NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Εγω κυνηγάω ολη μερα τον εργολάβο να έρθει και αλλοι δεν θέλουν😁 3
kax54638 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ παιδιά αυτό ήθελα να ξέρω απλά για το τυπικό.
BritGreek Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 πμ (επεξεργασμένο) Ως update στο ερώτημά μου, εμείς το προχωρήσαμε και δεχτήκαμε την εγκατάσταση (βγαίνει σχετικό voucher που αντλεί στοιχεία από το κτηματολόγιο με κωδικούς taxisnet). Ήρθε εκπρόσωπος της εταιρείας για εγκατάσταση και ενώ είχαμε πει άλλα στην πρώτη αυτοψία, ήθελε να τρυπήσει μάρμαρα, κλπ, με διαφορετική διαδικασία από αυτή που μας είχαν περιγράψει. Έχουμε εκ νέου συνάντηση την Τετάρτη γιατί προφανώς δεν συμφωνήσαμε. Για το ερώτημα που έγινε σχετικά με έγκριση από την πολυκατοικία ή τον διαχειριστή, να αναφέρω ότι στις άλλες γραμμές μας που έχουμε οπτική ίνα σε άλλες περιοχές, χωρίς ενυπόγραφη δήλωση του διαχειριστή δεν γινόταν να προχωρήσει η διαδικασία, και έτσι έγινε αναγκαστικά γενική συνέλευση, κλασικά με έντονη αντιπαράθεση και γκρίνιες. Αυτό ήταν προαπαιτούμενο από τον πάροχο για να προχωρήσει η εγκατάσταση και μάλιστα το συγκεκριμένο έντυπο παραδόθηκε στο χέρι σε εκπρόσωπο τεχνικό του παρόχου. Άψογη η οπτική ίνα, δεν αμφιβάλει κανείς, όμως υπάρχουν δύο μεγάλα ζητήματα και εμείς τα βιώσαμε εις διπλούν. Το πρώτο είναι η ποιότητα της εγκατάστασης μέσα στο διαμέρισμα. Αν εξαιρέσουμε τον ΟΤΕ που συχνά βάζει σκέτη διάφανη ίνα, οι υπόλοιποι βάζουν κανάλια και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο, κάνοντας ή αφήνοντας τρύπες με το αποτέλεσμα να είναι εντελώς ακαλαίσθητο. Να σημειώσω ότι στη μια από τις δύο μας γραμμές, τα κανάλια έχουν βιδωθεί στο επάνω μέρος και περιμετρικά μιας εντοιχιζόμενης κουζίνας, την οποία αν χρειαστεί να αλλάξουμε, θα έχουμε μεγάλο θέμα και στην άλλη έχουμε πολλές τρύπες στοκαρισμένες γιατί το υπολόγισαν λάθος και έβαλαν τα κανάλια πιο κάτω. Το δεύτερο είναι το γεγονός ότι οι εγκαταστάτες περνούν την ίνα μέχρι την πρώτη πρίζα του διαμερίσματος η οποία τις περισσότερες φορές δεν είναι ο χώρος που βρίσκονται οι υπολογιστές. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να χρησιμοποιεί ενσύρματη σύνδεση, πρέπει να σκάψει για να φτάσουν τα utp στα δωμάτια, κάτι το οποίο έχει ένα σημαντικό κόστος. Εγώ είμαι δυσαρεστημένος και από τις δύο εγκαταστάσεις, για να είμαι ειλικρινής, και έχω φάει και απίστευτη γκρίνια για τα μερεμέτια που χρειάζονται. Γι' αυτό και ρώτησα εδώ να δω τι ισχύει, γιατί στο συγκεκριμένο οίκημα έχουμε κάνει ανακαίνιση. Δεν παλεύεται αυτό το αίσχος με τα μέτρα καναλιού και τις τρύπες μέσα στο σπίτι. Επίσης, απ΄ότι είδα και στο voucher, το ποσό που παίρνουν ως επιδότηση για την εγκατάσταση δεν είναι καθόλου μικρό και δεν δικαιολογεί προχειροδουλειά. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:13 πμ από BritGreek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα