ashoka21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) διαβασα οτι εξω ανεβάζει πάλι την τιμή, και θυμήθηκα πως την τελευταία φορά, που έβαλε προσφορά 3/μήνα, αμέσως μετά ανέβασε την τιμή και στην Ελλάδα. edit: έχει ανέβει κι εδω Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από ashoka21
manolis940 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Ούτε τσάμπα Φθηνό είναι αλλά αυτό σκέφτομαι και εγώ. Όταν για promotion έχεις το Greys anatomy φαντάζομαι μέσα τι θα υπάρχει. Απ' την άλλη υπάρχουν κάποιες σειρές που είχα σκοπό να τις δω πειρατικές γύρω απ' το starwars αλλά η αλήθεια είναι θα το έκανα για να περάσει η ώρα και δεν ξέρω αν αξίζουν έστω και τα 2,99€
morfeas-dsl- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, manolis940 said: Φθηνό είναι αλλά αυτό σκέφτομαι και εγώ. Όταν για promotion έχεις το Greys anatomy φαντάζομαι μέσα τι θα υπάρχει. Απ' την άλλη υπάρχουν κάποιες σειρές που είχα σκοπό να τις δω πειρατικές γύρω απ' το starwars αλλά η αλήθεια είναι θα το έκανα για να περάσει η ώρα και δεν ξέρω αν αξίζουν έστω και τα 2,99€ Δεν αξιζουν ουτε τα 2,99 δυστυχως.
takis3476 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:58 μμ Καλησπέρα. Η προσφορά, λέει, λήγει την 27/9. Οπότε τελευταία ημέρα που μπορώ να την ενεργοποιήσω είναι η 27/9 ή η 26/9 μέχρι τα μεσάνυχτα πριν την 27/9 ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 05:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:11 μμ Only Murders in the Building
hercoulis Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Το έχω κάνει εγώ στο παρελθόν. Τελικά κατάφερα και ειδα τα μικη μάους του ´30,´40,´50, …το πρώτο που γυρίστηκε, κλπ. 2
Sablj Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 μμ 16 hours ago, hercoulis said: Το έχω κάνει εγώ στο παρελθόν. Τελικά κατάφερα και ειδα τα μικη μάους του ´30,´40,´50, …το πρώτο που γυρίστηκε, κλπ. Τι είπες τώρα!! Είχα κάνει την προηγούμενη φορά που είχε προσφορά και είχα δεί το Daredevil και κάτι από Star Wars (Mandalorian, Boba Fet κλπ) και μετά δεν είχα τι να δώ... Ούτε μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να έχει τόσο παλιά Μίκη Μάους! 1
kekos123 Δημοσ. Σάββατο στις 07:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:08 μμ Στις 25/9/2025 στις 9:06 ΜΜ, manolis940 είπε Απ' την άλλη υπάρχουν κάποιες σειρές που είχα σκοπό να τις δω πειρατικές γύρω απ' το starwars αλλά η αλήθεια είναι θα το έκανα για να περάσει η ώρα και δεν ξέρω αν αξίζουν έστω και τα 2,99€ Το ANDOR να δεις αν βαλεις,αυτο αξιζει σιγουρα.
teodgeor Δημοσ. Κυριακή στις 12:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:52 μμ Στις 25/9/2025 στις 10:12 ΜΜ, morfeas-dsl- είπε Δεν αξιζουν ουτε τα 2,99 δυστυχως. Ανάλογα τι θες να δεις.. Για κάποιους αξίζει εχει αρκετές σειρες ...
LeoTheAkuma Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Στις 25/9/2025 στις 10:12 ΜΜ, morfeas-dsl- είπε Δεν αξιζουν ουτε τα 2,99 δυστυχως. Καλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Άμα βάλεις με ένα φίλο σου βγαίνει 4.5 ευρώ το άτομο, για 2 συσκευές. Άμα τα βάλεις κάτω, 90 μέρες / 4.5 ευρώ, είναι 0.05 την μέρα. Ήμαρτον δλδ
HateMe Δημοσ. Κυριακή στις 02:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:30 μμ 7 minutes ago, LeoTheAkuma said: Καλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Άμα βάλεις με ένα φίλο σου βγαίνει 4.5 ευρώ το άτομο, για 2 συσκευές. Άμα τα βάλεις κάτω, 90 μέρες / 4.5 ευρώ, είναι 0.05 την μέρα. Ήμαρτον δλδ Απ την μια συμφωνώ, απ την άλλη πλέον είναι όλα με συνδρομές. Σε λίγο θα χέζουμε με συνδρομή.
LeoTheAkuma Δημοσ. Κυριακή στις 02:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:37 μμ 5 λεπτά πριν, HateMe είπε Απ την μια συμφωνώ, απ την άλλη πλέον είναι όλα με συνδρομές. Σε λίγο θα χέζουμε με συνδρομή. Η μοναδική συνδρομή που έχω είναι αυτή τώρα. Εγώ δεν πληρώνω για να βλέπω, σιγά. Πέρα από το χρόνο που δεν έχω, είναι και τζάμπα λεφτά που λες. Αλλά τώρα 4.5 ευρώ 3 μήνες, ήμαρτον όμως!
SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 02:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:40 μμ 9 λεπτά πριν, HateMe είπε Απ την μια συμφωνώ, απ την άλλη πλέον είναι όλα με συνδρομές. Σε λίγο θα χέζουμε με συνδρομή. Υπαρχει παντα η επιλογη αγορας μιας σεζον σειρας ή μιας ταινιας γυρω στα 15-20 ευρω
johnmayson Δημοσ. Δευτέρα στις 02:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:18 μμ Στις 27/9/2025 στις 7:08 ΜΜ, kekos123 είπε Το ANDOR να δεις αν βαλεις,αυτο αξιζει σιγουρα. Εφτοιαξα τελικα και γω.andor + 2 3 ταινιες για ενα μηνα το βαλα γω.εαν καταλαβαινω σωστα θα κανω ακυρωση συνδρομης και μετα για να μη μεινουν τα στοιχεια της καρτας αποθηκευμενα στο λογαριασμο θα πρεπει να κανω και διαγραφη λογαριασμου.Σωστα το σκεφτομαι;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα