Giorgos241 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 37 minutes ago, ScorpioX777 said: εχω αναρωτηθει αν πολλοι εδω μεσα βγαινουν απο το σπιτι τους. No. Me stay inside. Inside good, outside bad. 1 1
mimits Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Βημα - βημα πανε αυτα(και τα ποσά) οπως εκαναν ολοι οι πρωτοποροι ειδαλλως δεν θα ειχαμε βρει ουτε την Αμερικη... Μα την αληθεια εχω βαρεθει το φοβο σας τη μιζερια σας και την καχυποψια σας που απορρεει απο την ανασφαλεια... πολλες φορες εχω αναρωτηθει αν πολλοι εδω μεσα βγαινουν απο το σπιτι τους. Καλά θα ήταν να λύναμε τα της Γης προβλήματα πρώτα και μετά βλέπαμε για πιθανή μετοίκηση παραπέρα. Όλοι μαζί όμως σαν ανθρωπότητα, όχι απο ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Να συμμετέχουμε όλοι με εναν φόρο,αφου ζούσαν όλοι αξιοπρεπώς. Έχουμε τον τέλειο πλανήτη, προορισμένος για να φιλοξενεί ζωή, με λίγη φροντίδα θα τον κάναμε να είναι βιώσιμος και για τα παιδιά των παιδιών μας κ.ο.κ. Αλλά ξέχασα,ειναι ουτοπικό αυτό. Και δεν είναι ας πούμε, η μετοίκηση στον Αρη!
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Δημοσ. πριν από 14 λεπτά 3 ώρες πριν, mimits είπε Καλά θα ήταν να λύναμε τα της Γης προβλήματα πρώτα και μετά βλέπαμε για πιθανή μετοίκηση παραπέρα. Όλοι μαζί όμως σαν ανθρωπότητα, όχι απο ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Να συμμετέχουμε όλοι με εναν φόρο,αφου ζούσαν όλοι αξιοπρεπώς. Έχουμε τον τέλειο πλανήτη, προορισμένος για να φιλοξενεί ζωή, με λίγη φροντίδα θα τον κάναμε να είναι βιώσιμος και για τα παιδιά των παιδιών μας κ.ο.κ. Αλλά ξέχασα,ειναι ουτοπικό αυτό. Και δεν είναι ας πούμε, η μετοίκηση στον Αρη! Στην μετοικηση στον Αρη βγαινει η ερευνητικη φυση του ανθρωπου που θα μας βοηθησει τεχνολογικα να παμε ενα βημα παραπερα στο διαστημα, απο την αλλη στη Γη βγαινει η αυτοκαταστροφικη(ισως υπαρχει καλυτερος χαρακτηρισμος αλλα αυτος μου βγηκε τωρα) φυση του ανθρωπου... Το σιγουρο ειναι οτι με διαφορα θα μας παει πιο μπροστα ο πρωτος μας εαυτος απο τον δευτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα