Saloufas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Με το κουπόνι "AUTUMN" -15€ για αγορές από 30€ και πάνω. https://store.ubisoft.com/ie/autumn-sale?lang=en-ZW 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Τοσα με πληρωνουν για να τα παιξω ; Δεν ξερω.... Δεν βγαινει ουτε το σουπερμαρκετ της εβδομαδας με τοσα.... 😛 1
vadergr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μια χαρά είναι και τα δύο τους σε αυτές τις τιμές 1
TheStranger80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Star Wars Outlaws......Δωρεαν αν το εδιναν κατι ισως να γινοταν, και παλι οχι σιγουρο.
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά τόσο κακο είναι το outlaws; Είμαι φαν των star wars έχω δει όλες τις ταινίες και σχεδόν όλες τις σειρές και έχω παίξει και τα δύο jedi games που το ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν αξίζει στα 15€ το outlaws;
TheStranger80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ρε παιδιά τόσο κακο είναι το outlaws; Είμαι φαν των star wars έχω δει όλες τις ταινίες και σχεδόν όλες τις σειρές και έχω παίξει και τα δύο jedi games που το ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν αξίζει στα 15€ το outlaws; Το οτι εστειλαν στον αγυριστο την ομαδα που το εφτιαξε και το οτι ακυρωσαν τα sequel λεει αρκετα.
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ρε παιδιά τόσο κακο είναι το outlaws; Είμαι φαν των star wars έχω δει όλες τις ταινίες και σχεδόν όλες τις σειρές και έχω παίξει και τα δύο jedi games που το ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν αξίζει στα 15€ το outlaws; Ειναι ενα τιμιο open world παιχνιδι. Δεν πιανει τα jedi fallen order και jedi survivor αλλα ειναι τιμιοτατο με εξαιρετικα γραφικα αν εχεις την καρτα γραφικων να τα βαλεις το max. Στα χρηματα αυτα ειναι πολυ καλη η τιμη του για οσους δεν εχουν θεμα που δεν ειναι στο steam. 1
kavadias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου άμα είσαι SW fan θα το ευχαριστηθείς φουλ μην ακούς τι λένε. ωραία περιβάλλοντα ωραίοι κόσμοι, ωραίο exploration και με τα patches διόρθωσαν κάποια σπαστικά πράγματα του gameplay, όπως τα infiltration mission που κάναν insta fail οταν σε παίρναν χαμπάρι. 2
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι ενα τιμιο open world παιχνιδι. Δεν πιανει τα jedi fallen order και jedi survivor αλλα ειναι τιμιοτατο με εξαιρετικα γραφικα αν εχεις την καρτα γραφικων να τα βαλεις το max. Στα χρηματα αυτα ειναι πολυ καλη η τιμη του για οσους δεν εχουν θεμα που δεν ειναι στο steam. 9070 έχω και παίζω σε 2κ πιστεύω είναι αρκετή. 3 λεπτά πριν, kavadias είπε άμα είσαι SW fan θα το ευχαριστηθείς φουλ μην ακούς τι λένε. ωραία περιβάλλοντα ωραίοι κόσμοι, ωραίο exploration και με τα patches διόρθωσαν κάποια σπαστικά πράγματα του gameplay, όπως τα infiltration mission που κάναν insta fail οταν σε παίρναν χαμπάρι. Άρα αξίζει κυρίως για το περιβάλλον έτσι; Ίσως του δώσω μια ευκαιρία.
kundi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου αυτό που λέει για ένα μήνα >? παίζεις κανονικα τοgame?
ashoka21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Πρεπει να ναι πολυ σκουπιδι κατι sw για να μην μου αρεσει. Το outlaws δεν παιζεται
Arkin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στις 13/9/2025 στις 6:01 ΜΜ, kundi είπε αυτό που λέει για ένα μήνα >? παίζεις κανονικα τοgame? Ναι κανονικα μεχρι να ληξη η συνδρομη. Ετσι επαιξα avatar day one mirage motorfest με 17 ευρω σε 1 μηνα ολα μαζι πριν 2 χρονια. Το προτεινω εφοσον θα εχεις χρονο να λιωνεις καθημερινα. 14 λεπτά πριν, ashoka21 είπε Πρεπει να ναι πολυ σκουπιδι κατι sw για να μην μου αρεσει. Το outlaws δεν παιζεται Δεν φαινεται να μην αρεσε παντως 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δεν έχει νόημα η έκδοση για Nintendo Switch γιατί και λίγες κριτικές έχει, και οι περισσότεροι βαθμολογούν περισσότερο λόγω του καλού Port, παρά του ίδιου του παιχνιδιού. Στην έκδοση για Ps5, φαίνεται πιο πολύ αυτό που λέω,όπως και σε Steam μεριά
defaultuser2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Εγώ τσίμπησα το Avatar Ultimate Edition με 17,50 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα