micos000 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι μια χαρά είναι τα cheats (μόνο στα single payer games, όχι στα multiplayer) αν κάποιο παιχνίδι αρχίζει να δυσκολεύει υπέρ του δεόντως όσο προχωράει και χάνει πλέον τον παράγοντα διασκέδαση. 3
The_Judas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 14 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Δηλαδή αγοράζουν το παιχνίδι και μετά το μοντάρουν για να το παίξουν;!; Ποτέ δε κατάλαβα τα Souls-like παιχνίδια. Το να είσαι 40 λεπτά στο ίδιο σημείο και να χάνεις ξανά και ξανά και να γουστάρεις δεν είναι διασκέδαση αλλά μαζοχισμός Αυτό ακριβώς. Καλά τα skills αλλά το παιχνίδι πρέπει να είναι και διασκέδαση μεταξύ άλλων. Επίσης υπάρχει λίγος χρόνος και πολλά παιχνίδια, οπότε για μένα τα πιο πολλά souls like κόβονται εξ αρχής. 2
Georgios Pappas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Η ζωή σαν έντομο είναι δύσκολη! Γιατί δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τις δυσκολίες της ζωής????
duende Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες προφανως δεν εχουν παιξει ουτε το πρωτο παιχνιδι και επηρεαστηκαν απο το hype. μια χαρα ειναι το silksong. τι να πουμε και για παιχνιδια οπως το celeste και το super meat boy..
Chocobo Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 10 ώρες πριν, micos000 είπε Thanks guys. Το pop απορώ μου είχε ξεφύγει, θα το ξεκινήσω με την πρώτη ευκαιρία. Το dread δεν το έπαιξα, έπαιξα όμως αρκετά από τη σειρά metroid. Ο οπτικός τομέας δεν με απασχολεί καθόλου, μη σου πω ότι προτιμώ το 8bit feeling από τα τρομερά γραφικά (τα ori όμως ήταν υπέροχα). Να παραθέσω κι εγώ τα Underdusk (πρωτότυπο, δεν σκοτώνεις κανέναν), owl boy (υπέροχο), OoO (μικρό αλλά καλό), alwa's awaiking, the messenger, axiom verge, momodora, iconoclasts, horace (αν και στην αρχή με ξίνισε στο τέλος μου άρεσε), Steamworld Dig, celeste, the mobius machine, haiku the robot, Timothy and the Tower of Mu (αρκετά δύσκολο), treasure adventure game (όχι ακριβώς metroid αλλά πολύ καλό) και για να σφιχτεί λίγο η καρδούλα... Little nightmares I, II, III (Go ) EDIT: Βλέπω τώρα στο steam και το MIO: Memories in Orbit και φαίνεται ενδιαφέρον. Καλά πως δεν αναφέρθηκε Blasphemus και The Last Faith 1
micos000 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 5 λεπτά πριν, Chocobo είπε Καλά πως δεν αναφέρθηκε Blasphemus και The Last Faith To 1o το ήξερα, το 2ο όχι. Τhanks. 1
Chocobo Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 9 ώρες πριν, kgkaudi είπε Αν δεν την παλεύεις με ένα παιχνίδι και έχει μια φιλοσοφία, παίξε κάτι άλλο. Και εγώ δεν την παλεύω με τα Soulsborne, απλά παίζω άλλα παιχνίδια. Είναι αυτή η φιλοσοφία τους και γύρω από αυτό ο σχεδιασμός τους, git good, ή διάλεξε κάτι άλλο. Δεν είναι όλα για όλους, και είναι οκ. 🤷 Έχω παίξει σχεδόν τα πάντα απο Fromsoftware και τα περισσότερα soulsike copies εκεί έξω και εννοείται 2D platformers επηρεασμένα απο souls όπως Hollow Knight , Blasphemus , The last faith κλπ Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με φιλοσοφία αλλά με εσκεμμένη πλασματική δυσκολία δηλαδή save point πάρα πολύ μακριά απο boss , ambushes χωρίς δυνατότητα αποφυγής , τρελό backtrack , δύσχρηστος χάρτης , vague σύστημα damage απο και πρός εχθορούς (τι κάνει 1 damage τι κάνει 2 , γιατί τρώω body damage ενώ δεν με χτυπάει κάτι κλπ) και πολλά πολλά ακόμα. Το να κάνεις κριτική σε κάτι το οποίο έπρεπε να βελτιωθεί είναι το σωστό. Το να στρουθοκαμηλίζεις , όπως προτείνεις και να πας σε άλλο παιχνίδι , είναι το λάθος. 1 λεπτό πριν, micos000 είπε To 1o το ήξερα, το 2ο όχι. Τhanks. The Last Faith είναι Bloodborne 2d , υπέροχο. 1 1
zephyrousU Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 55 λεπτά πριν, Chocobo είπε Έχω παίξει σχεδόν τα πάντα απο Fromsoftware και τα περισσότερα soulsike copies εκεί έξω και εννοείται 2D platformers επηρεασμένα απο souls όπως Hollow Knight , Blasphemus , The last faith κλπ Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με φιλοσοφία αλλά με εσκεμμένη πλασματική δυσκολία δηλαδή save point πάρα πολύ μακριά απο boss , ambushes χωρίς δυνατότητα αποφυγής , τρελό backtrack , δύσχρηστος χάρτης , vague σύστημα damage απο και πρός εχθορούς (τι κάνει 1 damage τι κάνει 2 , γιατί τρώω body damage ενώ δεν με χτυπάει κάτι κλπ) και πολλά πολλά ακόμα. Το να κάνεις κριτική σε κάτι το οποίο έπρεπε να βελτιωθεί είναι το σωστό. Το να κρύβεις το κεφάλι σου στην άμμο, όπως προτείνεις, και να περνάς σε ένα άλλο παιχνίδι όπως το εδώ είναι λάθος. The Last Faith είναι Bloodborne 2d , υπέροχο. Έχω παίξει κι εγώ το Hollow Knight. Πιστεύω ότι οι μακρινές αποθηκεύσεις και ο δυσκίνητος χάρτης είναι φτιαγμένα επίτηδες για να νιώθει ο παίκτης χαμένος. Όσο για το ασαφές σύστημα ζημιάς, ίσως είναι μια αδυναμία, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν χαλάει τη συνολική εμπειρία.
labr Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 16 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Δηλαδή αγοράζουν το παιχνίδι και μετά το μοντάρουν για να το παίξουν;!; Ποτέ δε κατάλαβα τα Souls-like παιχνίδια. Το να είσαι 40 λεπτά στο ίδιο σημείο και να χάνεις ξανά και ξανά και να γουστάρεις δεν είναι διασκέδαση αλλά μαζοχισμός ειναι για εμας που θελουμε να στρωσουμε χαρακτηρα.
StavrosD Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Είναι πιο δύσκολο από το trap adventure 2? (αν δεν το ξέρετε και σας αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ στο youtube το gameplay, ψάξτε για να το παίξετε online δωρεάν). Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από StavrosD 1 1
Aias Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 ώρες πριν, StavrosD είπε Είναι πιο δύσκολο από το trap adventure 2? (αν δεν το ξέρετε και σας αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ στο youtube το gameplay, ψάξτε για να το παίξετε online δωρεάν). και ειχα το rick dangerous για σπαστικο .εχει πολυ πλακα το βιντεο να μην σωνεσαι πουθενα.Σαν το dragon lairs που επρεπε να πατησεις το σωστο κουμπι την σωστη ωρα σε 2d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα