adi32 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Έχω το ίδιο Apple ID εδώ και 16-17 χρόνια συνδεδεμένο με όλες μου τις υπηρεσίες, συνδρομές και άπειρες αγορές εφαρμογών κλπ, οπότε δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε και τη διάθεση να «παίξω» με άλλες ρυθμίσεις και λογαριασμούς που θα τα επηρεάσουν όλα αυτά για να κερδίσω μερικά ευρώ. Σαν τιμή δεν είναι υπερβολική για όσα προσφέρει μιας και είναι εγκατεστημένο σε όλες μου τις apple συσκευές (Mac στο γραφείο, στο σπίτι, iPad, iPhone, κλπ) τα οποία συγχρονίζουν κάθε στιγμή όλα τα αρχεία online και είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα στα πάντα. Τραβάς φωτό με το iPhone ή αντίστοιχα 4K videos και σε λίγα λεπτά έχουν συγχρονίζει στο cloud αποδεσμεύοντας ταυτόχρονα το χώρο από το iPhone ή το iPad. Αντίστοιχα δουλεύω με files στη δουλειά και τα folders συγχρονίζουν και αυτά και έχω διαθέσιμο όλα τα αρχεία και εκτός γραφείου. Και επιπλέον σου προσφέρει και άλλες επιλογές όπως το private relay για επιπλέον ασφάλεια online κλπ. Και κάπως έτσι, έχω το 256 iPhone με 130 apps, 15.000 φωτογραφίες και 500+ videos και διαθεσιμα ακομη 160gb! Τα 17 χρονια ποσα χρηματα εχεις δωσει σε αγορες και συνδρομες ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 πμ Μόλις τώρα, adi32 είπε Τα 17 χρονια ποσα χρηματα εχεις δωσει σε αγορες και συνδρομες ? Πολλά φαντάζομαι.
jimis98 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 πμ 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Έχω το ίδιο Apple ID εδώ και 16-17 χρόνια συνδεδεμένο με όλες μου τις υπηρεσίες, συνδρομές και άπειρες αγορές εφαρμογών κλπ, οπότε δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε και τη διάθεση να «παίξω» με άλλες ρυθμίσεις και λογαριασμούς που θα τα επηρεάσουν όλα αυτά για να κερδίσω μερικά ευρώ. Σαν τιμή δεν είναι υπερβολική για όσα προσφέρει μιας και είναι εγκατεστημένο σε όλες μου τις apple συσκευές (Mac στο γραφείο, στο σπίτι, iPad, iPhone, κλπ) τα οποία συγχρονίζουν κάθε στιγμή όλα τα αρχεία online και είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα στα πάντα. Τραβάς φωτό με το iPhone ή αντίστοιχα 4K videos και σε λίγα λεπτά έχουν συγχρονίζει στο cloud αποδεσμεύοντας ταυτόχρονα το χώρο από το iPhone ή το iPad. Αντίστοιχα δουλεύω με files στη δουλειά και τα folders συγχρονίζουν και αυτά και έχω διαθέσιμο όλα τα αρχεία και εκτός γραφείου. Και επιπλέον σου προσφέρει και άλλες επιλογές όπως το private relay για επιπλέον ασφάλεια online κλπ. Και κάπως έτσι, έχω το 256 iPhone με 130 apps, 15.000 φωτογραφίες και 500+ videos και διαθεσιμα ακομη 160gb! με οσα λες μονο τα 2tb χωρο θα σε εφταναν😅
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 πμ 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Έχω το ίδιο Apple ID εδώ και 16-17 χρόνια συνδεδεμένο με όλες μου τις υπηρεσίες, συνδρομές και άπειρες αγορές εφαρμογών κλπ, οπότε δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε και τη διάθεση να «παίξω» με άλλες ρυθμίσεις και λογαριασμούς που θα τα επηρεάσουν όλα αυτά για να κερδίσω μερικά ευρώ. Σαν τιμή δεν είναι υπερβολική για όσα προσφέρει μιας και είναι εγκατεστημένο σε όλες μου τις apple συσκευές (Mac στο γραφείο, στο σπίτι, iPad, iPhone, κλπ) τα οποία συγχρονίζουν κάθε στιγμή όλα τα αρχεία online και είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα στα πάντα. Τραβάς φωτό με το iPhone ή αντίστοιχα 4K videos και σε λίγα λεπτά έχουν συγχρονίζει στο cloud αποδεσμεύοντας ταυτόχρονα το χώρο από το iPhone ή το iPad. Αντίστοιχα δουλεύω με files στη δουλειά και τα folders συγχρονίζουν και αυτά και έχω διαθέσιμο όλα τα αρχεία και εκτός γραφείου. Και επιπλέον σου προσφέρει και άλλες επιλογές όπως το private relay για επιπλέον ασφάλεια online κλπ. Και κάπως έτσι, έχω το 256 iPhone με 130 apps, 15.000 φωτογραφίες και 500+ videos και διαθεσιμα ακομη 160gb! Δεν έχεις και τον φόβο ότι θα στο μπλοκάρουν γιατί έδωσες ψευτικα στοιχεία,ούτε να ψάχνεις για τούρκικες διευθύνσεις και κάρτες. 1
thodoris20s Δημοσ. Τετάρτη στις 09:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:27 πμ 8 ώρες πριν, Babis_allos είπε Εγώ προσωπικά αυτό που έχω δεί είναι ότι η κάβλα όλο και απομακρύνεται καιρό με καιρό. Πλέον έχω προσέξει ότι δεν μου πολυκάνει αίσθηση να αναβαθμίζω κινητά. Το οποίο είναι και λογικό γιατί εκ των πραγμάτων η τεχνολογία τους έχει φτάσει σε ένα σημείο που οι διαφορές από έτος σε έτος είναι οριακές. Όταν πήρα το 13 προ μαξ είχα κάνει ανάλυση για το ότι άνετα μπορώ να αναβαθμίζω κάθε χρόνο ή έστω κάθε δυο χρόνια. Όταν βγήκε όμως το 14αρι το είδα και δεν ένιωσα καμία έλξη να αλλάξω. Λέω θα πάω στο 15αρι. Βγαίνει το 15αρι και ακόμη το 13 προ μαξ μου φαίνεται ότι βασιλεύει. Λέω ντάξει μπορώ να περιμένω άλλο ένα χρονο. Βγαίνει 16αρι πάλι τα ίδια. Εκεί ήμουν κοντά στο να το πάρω γιατί χρειαζόμουν και αλλαγή μπαταρίας. Αλλά εν τέλει και πάλι δεν καιγόμουν. Τελικά φέτος παρήγγειλα το 17 προ μαξ, αλλά και πάλι, η αίσθηση που μου κάνει είναι μηδαμινή σε σχέση με παλαιότερες χρονιές. Όταν είχα πάρει 4s, 6s, X, 13 pro max θυμάμαι ότι πάντα ανυπομονούσα να παραλάβω, κάβλωνα να το ανοίξω κλπ. Τώρα είμαι meh... Δεν μου κάνει αίσθηση. Μου φαίνεται αδιανόητο καν το να σκεφτώ να μπαίνω στη διαδικασία να αλλάζω κάθε χρόνο. Το βλέπω πιο πολύ σαν αγγαρεία παρά ευχαρίστηση. Αυτό ακριβώς το σχόλιο περιγράφει και την δική μου κατάσταση. Συμφωνώ απόλυτα! Άσε που μεγαλώνοντας αλλάζουν και οι προτεραιότητες, σε συνδυασμό με το ότι κάθε χρόνο τα κινητά έχουν όλο και λιγότερες διαφοροποιήσεις. Ίσως να είναι καλύτερα και έτσι δεν ξέρω. Να αλλάζεις δηλαδή συσκευή όταν πραγματικά το χρειάζεσαι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:32 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:32 πμ 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις και τον φόβο ότι θα στο μπλοκάρουν γιατί έδωσες ψευτικα στοιχεία,ούτε να ψάχνεις για τούρκικες διευθύνσεις και κάρτες. Ακριβώς. Αν ήθελα απλά να παίξω δεν θα με απασχολούσε ακόμη κι αν άλλαζα Apple ID κάθε χρόνο. Όλα αυτά όμως με συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 πμ 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Ακριβώς. Αν ήθελα απλά να παίξω δεν θα με απασχολούσε ακόμη κι αν άλλαζα Apple ID κάθε χρόνο. Όλα αυτά όμως με συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και μόλις θυμήθηκα να κοιτάξω πότε άνοιξα το gmail μου.Τότε που το έκανες με πρόσκληση.20 χρόνια πριν. Sat, 23 Apr 2005, 21:15 Spoiler First off, welcome. And thanks for opening a Gmail account! We think Gmail is different. So to help you get started, you may want to: Check out the new Gmail Tour in our Getting Started section. It's good for, well, getting started. Visit our Help Center. Here you can browse frequently asked questions, search for answers and learn about some of Gmail's cool features, like labels, keyboard shortcuts and free POP access. Import your contacts to Gmail from Yahoo! Mail, Outlook, Hotmail and other programs. Then email your friends with your brand new Gmail address. As you're using Gmail, you might also see some ads or related links. We believe that you shouldn't have to share your inbox with large, blinking, irrelevant ads. Gmail's small text ads are matched by computers, and designed to be relevant to the messages you're viewing. Which means for once, you might even find ads to be interesting and useful. Users have often told us that the more they use Gmail, the more they discover its added benefits--such as being able to find any message instantly or to manage all your contacts in one place. So go ahead and give it a try. In the meantime, we'll keep working on making Gmail the best email service around. Thanks for joining us for the ride. We hope you'll enjoy Google's approach to email. Thanks, The Gmail Team P.S. You can sign in to your account any time by visiting http://gmail.google.com Εγώ πληρώνω συνδρομή στο google one για 100GB £1,59 τον μήνα και αυτό γιατί μαζευω χρήματα απο το google opinion rewards,απο το να χάνονται ας πηγαίνουν εκεί.Βοηθάει βέβαια και το δώρο που δίνει για αγορα pixel,είχα για ένα χρόνο το πακέτο ΑΙ Pro 2TB που λήγει τέλος του μήνα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:01 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 10:01 πμ 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και μόλις θυμήθηκα να κοιτάξω πότε άνοιξα το gmail μου.Τότε που το έκανες με πρόσκληση.20 χρόνια πριν. Sat, 23 Apr 2005, 21:15 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου First off, welcome. And thanks for opening a Gmail account! We think Gmail is different. So to help you get started, you may want to: Check out the new Gmail Tour in our Getting Started section. It's good for, well, getting started. Visit our Help Center. Here you can browse frequently asked questions, search for answers and learn about some of Gmail's cool features, like labels, keyboard shortcuts and free POP access. Import your contacts to Gmail from Yahoo! Mail, Outlook, Hotmail and other programs. Then email your friends with your brand new Gmail address. As you're using Gmail, you might also see some ads or related links. We believe that you shouldn't have to share your inbox with large, blinking, irrelevant ads. Gmail's small text ads are matched by computers, and designed to be relevant to the messages you're viewing. Which means for once, you might even find ads to be interesting and useful. Users have often told us that the more they use Gmail, the more they discover its added benefits--such as being able to find any message instantly or to manage all your contacts in one place. So go ahead and give it a try. In the meantime, we'll keep working on making Gmail the best email service around. Thanks for joining us for the ride. We hope you'll enjoy Google's approach to email. Thanks, The Gmail Team P.S. You can sign in to your account any time by visiting http://gmail.google.com 29/3/2005 1
Babis_allos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ 2 ώρες πριν, jimis98 είπε το 14αρι είχαν dynamic island,τα 15 usb c Ναι, ακριβώς. Από ένα Νοτς που είχε ήδη μικρύνει στο 13αρι σε dynamic island που προσωπικά δεν με ξετρέλανε και από lightning port se usb c... Αυτά θεωρώ εγώ οριακές αλλαγές. Είχε νομίζω και την 48αρα κάμερα το 14αρι κ επειτα, αλλα και παλι. Πλέον τα κινητά έχουν φτάσει σ' ένα σημείο που δεν είναι ότι αναβαθμίζεις και βλέπεις την διαφορά σε ταχύτητα πχ σε καθημερινή χρήση. Οι CPU της Apple είναι τόσο μπροστά που το 13αρι ακόμη πάει σφαίρα. Η μπαταρία εν τω μεταξύ από 13 προ μαξ κι έπειτα είχε ήδη μεγαλώσει πολύ και αν θυμαμαι καλα στο 14 προ μαξ ηταν χειρότερη. Παλία έπιανες το καινούριο κινητό και ένιωθες κατευθείαν την μεγάλη διαφορά στα πάντα. Τώρα ψάχνεις να τα βρείς και πρέπει να κάνεις κανά benchmark για να δεις ενα μεγαλύτερο νούμερο. Ή να είσαι επαγγελματίας, οκ τότε άλλη περίπτωση. Και αυτό είναι φυσιολογικό, είναι ένα προϊόν που έχει φτάσει σε σημείο που δεν επιδέχεται τεράστιες αλλαγές μέχρι κάποιος να κάνει κάποιο μπαμ. Όταν έπιασα το 6 ειχα μεγαλύτερη οθόνη από το 4 ξαφνικά (που τότε οι διαφορές ήταν τεράστιες in relative terms, ένιωθες ότι είναι πιο γρήγορο, είχε καλύτερη κάμερα κλπ κλπ. Όταν πήρα το Χ ξαφνικά για πρώτη φορά δεν είχες home button και είχες σχεδόν όλο το κινητό να είναι οθόνη. Είχε δεύτερη κάμερα, και ήταν και πανέμορφο. Όταν πήρα το 13 προ μαξ πήγα σε τεράστια οθόνη για πρώτη φορά, η μπαταρία ήταν σχεδόν διπλάσια, οι κάμερες πολλές φορές καλύτερες, και το κινητό απλά σφαίρα ενώ το Χ είχε αρχίσει να έχει τα κολλήματά του. Ίσως να φταίει και ότι μέσα σε όλα αυτά κάποια στιγμή η Απλ πιάστηκε στα πράσσα να κάνει νερφ παλιά μοντέλα και τώρα το έχει σταματήσει. Αλλά και εκ των πραγμάτων οι διαφορές καμία σχέση. Θα πάω τώρα σε ένα 17 προ μαξ που ναι, θα έχει καλύτερες κάμερες, αλλά κλάην, δεν βλέπω τις φώτο στο 13 προ μαξ και μου φαίνονται κακής ποιότητας, dynamic island, καλύτερη μπαταρία (αλλά ακόμη δε θυμάμαι πότε ένιωσα ότι έχω έλλειψη με το 13 προ μαξ), θα είναι πιο γρήγορο τεχνικά αλλά πρακτικά δεν θα έχει διαφορά, usb-c, λίγο μεγαλύτερη οθόνη (που πλέον έχουν φτάσει σε μέγεθος που θέλω να σταματήσουν να μεγαλώνουν αλλιώς θα πάω πίσω σε non max μοντέλο). Εν ολίγοις αλλάζω απλά επειδή 'ήρθε η ώρα' και επειδή η γυναίκα μου που έχει το Χ έχει φτάσει σε σημείο που χρειάζεται αλλαγή οπότε ας πάρει το 13αρι μου.
jimis98 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 πμ 30 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Ναι, ακριβώς. Από ένα Νοτς που είχε ήδη μικρύνει στο 13αρι σε dynamic island που προσωπικά δεν με ξετρέλανε και από lightning port se usb c... Αυτά θεωρώ εγώ οριακές αλλαγές. Είχε νομίζω και την 48αρα κάμερα το 14αρι κ επειτα, αλλα και παλι. Πλέον τα κινητά έχουν φτάσει σ' ένα σημείο που δεν είναι ότι αναβαθμίζεις και βλέπεις την διαφορά σε ταχύτητα πχ σε καθημερινή χρήση. Οι CPU της Apple είναι τόσο μπροστά που το 13αρι ακόμη πάει σφαίρα. Η μπαταρία εν τω μεταξύ από 13 προ μαξ κι έπειτα είχε ήδη μεγαλώσει πολύ και αν θυμαμαι καλα στο 14 προ μαξ ηταν χειρότερη. Παλία έπιανες το καινούριο κινητό και ένιωθες κατευθείαν την μεγάλη διαφορά στα πάντα. Τώρα ψάχνεις να τα βρείς και πρέπει να κάνεις κανά benchmark για να δεις ενα μεγαλύτερο νούμερο. Ή να είσαι επαγγελματίας, οκ τότε άλλη περίπτωση. Και αυτό είναι φυσιολογικό, είναι ένα προϊόν που έχει φτάσει σε σημείο που δεν επιδέχεται τεράστιες αλλαγές μέχρι κάποιος να κάνει κάποιο μπαμ. Όταν έπιασα το 6 ειχα μεγαλύτερη οθόνη από το 4 ξαφνικά (που τότε οι διαφορές ήταν τεράστιες in relative terms, ένιωθες ότι είναι πιο γρήγορο, είχε καλύτερη κάμερα κλπ κλπ. Όταν πήρα το Χ ξαφνικά για πρώτη φορά δεν είχες home button και είχες σχεδόν όλο το κινητό να είναι οθόνη. Είχε δεύτερη κάμερα, και ήταν και πανέμορφο. Όταν πήρα το 13 προ μαξ πήγα σε τεράστια οθόνη για πρώτη φορά, η μπαταρία ήταν σχεδόν διπλάσια, οι κάμερες πολλές φορές καλύτερες, και το κινητό απλά σφαίρα ενώ το Χ είχε αρχίσει να έχει τα κολλήματά του. Ίσως να φταίει και ότι μέσα σε όλα αυτά κάποια στιγμή η Απλ πιάστηκε στα πράσσα να κάνει νερφ παλιά μοντέλα και τώρα το έχει σταματήσει. Αλλά και εκ των πραγμάτων οι διαφορές καμία σχέση. Θα πάω τώρα σε ένα 17 προ μαξ που ναι, θα έχει καλύτερες κάμερες, αλλά κλάην, δεν βλέπω τις φώτο στο 13 προ μαξ και μου φαίνονται κακής ποιότητας, dynamic island, καλύτερη μπαταρία (αλλά ακόμη δε θυμάμαι πότε ένιωσα ότι έχω έλλειψη με το 13 προ μαξ), θα είναι πιο γρήγορο τεχνικά αλλά πρακτικά δεν θα έχει διαφορά, usb-c, λίγο μεγαλύτερη οθόνη (που πλέον έχουν φτάσει σε μέγεθος που θέλω να σταματήσουν να μεγαλώνουν αλλιώς θα πάω πίσω σε non max μοντέλο). Εν ολίγοις αλλάζω απλά επειδή 'ήρθε η ώρα' και επειδή η γυναίκα μου που έχει το Χ έχει φτάσει σε σημείο που χρειάζεται αλλαγή οπότε ας πάρει το 13αρι μου. τα 17pro/max δεν μου αρέσουνε σχεδιαστικά ,έχουνε όμως 12gb ram ένας απλός χρήστης δεν θα δει διαφορές 12 μέχρι 14αρια είχανε premium κατασκευή και τα xs/max είχαν oled οθόνη δεν είχα ποτέ apple συσκευή
aces Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jimis98 είπε ένας απλός χρήστης δεν θα δει διαφορές δεν είχα ποτέ apple συσκευή ηρθε η ωρα για αγορά (δες και τα 16αρια παιζουν δυνατά) Συμφωνουμε για τα καθημερινα//casual χρηση/απλος χρηστης δεν θα δει ουαου διαφορες. 14 ώρες πριν, Babis_allos είπε Το οποίο είναι και λογικό γιατί εκ των πραγμάτων η τεχνολογία τους έχει φτάσει σε ένα σημείο που οι διαφορές από έτος σε έτος είναι οριακές. Όταν πήρα το 13 προ μαξ είχα κάνει ανάλυση για το ότι άνετα μπορώ να αναβαθμίζω κάθε χρόνο ή έστω κάθε δυο χρόνια. Όταν βγήκε όμως το 14αρι το είδα και δεν ένιωσα καμία έλξη να αλλάξω. Λέω θα πάω στο 15αρι. Βγαίνει το 15αρι και ακόμη το 13 προ μαξ μου φαίνεται ότι βασιλεύει. Λέω ντάξει μπορώ να περιμένω άλλο ένα χρονο. Βγαίνει 16αρι πάλι τα ίδια. Εκεί ήμουν κοντά στο να το πάρω γιατί χρειαζόμουν και αλλαγή μπαταρίας. Αλλά εν τέλει και πάλι δεν καιγόμουν. Τελικά φέτος παρήγγειλα το 17 προ μαξ, αλλά και πάλι, η αίσθηση που μου κάνει είναι μηδαμινή σε σχέση με παλαιότερες χρονιές. Όταν είχα πάρει 4s, 6s, X, 13 pro max θυμάμαι ότι πάντα ανυπομονούσα να παραλάβω, κάβλωνα να το ανοίξω κλπ. Τώρα είμαι meh... Δεν μου κάνει αίσθηση. Μου φαίνεται αδιανόητο καν το να σκεφτώ να μπαίνω στη διαδικασία να αλλάζω κάθε χρόνο. Το βλέπω πιο πολύ σαν αγγαρεία παρά ευχαρίστηση. ισχυει σε μεγαλο βαθμο πλεον τα chip εχουν πιασει ταβανι ακομη και για gaming.....απο τα 13 Pro κ επειτα ειναι πολυ δυνατα σε απαιτητικες εργασιες (gaming και video) και οι αλλαγες γινονται minimal χρονο με το χρονο. Ετσι και αλλιως η νεα συσκευη που ερχεται τρεχει το ιδιο menu, ιδιο λειτουργικο, ιδια εκδοση βασικα, με το 13, ιδιες κινησεις, ιδια εμπειρια χρησης στα καθημερινα.... κλπ κλπ Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:36 μμ από aces
jimis98 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:38 μμ @aces θέλεις να με βάλεις σε ακριβά μονοπάτια 🤣🤣 το 16 το απλό δεν θα το επέλεγα αλλά το 17αρι και μετά 16 pro ή max που ξεφεύγει ή τιμή
xaerialtwistx Δημοσ. Τετάρτη στις 04:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:08 μμ Στις 12/9/2025 στις 1:47 ΜΜ, Jmanol000 είπε 580 είναι περίπου 48 το μήνα , το οποίο είναι 12 τη βδομάδα , λίγο λιγότερους καφέδες να πιει κανείς μέσα στη βδομάδα βγαίνει και ουσιαστικά δεν έχει ξοδεψει τίποτα Αυτό το σκεπτικό ισχύει μόνο αν όντως βαζεις 12 ευρω την εβδομαδα στην ακρη, οι περισσότεροι απλά θα τα χαλάσουν αλλού και θα σκασουν τα 580 με δοσεις απο την τραπεζα ή θα τα δωσουν όλα μαζί και θα στησουν καρτέρι στα ΑΤΜ "μπορείτε να μου πάρετε ένα γάλα;". Γενικά αν οι ανθρωποι ηξεραν να διαχειριστουν το χρήμα για μακροπρόθεσμους στόχους θα πετυχαιναν πολλά αλλά η αλήθεια ειναι πως ειναι μια τεχνη για λίγους. 1
adi32 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:23 μμ 9 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Γενικά αν οι ανθρωποι ηξεραν να διαχειριστουν το χρήμα για μακροπρόθεσμους στόχους θα πετυχαιναν πολλά αλλά η αλήθεια ειναι πως ειναι μια τεχνη για λίγους. Γενικα πρεπει να σκεπτεσαι με λογικη και με το αν χρειαζεσαι κατι πραγματικα για να το αγορασεις ειδικα αν δεν εχεις απειρα χρηματα για πεταμα Ειτε ειναι ενα κινητο 1500€ απλα για να μπαινεις στο facebook και να ανεβαζεις φωτο, ειτε γιατι θες να βαλεις 500 αλογα στο αυτοκινητο σου αντι για τα 300 κλπ κλπ
Babis_allos Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ 16 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Γενικά αν οι ανθρωποι ηξεραν να διαχειριστουν το χρήμα για μακροπρόθεσμους στόχους θα πετυχαιναν πολλά αλλά η αλήθεια ειναι πως ειναι μια τεχνη για λίγους. Δυστυχώς στην Ελλάδα (όπως και σε άλλες χώρες βεβαίως) υπάρχει μηδενική παιδεία για διαχείριση χρήματος. Και όπου βλέπεις κόσμο που προσπαθεί να διαχειριστεί χρήμα 9 στις 10 περιπτώσεις το μόνο που θα δείς είναι κόσμο να προσπαθεί να κόψει κόστη. Για επενδύσεις ούτε λόγος. Ο κόσμος έχει τα χρήματα του στις τράπεζες ή έξω από αυτές να χάνουν αξία με την πάροδο του χρόνου. Και κατα τ' άλλα ζούμε σε μια χώρα που οι γονείς μας έσπειραν τόσα χρήματα στον καρκίνο του Ελληνικού συστήματος παιδείας που λέγεται φροντιστήρια και ιδιαίτερα, που αν κάνετε έναν υπολογισμό του τι χρήματα θα είχατε στα 18 σας ή στα 25 σας αν αυτά τα χρήματα πήγαιναν σε έναν λογαριασμό επενδύσεων, θα σας φύγουν τα μάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις