Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Thresh said: Περιττά σύμφωνα με posts προηγούμενων ετών. 😛 Φυσικά και είναι περιτά. Ποτέ μου δεν ενεργοποίησα τα 120hz ακόμα κι αν δεν θα έχανα σε μπαταρία. Το smooth το αντιλαμβάνεσαι στην γρήγορη κύλιση - σε ταχύτητα δηλαδή που έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να δεις ή να διαβάσεις κάτι. Είναι καθαρό gimmick. Ακόμα και 50 ευρώ εξτρά να ήταν η χρέωση δεν θα τα πετούσα για τέτοιες βλακείες. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Fotoalexandros 5
Fulgore Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Μπραβο ρε apple βαζεις πραγματα στο κινητα σου που αλλοι κατασκευαστες εχουν στα δικα τους χρονια πριν! Η Google και φέτος με τα pixel, ltpo οθόνη δεν έχει και ξεκινάει από τα 128GB. Μια από τα ίδια και η Samsung που και αυτή τώρα τελευταία έβαλε ltpo στα απλά Galaxy S, αλλά και φέτος το S25 ξεκινά από μόλις 128GB. Η Apple φέτος μετά από χρόνια, προσφέρει πολύ καλύτερη πρόταση με το Iphone 17, σε σχέση με Pixel 10 και Galaxy S25. Και οι Κινέζοι τώρα τελευταία έβαλαν ltpo οθόνες στα ακριβότερα τους μοντέλα. To φετινό Poco F7 Ultra πχ των 850ευρώ, δεν έχει Ltpo οθόνη. Να κράζουμε την Apple μεν, αλλά μην θεοποιούμε το Android γενικα και αόριστα λές και είναι όλα ρόδινα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Fulgore
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Περιττά σύμφωνα με posts προηγούμενων ετών. 😛 Για κάποιους ναι . ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ να σημαίνει ότι ΔΕΝ έπρεπε να είχε 120 από το 15 ή το 14
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες Just now, Jmanol000 said: Για κάποιους ναι . ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ να σημαίνει ότι ΔΕΝ έπρεπε να είχε 120 από το 15 ή το 14 Σύμφωνα με εκείνα τα posts, δεν έπρεπε. Τώρα βέβαια έσκασε η Apple με 120hz, διπλάσιο storage και με ίδια τιμή...προδοσία. 2
Retromaniac Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε Το απλο φετος θα παει ταπα! Αυτα για τα Usb3 λιγο περιεργα γιατι εγω δεν το χρειαστηκα πουθενα μεχρι στιγμης 2 χρονια. Βεβαια οι raw φωτογραφιες δεν χρειαζονται external storage 52 λεπτά πριν, ashoka21 είπε Ωστε το 2025 υπαρχει ακομα κοσμος που περνα δεδομενα απο/προς το κινητο του με καλωδιο και τον προβληματιζει το usb2. Αντιγράφεις με 5 gb/s αντί για 500mbit/s (στη καλύτερη). Όταν θες να αδειάσεις 200 gb από video και φωτογραφίες ή.γενικα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μέσω υπολογιστή, όλα είναι πιο γρήγορα. Επίσης πολύ σημαντικό είναι και η σύνδεση με μόνιτορ με USB 3 1
Zengar Zombolt Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Τωρα που είπες αυτή τη βλακεία τι κέρδισες ; Ολοι έτσι κάνουν συνέχεια . Σαρεσει παρτο δεν σε αρέσει ; Δεν σου φταίμε σε τίποτα οι υπόλοιποι εγω ειπα την γνωμη μου για τις "καινοτομίες" της apple "Δεν σου φταίμε σε τίποτα οι υπόλοιποι" αυτο που ειπες που κολαει δεν ειπα κατι για τους apple fans/consumers.... Μαλλον οποιος εχει την μυγα, μυγιαζεται..... Και σαν αποτελεσμα εχουμε οτι μαλλον εσυ λες βλακειες 1
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Αξίζει φουλ . Είναι απίστευτα καλό το 17 φωτεινή οθόνη πιο όμορφη καλύτερη κάμερα σε ultrawide front camera Α ναι και εσύ έχεις 15 pro . Πώς είναι η εμπειρία τώρα; Πως σας φαίνεται τώρα που έχει και πιο λεπτά μπεζελ το 17 σε σχέση με εκείνο ; Αν λες για το 17 Pro. Θα το δω από κοντά. Με ξενίζει λίγο το design. Πρέπει να το χωνέψω. Βάζω θηκη βέβαια... Το βασικό είναι να έχει καλύτερα Thermals γιατί το 15 Pro για Ελλάδα καλοκαίρι είναι στα όρια. Το απλό 17 νομίζω είναι πολύ καλό. Δίνει επιτέλους όσα κράταγε τόσα χρόνια επίτηδες για τα Pro μόνο . Πιστεύω αναγκάστηκε.... Αν δεν ήμουν γκατζετάκιας το ρεαλιστικό μοντέλο που θα έπρεπε να πάρω είναι το απλό. σ.σ. δεν αλλάζω φέτος.... Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Dimitris_1981
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε εγω ειπα την γνωμη μου για τις "καινοτομίες" της apple "Δεν σου φταίμε σε τίποτα οι υπόλοιποι" αυτο που ειπες που κολαει δεν ειπα κατι για τους apple fans/consumers.... Μαλλον οποιος εχει την μυγα, μυγιαζεται..... Και σαν αποτελεσμα εχουμε οτι μαλλον εσυ λες βλακειες Ειναι μιζέρια κάτω απο κάθε νέο να τρέχει ενας έξυπνος να γράφει γιατί κάτι είναι κακό . Μην το αγοράσεις προχώρα με τη ζωή σου 2 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Αν λες για το 17 Pro. Θα το δω από κοντά. Με ξενίζει λίγο το design. Πρέπει να το χωνέψω. Βάζω θηκη βέβαια... Το βασικό είναι να έχει καλύτερα Thermals γιατί το 15 Pro για Ελλάδα καλοκαίρι είναι στα όρια. Το απλό 17 νομίζω είναι πολύ καλό. Δίνει επιτέλους όσα κράταγε τόσα χρόνια επίτηδες για τα Pro μόνο . Πιστεύω αναγκάστηκε.... Αν δεν ήμουν γκατζετάκιας το ρεαλιστικό μοντέλο που θα έπρεπε να πάρω είναι το απλό. σ.σ. δεν αλλάζω φέτος.... Ρεαλιστικά και γω το 17 θα πρέπε να αγόραζα αλλά το pro με το vapor chamber για την Ελλάδα θα είναι ότι πρέπει 1
Fulgore Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε εγω ειπα την γνωμη μου για τις "καινοτομίες" της apple Είπες την γνώμη σου αλλά είσαι λάθος. Ειδαμε και οι άλλες μεγάλες εταιρείες σε Android μεριά, τι τεράστιες καινοτομίες έχουν στις συσκευές τους κάθε χρόνο, ειδικά από Samsung και Google που υποτίθεται πουλάνε περισσότερο στην Ευρώπη/Αμερική σε ναυαρχίδες. Ωρίστε και η Xiaomάρα με το Xiaomi 15 φέτος τι καινοτομίες πουλάει στα 1000ευρώ Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Fulgore
Huruduru Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε Εσυ πως το βλέπεις φέτος θα αναβαθμίσεις από 15 pro Όχι πλήρωσα όταν το πήρα 1829€ για αυτόν ακριβώς τον λόγο 1TB Pro Flagship. Όσο δεν σέρνεται το κρατάω. Δεν θα μου προσφέρει το καινούργιο κάτι παραπάνω. Αλλά φυσικά οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Θα αλλάξω σίγουρα κάποια στιγμή μπαταρία σε επίσημο κατάστημα αλλά θα δώσω όπως είπα 89-100€ (δεν θυμάμαι πόσο ζητάνε) και θα κρατήσει αλλά 2-3 χρόνια.
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Huruduru είπε Όχι πλήρωσα όταν το πήρα 1829€ για αυτόν ακριβώς τον λόγο 1TB Pro Flagship. Όσο δεν σέρνεται το κρατάω. Δεν θα μου προσφέρει το καινούργιο κάτι παραπάνω. Αλλά φυσικά οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Θα αλλάξω σίγουρα κάποια στιγμή μπαταρία σε επίσημο κατάστημα αλλά θα δώσω όπως είπα 89-100€ (δεν θυμάμαι πόσο ζητάνε) και θα κρατήσει αλλά 2-3 χρόνια. 1 Tera ρε θηρίο ; Απίστευτο πως και επέλεξες με τόση χωρητικότητα; Πιστεύω και 512 για κάποια χρόνια οκ θα ήταν Θέλω να δω ποιος θα τολμήσει να πει ότι δεν είναι απίστευτο κινητό αυτό
Huruduru Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 46 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε 1 Tera ρε θηρίο ; Απίστευτο πως και επέλεξες με τόση χωρητικότητα; Πιστεύω και 512 για κάποια χρόνια οκ θα ήταν Θέλω να δω ποιος θα τολμήσει να πει ότι δεν είναι απίστευτο κινητό αυτό Πριν το 15 Pro είχα το 12 το απλό με 128GB, ποτέ δεν είχα Pro μοντέλο και είπα να το κάνω Overkill μια φορά και να το κρατήσω παραπάνω χρόνια. Δεν χρησιμοποιώ Cloud Storage για φωτογραφίες και βίντεο. Τις διαχειρίζομαι στο Mac γιατί βγάζω αρκετές RAW και είναι μεγάλες και παίρνω με Time Machine αυτόματα Backup.
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, Huruduru είπε Πριν το 15 Pro είχα το 12 το απλό με 128GB, ποτέ δεν είχα Pro μοντέλο και είπα να το κάνω Overkill μια φορά και να το κρατήσω παραπάνω χρόνια. Δεν χρησιμοποιώ Cloud Storage για φωτογραφίες και βίντεο. Τις διαχειρίζομαι στο Mac γιατί βγάζω αρκετές RAW και είναι μεγάλες και παίρνω με Time Machine αυτόματα Backup. Αν έχεις ένα Tera στο iPhone φοβάμαι να μάθω πόσο έχεις στο Mac 😂αλλά ναι αξίζει πολύ αν σκοπεύεις να το κρατήσεις χρόνια 1
fanourisfz6 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Η Google και φέτος με τα pixel, ltpo οθόνη δεν έχει και ξεκινάει από τα 128GB. Μια από τα ίδια και η Samsung που και αυτή τώρα τελευταία έβαλε ltpo στα απλά Galaxy S, αλλά και φέτος το S25 ξεκινά από μόλις 128GB. Η Apple φέτος μετά από χρόνια, προσφέρει πολύ καλύτερη πρόταση με το Iphone 17, σε σχέση με Pixel 10 και Galaxy S25. Και οι Κινέζοι τώρα τελευταία έβαλαν ltpo οθόνες στα ακριβότερα τους μοντέλα. To φετινό Poco F7 Ultra πχ των 850ευρώ, δεν έχει Ltpo οθόνη. Να κράζουμε την Apple μεν, αλλά μην θεοποιούμε το Android γενικα και αόριστα λές και είναι όλα ρόδινα. το nothing phone 2 το εχει απο το 2023.....................................................................
vassilis018 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 15 minutes ago, fanourisfz6 said: το nothing phone 2 το εχει απο το 2023..................................................................... μας ενδιαφέρει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα