alexx_bauer Δημοσ. χθες στις 09:34 πμ Δημοσ. χθες στις 09:34 πμ 16 ώρες πριν, geornirv είπε Μόλις ενεργοποίησα και εγώ το πρόγραμμα αλλά για να μην κάνω καμιά κουταμάρα, ποιο πακέτο βάζω; Λέτε το data month αλλα εγώ βλέπω μόνο GIGA MONTH. Μάλλον αυτό εννοείτε και εσείς ή υπάρχει άλλο που δεν το βλέπω;
d4mage Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ 12 ώρες πριν, slk200gr είπε μεχρι ποτε ειναι η ενεργοποιηση Μέχρι 5/10 αναγράφουν και όωπς μου είπαν μάλλον δεν θα πάρει παράταση διότι πήρε ήδη μία. Εγώ σήμερα θα παραλάβω την sim οπότε άκυρο. Δεν πειράζει ας φύγω από την Q να πάρω πίσω τα 99,00€ και όλα καλά.
geornirv Δημοσ. χθες στις 02:41 μμ Δημοσ. χθες στις 02:41 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Ρε παιδια εγω την παρελαβα την σιμ παρασκευη την ενεργοποιησα ,πηγα στον Γερμανο για να την μετατρεψω σε esim και τωρα ειναι esim. Ψαψνω να βρω την επιλογη data month και δεν υπαρχει μονο giga month βρισκω. Για να ενεργοποιησω την προσφορα επρεπε να κανω και κατι αλλο εκτος απο ενεργοποιηση της σιμ; Επεξ/σία χθες στις 02:42 μμ από geornirv
alexx_bauer Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ 29 λεπτά πριν, geornirv είπε Ρε παιδια εγω την παρελαβα την σιμ παρασκευη την ενεργοποιησα ,πηγα στον Γερμανο για να την μετατρεψω σε esim και τωρα ειναι esim. Ψαψνω να βρω την επιλογη data month και δεν υπαρχει μονο giga month βρισκω. Για να ενεργοποιησω την προσφορα επρεπε να κανω και κατι αλλο εκτος απο ενεργοποιηση της σιμ; Όχι. Κανονικά πρέπει να βάλεις χρήματα και να αγοράσεις το πακέτο, δε θέλει κάτι άλλο
blamp Δημοσ. χθες στις 04:42 μμ Δημοσ. χθες στις 04:42 μμ Στις 4/10/2025 στις 12:00 ΠΜ, gkat2829 είπε Δεν δίνει 4GB απεριόριστα δίνει. Άσχετα με του τι γράφει. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες όταν αγορασες το WHATHS UP. Εγώ με αυτήν την προσφορά είναι το 3ο 9 μηνο που αγοράζω για εγκατάσταση σε router. Όταν αγόρασες το WHATS UP θα δεις ότι σου δίνει κάποιες επιλογές από ποια προγράμματα μπορείς να ενεργοποιεις κάθε μήνα ώστε να έχεις απεριόριστα DATA. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το DATA MONTH. Εγώ έχω 3 router αυτήν την στιγμή που χρησιμοποιώ με 8,5€ τον μήνα και πλήρως απεριόριστα. Ανεβοκατεβάζω 5-6TB κάθε μήνα από το κάθε ένα λοιπόν με αυτό το πρόγραμμα με τα 8.5€. Για πείτε για κάποιο προσιτό ρουτερ 5g
foler79 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Τέλος και επίσημα η προσφορά. Αν ξαναβγεί σφυριξτε γιατί μείναμε με τις σιμ στο χέρι (παρέλαβα σήμερα).
jimis98 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 19 λεπτά πριν, foler79 είπε Τέλος και επίσημα η προσφορά. Αν ξαναβγεί σφυριξτε γιατί μείναμε με τις σιμ στο χέρι (παρέλαβα σήμερα). ειναι αυτο μεχρι 15/10 https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/autumn-offer-2025
slk200gr Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, jimis98 είπε ειναι αυτο μεχρι 15/10 https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/autumn-offer-2025 αλλα λεει αυτη ασε που εχει κοφτη
gkat2829 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, jimis98 είπε ειναι αυτο μεχρι 15/10 https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/autumn-offer-2025 Προσοχη μεγαλη αυτο εχει κοφτη. Πρωτη φορα εβαλε η COSMOTE κοφτη σε καλοκαιρινο πακετο στο WHATS UP.
geornirv Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 5 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Όχι. Κανονικά πρέπει να βάλεις χρήματα και να αγοράσεις το πακέτο, δε θέλει κάτι άλλο Εγω δεν ειχα βαλει χρηματα.Σημερα εβαλα. Μπορω να παρω το πακετο data month και θα ενεργοποιηθει?
gkat2829 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 ώρες πριν, jimis98 είπε @gkat2829 @slk200gr γιατι βαζουν κοφτη? Ένας λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή φέτος ενεργοποίησαν το 5G WIFI θα ήθελα να μην έχουν προβλήματα μπουκώματος στους σταθμούς βασης μια και τα καρτοκινητά είναι πολυ περισσότερα από τα συμβόλαια.
marksk Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Αν μείνω whats up τωρα που θα μου λήξει το πρόγραμμα, τι συμφέρει να ενεργοποιήσω, έχω κάτι token και χαζομαρίτσες. τι κάρτα να βάλω και τι να ενεργοποιήσω;
jimis98 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 ώρες πριν, gkat2829 είπε Ένας λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή φέτος ενεργοποίησαν το 5G WIFI θα ήθελα να μην έχουν προβλήματα μπουκώματος στους σταθμούς βασης μια και τα καρτοκινητά είναι πολυ περισσότερα από τα συμβόλαια. το εχουνε και αλλοι παροχοι τον κοφτη?
gkat2829 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 ώρες πριν, jimis98 είπε το εχουνε και αλλοι παροχοι τον κοφτη? Από όσο γνωρίζω και η NOVA και η VODAFONE έχουν σε όλα τους τα προγράμματα κόφτη εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Όταν εννοούμε κόφτη προσοχή δεν λέμε ότι σε κόβει τελείως απλώς πάνω από κάποια GB ή TB ανεβοκατέβασμα σου ρίχνει την ταχύτητα. Επίσης η COSMOTE και στα 9μηνα που χρησιμοποιώ και στης FROG μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κόφτης κανένας. Αυτήν την στιγμή στα ΧΑΝΙΑ έχω ανεβοκατεβάσει 4TB και συνεχίζω με 600 στο down και 170 στο up με το 9μηνο που είχε δώσει το ΠΑΣΧΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα