Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να βάλω ένα 5600 πάνω η θα έχω θέματα με το Bios γνωρίζει κανείς.

Έχω το σύστημα της υπογραφής και σκέφτομαι αρχικά μια απλή αναβάθμιση επεξεργαστή. Βλέπω την σειρά 3000 και δεν νομίζω ότι θα δω καμία διαφορά, επίσης βρίσκω μόνο μεταχειρισμένο στα 80 ευρώ περίπου.
Οπότε σκέφτηκα μήπως βάλω την σειρά 5000, τι λέτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά θα πρέπει να δεις διαφορά, τεράστια, και σχετικά απροβλημάτιστα.

Η υποστήριξη υπάρχει (υποτίθεται), χρόνια τώρα.

Τί εκδόσεις BIOS έχει βγάλει η Γίγα, πόσο υποστηρίζει?

εδιτ: Από ότι φαίνεται εδώ, έχεις συνεχή υποστήριξη, οπότε θα πρέπει όλα να είναι καλά.

Μόνο να τσεκάρεις τις σημειώσεις στην κάθε έκδοση, μήπως πρέπει να βάλεις 2-3 ενδιάμεσα, με συγκεκριμένη σειρά, πριν φτάσεις στο πιο πρόσφατο και κυρίως πριν βγάλεις τον τωρινό σου επεξεργαστή και βάλεις τον νέο.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Κανονικά θα πρέπει να δεις διαφορά, τεράστια, και σχετικά απροβλημάτιστα.

Η υποστήριξη υπάρχει (υποτίθεται), χρόνια τώρα.

Τί εκδόσεις BIOS έχει βγάλει η Γίγα, πόσο υποστηρίζει?

εδιτ: Από ότι φαίνεται εδώ, έχεις συνεχή υποστήριξη, οπότε θα πρέπει όλα να είναι καλά.

Μόνο να τσεκάρεις τις σημειώσεις στην κάθε έκδοση, μήπως πρέπει να βάλεις 2-3 ενδιάμεσα, με συγκεκριμένη σειρά, πριν φτάσεις στο πιο πρόσφατο και κυρίως πριν βγάλεις τον τωρινό σου επεξεργαστή και βάλεις τον νέο.

Ότι είπε ο Πετράν κατά λέξη ειδικά στο θέμα ποιο bios θα βάλεις και με τι σειρά!

@Πέτρος τι απέγινε ο θρυλικός 1700 μου?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, STORM1978 είπε

Πέτρος τι απέγινε ο θρυλικός 1700 μου?

Πουλήθηκε λίγο καιρό αφού έκανα (κάπου το 2020? 2021?) τη μετάβαση που σκε΄φτεται ο TS, όταν έβαλα έναν 5600Χ στην Χ370.

Το combo αυτό (5600Χ+Τaichi X370) συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς το παραμικρό θέμα στον αδερφό μου.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Πουλήθηκε λίγο καιρό αφού έκανα (κάπου το 2020? 2021?) τη μετάβαση που σκε΄φτεται ο TS, όταν έβαλα έναν 5600Χ στην Χ370.

Το combo αυτό (5600Χ+Τaichi X370) συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς το παραμικρό θέμα στον αδερφό μου.

Άρα το υπόλοιπο σύστημα ζει και βασιλεύει! Τι έφτιαξα ο @@@στης 🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...