jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 09:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:42 μμ Μόλις τώρα, aces είπε To pro πήρε την περισσότερη αύξηση λόγω κατάργησης των 128. Δεν λέει με σκληρούς δίσκους αφού τα δίνεις που τα δίνεις πλέον το proείναι σαν το μαξ ξεκινάει από 256 δεν θα έχεις θέμα αφού είναι και το μίνιμουμ. Το ios26 πιάνει παραπάνω χώρο ………..με το update φτανουν τα 256?
aces Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jimis98 είπε φτανουν τα 256? Άν μιλάμε για μέσο όρο / μέσο χρήστη που έχει κοντά στις 80 εφαρμογές τα 256 είναι υπεραρκετά με περίπου 80gb free. To iOS 26 σαν να αυξήθηκε με την νέα έκδοση 26 ίσως βάρυνε ίσως θέλει το χρόνο του για να κάνει το indexing…..θα φανεί στην πράξη πιο πολλές αλλαγές στα μενού παρά επι της ουσίας. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:46 μμ από aces
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ 7 λεπτά πριν, aces είπε Άν μιλάμε για μέσο όρο / μέσο χρήστη που έχει κοντά στις 80 εφαρμογές τα 256 είναι υπεραρκετά με περίπου 80gb free. To iOS 26 σαν να αυξήθηκε με την νέα έκδοση 26 ίσως βάρυνε ίσως θέλει το χρόνο του για να κάνει το indexing…..θα φανεί στην πράξη πιο πολλές αλλαγές στα μενού παρά επι της ουσίας. αλλά και τα 512 είναι τσιμπημένα στην τιμή τις social εφαρμογές να έχεις υποθέτω κάνα 5gb θα το πιάνουν αν κάνεις και τα update συνέχεια ανεβαίνει
aces Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jimis98 είπε αλλά και τα 512 είναι τσιμπημένα στην τιμή τις social εφαρμογές να έχεις υποθέτω κάνα 5gb θα το πιάνουν αν κάνεις και τα update συνέχεια ανεβαίνει Δεν πιάνουν πάρα πολύ οι εφαρμογες ναι τα 512 ξεφεύγουν αρκετά Με σοσιαλ κλπ ανεβαινουν ναι κ μένουν κ στην cache μνήμη του iPhone τα βίντεο πιάνουν περισσότερο χώρο υπάρχει κ το iCloud με συνδρομή για πολλούς απαραίτητο Επεξ/σία Τρίτη στις 10:03 μμ από aces
Jmanol000 Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 μμ 22 λεπτά πριν, aces είπε To pro πήρε την περισσότερη αύξηση λόγω κατάργησης των 128. Δεν λέει με σκληρούς δίσκους αφού τα δίνεις που τα δίνεις πλέον το pro είναι σαν το μαξ ξεκινάει από 256 δεν θα έχεις θέμα χώρου αφού είναι και το μίνιμουμ. Το ios26 πιάνει παραπάνω χώρο ………..με το τελευταίο update. Το ξέρω κάποια στιγμή έπρεπε να τα έδινα αλλά. Λέω νταξει και iPad Pro και MacBook Pro ας αποθηκεύω και εκεί . Βλακεία μου εννοείται 128 είναι εγκληματικά λίγα
aces Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Το ξέρω κάποια στιγμή έπρεπε να τα έδινα αλλά. Λέω νταξει και iPad Pro και MacBook Pro ας αποθηκεύω και εκεί . Βλακεία μου εννοείται 128 είναι εγκληματικά λίγα Τώρα πλέον πάμε για 256 κ σε iPad Pro το κατάργησαν από περσυ πλέον δεν θα χρειάζεσαι usb ή εξωτερικό δίσκο. εντωμεταξύ το ios26 αυξήθηκε αρκετά σε χώρο……οπότε ίσως αυτό δικαιολογεί ότι όλα ξεκινάνε από 256. Αν βγάζεις κ μικρά βίντεο είναι λίγα (οριακά) τα 128. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:09 μμ από aces
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ 43 λεπτά πριν, aces είπε Δεν πιάνουν πάρα πολύ οι εφαρμογες ναι τα 512 ξεφεύγουν αρκετά Με σοσιαλ κλπ ανεβαινουν ναι κ μένουν κ στην cache μνήμη του iPhone τα βίντεο πιάνουν περισσότερο χώρο υπάρχει κ το iCloud με συνδρομή για πολλούς απαραίτητο βάζεις εξωτερικό δίσκο ή και φλασακι και γλιτώνεις απο συνδρομές φαντάσου εγώ έχω κινητό με 64gb χώρο
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 μμ 5 λεπτά πριν, jimis98 είπε βάζεις εξωτερικό δίσκο ή και φλασακι και γλιτώνεις απο συνδρομές φαντάσου εγώ έχω κινητό με 64gb χώρο Συνδρομή 2TB στο icloud μαζί με απεριόριστα data από τον πάροχο και δεν σε απασχολεί ξανά το storage στη συσκευή. Κάνεις διαρκώς sync σε οτιδήποτε τραβάς με την κάμερα και τα έχεις και διαθεσιμα σε όλες τις apple συσκευές σου. 1
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 11:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:17 μμ 22 λεπτά πριν, billdanos είπε Συνδρομή 2TB στο icloud μαζί με απεριόριστα data από τον πάροχο και δεν σε απασχολεί ξανά το storage στη συσκευή. Κάνεις διαρκώς sync σε οτιδήποτε τραβάς με την κάμερα και τα έχεις και διαθεσιμα σε όλες τις apple συσκευές σου. πόσο πληρώνεις?
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ 9 λεπτά πριν, jimis98 είπε πόσο πληρώνεις? 10€
jimis98 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:24 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:24 πμ 56 λεπτά πριν, billdanos είπε 10€ τον μήνα?
Babis_allos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:16 πμ Εγώ προσωπικά αυτό που έχω δεί είναι ότι η κάβλα όλο και απομακρύνεται καιρό με καιρό. Πλέον έχω προσέξει ότι δεν μου πολυκάνει αίσθηση να αναβαθμίζω κινητά. Το οποίο είναι και λογικό γιατί εκ των πραγμάτων η τεχνολογία τους έχει φτάσει σε ένα σημείο που οι διαφορές από έτος σε έτος είναι οριακές. Όταν πήρα το 13 προ μαξ είχα κάνει ανάλυση για το ότι άνετα μπορώ να αναβαθμίζω κάθε χρόνο ή έστω κάθε δυο χρόνια. Όταν βγήκε όμως το 14αρι το είδα και δεν ένιωσα καμία έλξη να αλλάξω. Λέω θα πάω στο 15αρι. Βγαίνει το 15αρι και ακόμη το 13 προ μαξ μου φαίνεται ότι βασιλεύει. Λέω ντάξει μπορώ να περιμένω άλλο ένα χρονο. Βγαίνει 16αρι πάλι τα ίδια. Εκεί ήμουν κοντά στο να το πάρω γιατί χρειαζόμουν και αλλαγή μπαταρίας. Αλλά εν τέλει και πάλι δεν καιγόμουν. Τελικά φέτος παρήγγειλα το 17 προ μαξ, αλλά και πάλι, η αίσθηση που μου κάνει είναι μηδαμινή σε σχέση με παλαιότερες χρονιές. Όταν είχα πάρει 4s, 6s, X, 13 pro max θυμάμαι ότι πάντα ανυπομονούσα να παραλάβω, κάβλωνα να το ανοίξω κλπ. Τώρα είμαι meh... Δεν μου κάνει αίσθηση. Μου φαίνεται αδιανόητο καν το να σκεφτώ να μπαίνω στη διαδικασία να αλλάζω κάθε χρόνο. Το βλέπω πιο πολύ σαν αγγαρεία παρά ευχαρίστηση. 3 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 πμ 7 ώρες πριν, jimis98 είπε τον μήνα? Προφανώς.
jimis98 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 πμ 7 ώρες πριν, Babis_allos είπε Εγώ προσωπικά αυτό που έχω δεί είναι ότι η κάβλα όλο και απομακρύνεται καιρό με καιρό. Πλέον έχω προσέξει ότι δεν μου πολυκάνει αίσθηση να αναβαθμίζω κινητά. Το οποίο είναι και λογικό γιατί εκ των πραγμάτων η τεχνολογία τους έχει φτάσει σε ένα σημείο που οι διαφορές από έτος σε έτος είναι οριακές. Όταν πήρα το 13 προ μαξ είχα κάνει ανάλυση για το ότι άνετα μπορώ να αναβαθμίζω κάθε χρόνο ή έστω κάθε δυο χρόνια. Όταν βγήκε όμως το 14αρι το είδα και δεν ένιωσα καμία έλξη να αλλάξω. Λέω θα πάω στο 15αρι. Βγαίνει το 15αρι και ακόμη το 13 προ μαξ μου φαίνεται ότι βασιλεύει. Λέω ντάξει μπορώ να περιμένω άλλο ένα χρονο. Βγαίνει 16αρι πάλι τα ίδια. Εκεί ήμουν κοντά στο να το πάρω γιατί χρειαζόμουν και αλλαγή μπαταρίας. Αλλά εν τέλει και πάλι δεν καιγόμουν. Τελικά φέτος παρήγγειλα το 17 προ μαξ, αλλά και πάλι, η αίσθηση που μου κάνει είναι μηδαμινή σε σχέση με παλαιότερες χρονιές. Όταν είχα πάρει 4s, 6s, X, 13 pro max θυμάμαι ότι πάντα ανυπομονούσα να παραλάβω, κάβλωνα να το ανοίξω κλπ. Τώρα είμαι meh... Δεν μου κάνει αίσθηση. Μου φαίνεται αδιανόητο καν το να σκεφτώ να μπαίνω στη διαδικασία να αλλάζω κάθε χρόνο. Το βλέπω πιο πολύ σαν αγγαρεία παρά ευχαρίστηση. το 14αρι είχαν dynamic island,τα 15 usb c 1 ώρα πριν, billdanos είπε Προφανώς. κάπως τσιμπημένο,αν δοκίμαζες με άλλη χώρα θα σου έβγαινε και λιγότερα
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:13 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:13 πμ 32 λεπτά πριν, jimis98 είπε κάπως τσιμπημένο,αν δοκίμαζες με άλλη χώρα θα σου έβγαινε και λιγότερα Έχω το ίδιο Apple ID εδώ και 16-17 χρόνια συνδεδεμένο με όλες μου τις υπηρεσίες, συνδρομές και άπειρες αγορές εφαρμογών κλπ, οπότε δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε και τη διάθεση να «παίξω» με άλλες ρυθμίσεις και λογαριασμούς που θα τα επηρεάσουν όλα αυτά για να κερδίσω μερικά ευρώ. Σαν τιμή δεν είναι υπερβολική για όσα προσφέρει μιας και είναι εγκατεστημένο σε όλες μου τις apple συσκευές (Mac στο γραφείο, στο σπίτι, iPad, iPhone, κλπ) τα οποία συγχρονίζουν κάθε στιγμή όλα τα αρχεία online και είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα στα πάντα. Τραβάς φωτό με το iPhone ή αντίστοιχα 4K videos και σε λίγα λεπτά έχουν συγχρονίζει στο cloud αποδεσμεύοντας ταυτόχρονα το χώρο από το iPhone ή το iPad. Αντίστοιχα δουλεύω με files στη δουλειά και τα folders συγχρονίζουν και αυτά και έχω διαθέσιμο όλα τα αρχεία και εκτός γραφείου. Και επιπλέον σου προσφέρει και άλλες επιλογές όπως το private relay για επιπλέον ασφάλεια online κλπ. Και κάπως έτσι, έχω το 256 iPhone με 130 apps, 15.000 φωτογραφίες και 500+ videos και διαθεσιμα ακομη 160gb! 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις