Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν 2 ειδων δυσκολιες σε ενα παιχνιδι. 

Αυτη που θα κανεις ενα boss πολυ δυσκολο αλλα εφικτο και οταν χασεις δεν θα πας 5 ωρες πισω και αυτη που παλι το boss θα εχει ιδια δυσκολια αλλα οταν χασεις θα σε παει πολυ πισω και θα θες παλι ποση ωρα για να πας εκει για μια ακομα ευκαιρια. Το πρωτο ειναι συνετο το δευτερο ειναι αποτρεπτικο για ενα παιχτη που θελει δυσκολια. Αλλο να βαλεις challenge και αλλο να θες να του σπασεις τα νευρα γιατι εκει τον κανεις να σιχαθει το παιχνιδι παρολο που μπορει να ειναι εξαιρετικο. Καλα κατι perma death που εχουν καποια δεν το συζηταω απλα δεν το ακουμπας αυτο το mode φανταστειτε να παιζετε 20 ωρες και να χασετε και να πατε απο την αρχη. Απλα unistall και δρομο.

Γουσταρω το ποιοτικο challenge πχ οπως στα παιχνιδια crash bandicoot που αν χασω δεν θα παω 10 ωρες πισω αλλα 5 10 λεπτα η αντιστοιχα challenge οπως στο jedi fallen order που το εβαλα στην 2η μεγαλη δυσκολια και εμαθα καλυτερα τον χειρισμο ενω στο normal απλα θα σπαμαρα 1-2 πραγματα και απεχθανομαι τα και καλα challenge που απλα θελουν να σε φτασουν στα μεγιστα ορια αλλα και πιο πανω. Και εχει και πολυ κοσμο που βαζουν απλα story δυσκολια και παιζουν για την ιστορια με μηδεν challenge καταλαβαινω και αυτους που θελουν ξεγνοιασια. 

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, Geralt_Haute_Bellegarde said:

Δηλαδή αγοράζουν το παιχνίδι και μετά το μοντάρουν για να το παίξουν;!;

Ποτέ δε κατάλαβα τα Souls-like παιχνίδια. Το να είσαι 40 λεπτά στο ίδιο σημείο και να χάνεις ξανά και ξανά και να γουστάρεις δεν είναι διασκέδαση αλλά μαζοχισμός

:)

40 λεπτά στο souls είναι σαν 1. Μακάρι να ήμασταν 40 μόνο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, deafman είπε

καποιοι ενδιαφερονται για αυτο το αισθημα κατακτησης. ολη η σειρα της From Software παταει σε αυτη τη λογικη. 

μαζοχισμός λέγεται αυτό ....../σ

Με προλαβαν

Επεξ/σία από Giannis_siag
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι από την στιγμή που κάτι γίνεται mainstream στο yt/twitch, πάνε όλοι ανεξαρτήτου εμπειρίας στο συγκεκριμένο είδος και το αγοράζουν μόνο και μόνο λόγω trending. Μετά αφού φάνε τα σαμάρια τους, οι περισσότεροι δεν έχουν καν την στοιχειώδη υπομονή να μάθουν τα mechanics και να εξασκηθούν. Πέφτει καπάκι steam refund, cheating ή modding. Και εντάξει σε single player games χέστηκε η φοράδα στο αλώνι τι θα κάνει ο άλλος με το παιχνίδι του. Αλλά το βλέπω και τώρα που παίζω deep of the night στο nightreign. Ή θα πέσω σε άτομα με modded op relics που δεν έχει σημασία τι κάνεις αφού λιώνουν τα πάντα ή ακόμα χειρότερα άτομα που δεν έχουν ώρες / είναι ultrabad και δε ξέρω τι και τους σηκώνω συνέχεια με το παραμικρό που σημαίνει ότι χάνουμε άπειρο χρόνο και σε αυτό το Mode στενεύουν πολύ τα περιθώρια λάθους.αν δεν είσαι efficient. Αλλά ναι ας παίξουμε ranked, αντί να παίξουμε solo πρώτα να μάθουμε τουλάχιστον τα attack patterns...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ilos said:

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι από την στιγμή που κάτι γίνεται mainstream στο yt/twitch, πάνε όλοι ανεξαρτήτου εμπειρίας στο συγκεκριμένο είδος και το αγοράζουν μόνο και μόνο λόγω trending.

Ναι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το Silksong ήταν το most wishlisted game ever στο Steam, το οποιο από DLC έγινε stand alone και τους πήρε και 8 χρόνια. 

Δεν έγινε ξαφνικά διάσημο τον τελευταίο μήνα, το reddit του ήταν επική καμενίλα για αρκετά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexiskrp είπε

Έχω βγάλει δεκάδες metroidvania

Για πες μερικούς τίτλους γιατί είναι μια κατηγορία που μου αρέσει να παίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το καλύτερο όλων είναι το symphony of the night 

Και από πρόσφατους τίτλους μου άρεσαν πολύ τα : Metroid dead, bloodstained ritual of the night και prince of Persia lost crown 

Ειδικά το dread και το pop έχουν φανταστικό χειρισμό 

Το bloodstained είναι από το δημιουργό του symphony of the  night, οπότε είναι το ίδιο πράγμα πιο "σύγχρονο"

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, micos000 said:

Τελευταία ήταν prince of Persia the lost crown, dead cells, Metroid dread και ori and the will of wisps. Με εξαίρεση το silksong που δεν το τερμάτισα ακόμα. Αν δεν έχεις θέμα με τον οπτικό τομέα, όλα τα castlevania στο advance ήταν υπέροχα, όχι σε επίπεδα symphony, αλλά εκεί ψηλά και αυτά. (Προσωπικά πάντα) 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Geralt_Haute_Bellegarde said:

Δηλαδή αγοράζουν το παιχνίδι και μετά το μοντάρουν για να το παίξουν;!;

Ποτέ δε κατάλαβα τα Souls-like παιχνίδια. Το να είσαι ΜΕΡΕΣ στο ίδιο σημείο και να χάνεις ξανά και ξανά και να γουστάρεις δεν είναι διασκέδαση αλλά μαζοχισμός

:)

φιχντ

• Haha 1
Δημοσ.

Τα games τα παίζουμε για να περάσουμε καλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι παλούκι by default,  θα μπορούσαν να εχει δυσκολία ultra για όποιον θέλει να το παίξει τέρμα δύσκολο και όχι να σε αποκλείει εξαρχής να το παίξεις λόγο δυσκολίας  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Το καλύτερο όλων είναι το symphony of the night 

Και από πρόσφατους τίτλους μου άρεσαν πολύ τα : Metroid dead, bloodstained ritual of the night και prince of Persia lost crown 

Ειδικά το dread και το pop έχουν φανταστικό χειρισμό 

Το bloodstained είναι από το δημιουργό του symphony of the  night, οπότε είναι το ίδιο πράγμα πιο "σύγχρονο"

53 λεπτά πριν, alexiskrp είπε

Τελευταία ήταν prince of Persia the lost crown, dead cells, Metroid dread και ori and the will of wisps. Με εξαίρεση το silksong που δεν το τερμάτισα ακόμα. 

Thanks guys. Το pop απορώ μου είχε ξεφύγει, θα το ξεκινήσω με την πρώτη ευκαιρία. Το dread το έπαιξα όπως και αρκετά από τη σειρά metroid.

53 λεπτά πριν, alexiskrp είπε

Αν δεν έχεις θέμα με τον οπτικό τομέα, όλα τα castlevania στο advance ήταν υπέροχα,

Ο οπτικός τομέας δεν με απασχολεί καθόλου, μη σου πω ότι προτιμώ το 8bit feeling από τα τρομερά γραφικά (τα ori όμως ήταν υπέροχα).

Να παραθέσω κι εγώ τα Underdusk (πρωτότυπο, δεν σκοτώνεις κανέναν), owl boy (υπέροχο), OoO (μικρό αλλά καλό), alwa's awaiking, axiom verge, momodora, iconoclasts, horace (αν και στην αρχή με ξίνισε στο τέλος μου άρεσε), Steamworld Dig, celeste, the mobius machine, Timothy and the Tower of Mu (αρκετά δύσκολο), treasure adventure game (όχι ακριβώς metroid αλλά πολύ καλό) και για να σφιχτεί λίγο η καρδούλα... Little nightmares I, II, III (Go :) )

EDIT:

Βλέπω τώρα στο steam και το MIO: Memories in Orbit και φαίνεται ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...