Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlows 16.50€ και Assasins's Creed Shadows με 26.99€ Στο Ubisoft Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τόσο κακο είναι το outlaws; Είμαι φαν των star wars έχω δει όλες τις ταινίες και σχεδόν όλες τις σειρές και έχω παίξει και τα δύο jedi games που το ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν αξίζει στα 15€ το outlaws;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ρε παιδιά τόσο κακο είναι το outlaws; Είμαι φαν των star wars έχω δει όλες τις ταινίες και σχεδόν όλες τις σειρές και έχω παίξει και τα δύο jedi games που το ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν αξίζει στα 15€ το outlaws;

Το οτι εστειλαν στον αγυριστο την ομαδα που το εφτιαξε και το οτι ακυρωσαν τα sequel λεει αρκετα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ειναι ενα τιμιο open world παιχνιδι. Δεν πιανει τα jedi fallen order και jedi survivor αλλα ειναι τιμιοτατο με εξαιρετικα γραφικα αν εχεις την καρτα γραφικων να τα βαλεις το max. Στα χρηματα αυτα ειναι πολυ καλη η τιμη του για οσους δεν εχουν θεμα που δεν ειναι στο steam.

• Like 1
Δημοσ.

άμα είσαι SW fan θα το ευχαριστηθείς φουλ μην ακούς τι λένε.

ωραία περιβάλλοντα ωραίοι κόσμοι, ωραίο exploration και με τα patches διόρθωσαν κάποια σπαστικά πράγματα του gameplay, όπως τα infiltration mission που κάναν insta fail οταν σε παίρναν χαμπάρι.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι ενα τιμιο open world παιχνιδι. Δεν πιανει τα jedi fallen order και jedi survivor αλλα ειναι τιμιοτατο με εξαιρετικα γραφικα αν εχεις την καρτα γραφικων να τα βαλεις το max. Στα χρηματα αυτα ειναι πολυ καλη η τιμη του για οσους δεν εχουν θεμα που δεν ειναι στο steam.

9070 έχω και παίζω σε 2κ πιστεύω είναι αρκετή.

3 λεπτά πριν, kavadias είπε

άμα είσαι SW fan θα το ευχαριστηθείς φουλ μην ακούς τι λένε.

ωραία περιβάλλοντα ωραίοι κόσμοι, ωραίο exploration και με τα patches διόρθωσαν κάποια σπαστικά πράγματα του gameplay, όπως τα infiltration mission που κάναν insta fail οταν σε παίρναν χαμπάρι.

Άρα αξίζει κυρίως για το περιβάλλον έτσι; Ίσως του δώσω μια ευκαιρία.

Δημοσ.
Στις 13/9/2025 στις 6:01 ΜΜ, kundi είπε

αυτό που λέει για ένα μήνα >? παίζεις κανονικα τοgame?

Ναι κανονικα μεχρι να ληξη η συνδρομη. Ετσι επαιξα avatar day one mirage motorfest με 17 ευρω σε 1 μηνα ολα μαζι πριν 2 χρονια. Το προτεινω εφοσον θα εχεις χρονο να λιωνεις καθημερινα. 

14 λεπτά πριν, ashoka21 είπε

Πρεπει να ναι πολυ σκουπιδι κατι sw για να μην μου αρεσει. Το outlaws δεν παιζεται

Δεν φαινεται να μην αρεσε παντως 

Screenshot_1.png

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν έχει νόημα η έκδοση για Nintendo Switch γιατί και λίγες κριτικές έχει, και οι περισσότεροι βαθμολογούν περισσότερο λόγω του καλού Port, παρά του ίδιου του παιχνιδιού.

Στην έκδοση για Ps5, φαίνεται πιο πολύ αυτό που λέω,όπως και σε Steam μεριά

image.png.1779e3ccd116a346869f0f11b89d73ee.png

image.png.fa6da4d1ab752446a86e77e6d442f110.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...