Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο διάστημα ψάχνω για κινητό. Μέχρι τώρα δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η κάμερα αλλά πλέον μου είναι απαραίτητο για να αναδείξω κάποιες κοινωνικές δράσεις.

Πήγα σε γνωστό κατάστημα και ένα ένα είδα όλες τις κάμερες των top κινητών.

Παρατήρησα ότι η ποιότητα της εικόνας και βίντεο αλλά και η αίσθηση και χρήση της λειτουργίας της κάμερας στα iphone (που δεν είχα ποτέ) είναι μακράν καλύτερα από τις υπόλοιπες συσκευές.

Μόνο η Samsung μπορούσε να συγκριθεί μαζί τους και λίγο το Realme GT 7 PRO.

Η ερώτηση είναι η εξής. Αν θέλεις κινητό για social κτλ μονόδρομος είναι μόνο τα iphone? 

Το λέω γιατί πχ διάβασα ότι το premiere θα το δώσει δωρεάν στα iphone μόνο η adobe.

Δημοσ.

Κοίταξε, ας είμαστε ρεαλιστές. Για τη δουλειά που θέλουμε οι περισσότεροι ενα κινητό, ακόμα και τα φθηνά μας καλύπτουν, αν θες κάτι καλό, ακόμα και με 350-400 βρίσκεις . Εσύ βέβαια, αν θέλεις να έχεις μια συσκευή για να καλύπτεις κοινωνικές δράσεις, ειδικά σε βίντεο, το iPhone δεν πιάνεται, χωρίς φυσικά να υστερούν και άλλες προτάσεις της αγοράς σε αυτό. 

Επειδή το έψαχνα κι εγώ, το GT7 Pro, έχει δεχθεί άσχημη κριτική για την ευρυγώνιο κάμερα. Πιθανώς να μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν, εφόσον όμως θες τέτοια χρήση, καλό είναι να το έχεις στα υπόψιν. 

Επειδή έχω περάσει από iPhone, θα έλεγα ότι είναι πιο φυσικά τα αποτελέσματα, χωρίς τονισμένα χρώματα, όπως γίνεται με Samsung για παράδειγμα. Και αν θέλεις κοινωνικά event να καλύπτεις, έχε στο νου σου να έχει τηλεφακό ότι πάρεις, για να έχεις το ζουμ. Είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για να το προσπεράσεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...