ενώ το απλό 17, δεν έχει επομένως, έχει να κάνει με το αν θέλεις η δε θέλεις τον τηλεφακό.
Antreas07L Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, tsimisde είπε Μια κύρια διαφορά που πρέπει να λάβεις στα υπόψιν, είναι ότι το 16 pro, έχει τηλεφακό στις κάμερες ενώ το απλό 17, δεν έχει επομένως, έχει να κάνει με το αν θέλεις η δε θέλεις τον τηλεφακό. Για καλύτερες φωτογραφίες στον ήλιο είναι αυτό; Εγω θέλω να πάρω iphone κυρίως για την κάμερα.Πιο προτείνεις, εκτός από την κάμερα πιο είναι καλύτερο στα υπόλοιπα στοιχεία του κινητού; Επίσης έχω το δίλημμα μεταξύ αυτών γιατί είχα ότι στην απλή έκδοση του 17 έβαλαν 120hz οπότε θέλω να δω αν αξίζει καλύτερα να πάρω το καινούργιο Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Antreas07L
tsimisde Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ο τηλεφακός, βοηθά στο ζουμ της φωτογραφίας, σε μεγάλο ζούμ, αναλαμβάνει ο τηλεφακός. Και το απλό iPhone κάνει ζούμ, είναι όμως ψηφιακό και δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα της εικόνας, όπως με τον τηλεφακό. Τώρα, όσον αφορά το 17αρι, με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι έχει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία οπότε θεωρητικά, μπορεί να έχει και καλύτερη αυτονομία αν και, δε φαίνεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερη οπότε, δε νομίζω στην πράξη να είναι τόσο χαοτική η διαφορά. Επίσης, το 17αρι φαίνεται να έχει πιο φωτεινή οθόνη, χρήσιμο αν το χρησιμοποιείς συχνά σε εξωτερικό χώρο.... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από tsimisde
Antreas07L Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, tsimisde είπε Ο τηλεφακός, βοηθά στο ζουμ της φωτογραφίας, σε μεγάλο ζούμ, αναλαμβάνει ο τηλεφακός. Και το απλό iPhone κάνει ζούμ, είναι όμως ψηφιακό και δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα της εικόνας, όπως με τον τηλεφακό. Τώρα, όσον αφορά το 17αρι, με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι έχει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία οπότε θεωρητικά, μπορεί να έχει και καλύτερη αυτονομία αν και, δε φαίνεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερη οπότε, δε νομίζω στην πράξη να είναι τόσο χαοτική η διαφορά Οπότε από άποψη κάμερας αξίζει περισσότερο το iphone 16 pro ενώ από άποψη των υπολοιπων είναι λίγο καλύτερο το 17;
tsimisde Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Πρακτικά ναι, έτσι τα έχω στο νου μου αν και, απ' ότι φαίνεται, το 17αρι φαίνεται να είναι γενικά ένα πλήρες πακέτο συνεπώς, αν δεν καίγεσαι τόσο για τις φωτογραφικές ικανότητες, μια χαρά θα σε καλύψει και το 17αρι, δεν υστερεί σημαντικά πιστεύω....
Antreas07L Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, tsimisde είπε Πρακτικά ναι, έτσι τα έχω στο νου μου αν και, απ' ότι φαίνεται, το 17αρι φαίνεται να είναι γενικά ένα πλήρες πακέτο συνεπώς, αν δεν καίγεσαι τόσο για τις φωτογραφικές ικανότητες, μια χαρά θα σε καλύψει και το 17αρι, δεν υστερεί σημαντικά πιστεύω.... Οκ ευχαριστώ Εννοείται 2025 οι φωτογραφίες τέτοιων κινητών έχουν γίνει τέλειες. Θα διαλέξω με βάση την μπαταρία μάλλον αφού τα υπόλοιπα δεν έχουν μεγάλες διαφορές Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Antreas07L 1
tsimisde Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Πάντως, συγκριτικά με ένα android, η μπαταρία του iPhone, μπορεί να σου φανεί λίγο οριακή, κυρίως επειδή είναι μικρότερη σε μέγεθος από τα περισσότερα Android της αγοράς. 1
ksessalonikios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για το ίδιο επίπεδο τιμής, στο 17 παίρνεις 128gb παραπάνω ενώ στο 16 pro εναν παραπανω φακό
Antreas07L Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για το ίδιο επίπεδο τιμής, στο 17 παίρνεις 128gb παραπάνω ενώ στο 16 pro εναν παραπανω φακό Νομιζω το iphone 16 pro έχει γενικά καλύτερη κάμερα Επίσης με αυτά που είδα δεν σκέφτηκα καν για το 17pro γιατί το 17base φαίνεται να έχει όλο το πακέτο Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Antreas07L
ksessalonikios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Το 16προ νομίζω δεν έχει και την νέα selfie κάμερα με τον τετράγωνο αισθητήρα, αρκετά βολικό χαρακτηριστικό. Επειδή είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα εγώ κατέληξα στο 17, προτιμώ τα παραπάνω 128gb από τον έξτρα φακό.
imr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Με το 17 έχεις καλύτερη selfie κάμερα, μεγαλύτερη μνήμη. Το 16pro θα έχεις καλύτερο ΖΟΟΜ στις φωτογραφίες, τα υπόλοιπα στα ίδια επίπεδα. Αν σε ενδιαφέρουν οι κάμερες σκέψου αν προτιμάς καλύτερη selfie η καλύτερο ζοομ
Antreas07L Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε Το 16προ νομίζω δεν έχει και την νέα selfie κάμερα με τον τετράγωνο αισθητήρα, αρκετά βολικό χαρακτηριστικό. Επειδή είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα εγώ κατέληξα στο 17, προτιμώ τα παραπάνω 128gb από τον έξτρα φακό. Πιο χρώμα θα πάρεις; Είδα και λίγο την μπαταρία και από ότι φαίνεται το 17 παρόλο που εχει μεγαλύτερη μπαταρία κρατάει πιο λίγο από το iphone 16 pro
ksessalonikios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) το θαλασσί, μ αρέσει να αλλάζω και θαλασσί/μπλε δεν είχα ποτέ 51 λεπτά πριν, Antreas07L είπε Πιο χρώμα θα πάρεις; Είδα και λίγο την μπαταρία και από ότι φαίνεται το 17 παρόλο που εχει μεγαλύτερη μπαταρία κρατάει πιο λίγο από το iphone 16 pro εγώ ειδα αυτό στο gsmarena (αριστερά 17, δεξιά 16προ) είδα ότι και στο site της apple εχει συγκριτικό μεταξυ των μοντελων της κι εκει αναφερει οτι το 17 εχει καλυτερη μπαταρια απο το 16pro επίσης μια διαφορά ακόμα ότι η usb θύρα στο 17 είναι 2.0 ενώ στο 16προ 3.2 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από ksessalonikios 1
tasanton Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Αν μου επιτρέπει ο φίλος κάποια σχόλια: Λες ότι θέλεις iphone κυρίως για την κάμερα. Σύμφωνοι, αλλά να διευκρινίσουμε λίγα πράγματα αν πράγματι κατανοοούμε αυτό το χαρακτηριστικό. Το 16 Pro, όπως σωστά αναφέρθηκε, έχει μεγαλύτερο οπτικό (δηλ πραγματικό, όχι ψηφιακό) zoom. Μια καλή φωτογραφία συχνά το χρειάζεται, φέρνει το θέμα πιο κοντά. Κι έπειτα, μην προσπερνάς έτσι απλά το 17 Pro, έχει σαφέστατα καλύτερες κάμερες από το απλό (και ακόμα περισσότερα zoom levels). Από αυτά που διάβασα, είναι game changer στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μετά από πολλά χρόνια. Αν σε ενδιαφέρει μια τυπική iphone κάμερα, οκ παίρνεις το απλό. Αν θες κάτι αρκετά παραπάνω (συν τη μπαταρία), κατά τη γνώμη μου κοιτάς το 17 Pro. iPhone 17 Pro vs iPhone 16 Pro vs iPhone 17 - Apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα