Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Από την εφαρμογή του WHATS UP πληρώνεις κάθε  μήνα για 9 μήνες 8,5€ με την επιλογή από τα DATA το DATA MONTH. Προσοχή δεν μπορείς φυσικά να βάζεις 8,5€ κάθε μήνα αλλά το ελάχιστο που είναι 13€. Εσύ θα πληρώνεις όμως τα 8,5€. Θα βάζεις 13 και θα πληρώνεις 8,5€ για 9 μήνες.

4gb δίνει 

• Confused 1
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimis98 είπε

4gb δίνει 

Δεν δίνει 4GB απεριόριστα δίνει. Άσχετα με του τι γράφει. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες όταν αγορασες το WHATHS UP. Εγώ με αυτήν την προσφορά είναι το 3ο 9 μηνο που αγοράζω για εγκατάσταση σε router. Όταν αγόρασες το WHATS UP θα δεις ότι σου δίνει κάποιες επιλογές από ποια προγράμματα μπορείς να ενεργοποιεις κάθε μήνα ώστε να έχεις απεριόριστα DATA. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το DATA MONTH. Εγώ έχω 3 router αυτήν την στιγμή που χρησιμοποιώ με 8,5€ τον μήνα και πλήρως απεριόριστα. Ανεβοκατεβάζω 5-6TB κάθε μήνα από το κάθε ένα λοιπόν με αυτό το πρόγραμμα με τα 8.5€.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Δεν δίνει 4GB απεριόριστα δίνει. Άσχετα με του τι γράφει. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες όταν αγορασες το WHATHS UP. Εγώ με αυτήν την προσφορά είναι το 3ο 9 μηνο που αγοράζω για εγκατάσταση σε router. Όταν αγόρασες το WHATS UP θα δεις ότι σου δίνει κάποιες επιλογές από ποια προγράμματα μπορείς να ενεργοποιεις κάθε μήνα ώστε να έχεις απεριόριστα DATA. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το DATA MONTH. Εγώ έχω 3 router αυτήν την στιγμή που χρησιμοποιώ με 8,5€ τον μήνα και πλήρως απεριόριστα. Ανεβοκατεβάζω 5-6TB κάθε μήνα από το κάθε ένα λοιπόν με αυτό το πρόγραμμα με τα 8.5€.

Προσυπογράφω 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

ποιες οδηγίες?

και γιατί έχει πρόγραμμα με 13,5 απεριόριστα τότε?

και πως βάζεις το πρόγραμμα?βγάζεις την σιμ και την βάζεις σε κινητό?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jimis98 είπε

ποιες οδηγίες?

και γιατί έχει πρόγραμμα με 13,5 απεριόριστα τότε?

και πως βάζεις το πρόγραμμα?βγάζεις την σιμ και την βάζεις σε κινητό?

Για ποιον λόγο να βάλεις την SIM στο κινητό όταν υπάρχει η εφαρμογή του WHATS UP? Από εκεί βάζεις λεφτά και από εκεί ενεργοποιεις το πακέτο DATA MONTH. Μα όλα τα γράφει στο  https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup   Κάθε μήνα θα βάζεις 13€ και θα ενεργοποιεις το DATA MONTH με 8,5€ για να έχεις απεριόριστα. Αν δεν θες αυτό το πακέτο  αγοράζεις και προπληρώνεις NOVA με 99€ ή FROG με 144€ για ένα χρόνο και δεν κάνεις την παραπάνω διαδικασία. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Για ποιον λόγο να βάλεις την SIM στο κινητό όταν υπάρχει η εφαρμογή του WHATS UP? Από εκεί βάζεις λεφτά και από εκεί ενεργοποιεις το πακέτο DATA MONTH. Μα όλα τα γράφει στο  https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup   Κάθε μήνα θα βάζεις 13€ και θα ενεργοποιεις το DATA MONTH με 8,5€ για να έχεις απεριόριστα. Αν δεν θες αυτό το πακέτο  αγοράζεις και προπληρώνεις NOVA με 99€ ή FROG με 144€ για ένα χρόνο και δεν κάνεις την παραπάνω διαδικασία. 

πω ρε φιλε ειχα αγανακτησει να βγαζω την καρτα απο το ρουτερ,νασαι καλα

Δημοσ.

για να περάσω το πρόγραμμα 

και κάποιες φορές η εφαρμογή της what's up κάνει αποσυνδέσεις και στέλνει κωδικό στο κινητό για να ξαναμπείς 

frog δεν γίνεται γιατί δεν είμαι απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

για αυτό λες?

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6_Ongoing_SIM&gad_source=1&gad_campaignid=21824492329&gbraid=0AAAAAD11TtdF34-AEaaZhIv3lv6y5JlFm&gclid=EAIaIQobChMIou2tze6JkAMVnY6DBx2IGjw9EAAYASAAEgKlMvD_BwE

μήπως ισχύει για τις  νέες συνδέσεις?

σε δυο κινητά που έβαλα κάρτα και πρόγραμμα δεν ενεργοποιηθηκε Απεριοριστο 

Δημοσ.

Τετάρτη παραγγελία και σήμερα Σάββατο τα νούμερακια είναι ακόμα Αθήνα. Courier center και πράσινα άλογα... Τι κάνουμε τώρα που δεν θα είναι μέχρι αύριο στα χέρια μας; Θα πάρει άραγε άλλη παράταση;

Αν έχω πακέτο σιμ από παλιότερη αποστολή (πριν 4 μήνες) μπορώ να το ενεργοποιησω σήμερα και να πάρω την προσφορά;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimis98 είπε

για να περάσω το πρόγραμμα 

και κάποιες φορές η εφαρμογή της what's up κάνει αποσυνδέσεις και στέλνει κωδικό στο κινητό για να ξαναμπείς 

frog δεν γίνεται γιατί δεν είμαι απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

για αυτό λες?

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6_Ongoing_SIM&gad_source=1&gad_campaignid=21824492329&gbraid=0AAAAAD11TtdF34-AEaaZhIv3lv6y5JlFm&gclid=EAIaIQobChMIou2tze6JkAMVnY6DBx2IGjw9EAAYASAAEgKlMvD_BwE

μήπως ισχύει για τις  νέες συνδέσεις?

σε δυο κινητά που έβαλα κάρτα και πρόγραμμα δεν ενεργοποιηθηκε Απεριοριστο 

Το λέει ξεκάθαρα και έτσι  πάντα ήταν ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ή ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΕΣ. Δεν μιλάμε για υπάρχοντα νούμερα. Τα υπάρχοντα νούμερα τα ξεχνάς. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις τα υπάρχοντα νούμερα είναι να πας για λίγο με φορητότητα σε CU ή FREE2GO και να γυρίσεις ξανά σε COSMOTE. Βέβαια δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος  τρόπος θα σε φτασει  για την διορία που δίνει η COSMOTE.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Το λέει ξεκάθαρα και έτσι  πάντα ήταν ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ή ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΕΣ. Δεν μιλάμε για υπάρχοντα νούμερα. Τα υπάρχοντα νούμερα τα ξεχνάς. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις τα υπάρχοντα νούμερα είναι να πας για λίγο με φορητότητα σε CU ή FREE2GO και να γυρίσεις ξανά σε COSMOTE. Βέβαια δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος  τρόπος θα σε φτασει  για την διορία που δίνει η COSMOTE.

ταλαιπωρια να μπεις σε τετοια διαδικασια

ειναι με 13,5 απεριοριστα και ξεμπερδευεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2025 στις 11:49 ΜΜ, jimis98 είπε

4gb δίνει 

Δεν σε νοιάζει πόσα δίνει το πρόγραμμα. Σε νοιάζει απλώς να ενεργοποιείται ώστε να ενεργοποιούνται και τα δωρεάν της προσφοράς. Οι παροχές του προγράμματος δεν σε ενδιαφέρουν.

Επεξ/σία από mariosdemigod
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mariosdemigod είπε

Δεν σε νοιάζει πόσα δίνει το πρόγραμμα. Δεν νοιάζει απλώς να ενεργοποιείται ώστε να ενεργοποιούνται και τα δωρεάν της προσφοράς. Οι παροχές του προγράμματος δεν σε ενδιαφέρουν.

ετσι και αλλιως ισχυει για νεες νεους αριθμους και φορητοτητες

Δημοσ.

Θύμάμαι όταν έφυγα απο Vodafone σε Cosmote με την 7μηνη προσφορά ότι η ενεργοποίηση γινόταν από το app της Cosmote αμέσως μόλις λάμβανες την κάρτα sim.

Την περασμένη Παρασκευή έλαβα σε 2 ημέρες την κάρτα sim και τόσο από το τηλεφωνικό κέντρο των προσφορών όσο και στο chat ενημερώθηκα πως για την ενεργοποίηση έπρεπε να περιμένω το ελάχιστο 7 ημέρες (σπάνια χρειάζεται παραπάνω) ώστε να χαθεί το σήμα από την Q και έπειτα να βάλω την κάρτα sim της Cosmote για να ενεργοποιηθεί η φορητότητα με μια κλήση στο 1314 και κάτι τέτοια...

Έβγαλα την κάρτα sim επειδή νόμιζα πως η διαδικασία πάλι θα είναι το ίδιο και ενώ περάσανε οι 7 ημέρες μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν πως όλα είναι έτοιμα, μένει να κάνω την διαδικασία από το app!

Λέω WTF, είχα τόσες μέρες την κάρτα sim και το ανακαλύπτω τυχαία; Όπως είπα, είχα την κάρτα sim γιατί την έχασα 🙂

Έκανα νέα παραγγελία αφού μου κάνανε ακύρωση φορητότητας για την οποία θα είχα ενημέρωση και δεν ενημερώθηκα για τίποτα και έκανα νέα παραγγελία που όμως θα χάσω διότι η προσφορά ισχύει μέχρι σήμερα 5/10 και εγώ κατά 90% θα παραλάβω την κάρτα sim αύριο 6/10.

Σε κάθε περίπτωση ας είναι έτσι, καλύτερα να μπω εκεί ώστε να στείλω βεβαίωση κυριότητας αριθμού στους μ@λ@κες της Q να πάρω τα χρήματα μου πίσω διότι και στο τηλεφωνικό κέντρο με δωρεάν κλήση προς την Apple δεν μπορώ να καλέσω καιε ίναι εκτός υπηρεσιών. Όπως επίσης δεν υπάρχει τρόπος διόρθωσης για το χαμηλό υπόλοιπο που ακούω κάθε φορά.

Ενώ πριν συνδεθώ στην Q το ανέφερα και μου είπαν δεν ακούγεται σε όλους τους συνδρομητές και με μια κλήση στο 13800 διορθώνεται, εγώ κάλεσα κανείς δεν ήξερε δήθεν τίποτα πήγαν να μου το περάσουν ως νορμάλ, έπειτα έκανε κάποια βήματα που και καλά δεν θα ακουγόταν και πως αν συνέβαινε ξανά να καλούσα στο τηλεφωνικό κέντρο, κάτι που έγινε και μου είπαν πως δεν γίενται τίποτα κάποια στιγμή θα διορθωθεί.

Επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το iMessage διότι χρειάζονται χρήματα για μια γκόστ χρεώση που γίνεται με ένα μικρό ποσό το οποίο επιστρέφει πίσω.

Χίλιες φορές να ενεργοποιώ πακέτα εκτός προσφοράς από αυτό το χάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ενεργοποίησα και εγώ το πρόγραμμα αλλά για να μην κάνω καμιά κουταμάρα, ποιο πακέτο βάζω; Λέτε το data month αλλα εγώ βλέπω μόνο GIGA MONTH. Μάλλον αυτό εννοείτε και εσείς ή υπάρχει άλλο που δεν το βλέπω; 

Επεξ/σία από geornirv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...