Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/9/2025 στις 8:45 ΜΜ, Insomniaa2024 είπε

Αυτό έχω κάνει εγώ. Αύριο θα εχω στα χέρια μου την sim του what's up και θα το δοκιμάσω. Πιστεύω ότι θα γίνει.

Καλημέρα, από cosmote>vodafone πώς το έκανες και πόσο κόστισε; Δε βλέπω κάποια επιλογή παρά μονο με ενεργοποίηση με 49€ το 6μηνο

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Από όσο γνωρίζω και η NOVA και η VODAFONE έχουν σε όλα τους τα προγράμματα κόφτη εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Όταν εννοούμε κόφτη προσοχή δεν λέμε ότι σε κόβει τελείως απλώς πάνω από κάποια GB ή TB ανεβοκατέβασμα σου ρίχνει την ταχύτητα. Επίσης η COSMOTE και στα 9μηνα που χρησιμοποιώ και στης FROG μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κόφτης κανένας. Αυτήν την στιγμή στα ΧΑΝΙΑ έχω ανεβοκατεβάσει 4TB  και συνεχίζω με 600 στο down και 170 στο up με το 9μηνο που είχε δώσει το ΠΑΣΧΑ.

συμφερει απο οικονομικης πλευρας το mobile interntet για οικιακη χρηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, jimis98 είπε

συμφερει απο οικονομικης πλευρας το mobile interntet για οικιακη χρηση?

Συμφέρει πάρα πολύ και το FROG με 144€ τον χρόνο και τα 9μηνα της COSMOTE με τα 8,5€ τον μήνα. Φαντάσου η FROG την εβδομάδα της BLACK FRIDAY και CYBER MONDAY από όσο θυμάμαι το δίνει με 80€ ή 90€ (τουλάχιστον πέρσι). Βέβαια για να το πάρεις αυτό το πακέτο από τα 2 καταστήματα της θα πρέπει να κάτσεις στην ουρά από τις  7 η ώρα το πρωί. Εγώ έχω 3 router 5G σε 3 περιοχές της Ελλάδας και έχω λύσει το πρόβλημα μου.  Έχω ξεχάσει εδώ και 3 χρόνια τις σταθερές συνδέσεις. Αυτά τα 2 πακέτα μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα μα κανένα κόφτη ούτε σε DATA ούτε σε ταχύτητα. 

Επεξ/σία από gkat2829
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Συμφέρει πάρα πολύ και το FROG με 144€ τον χρόνο και τα 9μηνα της COSMOTE με τα 8,5€ τον μήνα. Φαντάσου η FROG την εβδομάδα της BLACK FRIDAY και CYBER MONDAY από όσο θυμάμαι το δίνει με 80€ ή 90€ (τουλάχιστον πέρσι). Βέβαια για να το πάρεις αυτό το πακέτο από τα 2 καταστήματα της θα πρέπει να κάτσεις στην ουρά από τις  7 η ώρα το πρωί. Εγώ έχω 3 router 5G σε 3 περιοχές της Ελλάδας και έχω λύσει το πρόβλημα μου.  Έχω ξεχάσει εδώ και 3 χρόνια τις σταθερές συνδέσεις. Αυτά τα 2 πακέτα μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα μα κανένα κόφτη ούτε σε DATA ούτε σε ταχύτητα. 

για frog ηθελε φυσικη παρουσια αθηνα και θεσσαλονικη 

και μετα τι γινεται το περας?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimis98 είπε

για frog ηθελε φυσικη παρουσια αθηνα και θεσσαλονικη 

και μετα τι γινεται το περας?

Και στα 2 πακέτα τα ενεργοποιεις από τις εφαρμογές τους στα κινητά (ενεργοποιεις και 5G, WIFI CALLING κλπ) βγάζεις και το PIN και τέλος. Είσαι έτοιμος το βάζεις στα ρουτερακια και για το WHATS UP κάθε μήνα βάζεις λεφτά από την εφαρμογή στο κινητό σου. Δεν βγάζεις ποτέ ξανά την SIM από το ROUTER. Για την FROG τα προπληρώνεις στα 2 καταστήματα της και τελείωσες. Δεν βάζεις χρήματα κάνεις μόνο τις ενεργοποιήσεις και βγάζεις το PIN. Το μοναδικό πρόβλημα που ίσως θα αντιμετωπίσεις με πρόβλημα στα PING είναι στις παιχνιδομηχανές και ίσως και στα ONLINE παιχνίδια στο PC. Αν το θέλεις για τέτοιες υπηρεσίες ίσως ξεχνάς το κομμάτι της κινητής. Σε όλα τα υπόλοιπα ( μουσική όλη μέρα, torrents και οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς) δεν υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zofer είπε

Καλημέρα, από cosmote>vodafone πώς το έκανες και πόσο κόστισε; Δε βλέπω κάποια επιλογή παρά μονο με ενεργοποίηση με 49€ το 6μηνο

Από cosmote σε Vodafone, το έκανα μέσω διαδικτύου και πλήρωσα 13 ευρώ και είχα πάλι απεριόριστα λεπτά και δεδομένα με την προσφορά της Vodafone. 

Την ίδια ημέρα που ενεργοποιήθηκε η κάρτα sim της Vodafone, έκανα αίτηση πάλι από το διαδίκτυο για την προσφορά της cosmote. Πλήρωσα εκείνη την στιγμή 3 ευρώ.

Συνολικά 7+4  ημέρες για να γίνει αλλαγή από cosmote σε Vodafone και πάλι cosmote. Την 11η ημέρα είχα ήδη ενεργοποιήσει την κάρτα sim της cosmote. Την ίδια ημέρα δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Και στα 2 πακέτα τα ενεργοποιεις από τις εφαρμογές τους στα κινητά (ενεργοποιεις και 5G, WIFI CALLING κλπ) βγάζεις και το PIN και τέλος. Είσαι έτοιμος το βάζεις στα ρουτερακια και για το WHATS UP κάθε μήνα βάζεις λεφτά από την εφαρμογή στο κινητό σου. Δεν βγάζεις ποτέ ξανά την SIM από το ROUTER. Για την FROG τα προπληρώνεις στα 2 καταστήματα της και τελείωσες. Δεν βάζεις χρήματα κάνεις μόνο τις ενεργοποιήσεις και βγάζεις το PIN. Το μοναδικό πρόβλημα που ίσως θα αντιμετωπίσεις με πρόβλημα στα PING είναι στις παιχνιδομηχανές και ίσως και στα ONLINE παιχνίδια στο PC. Αν το θέλεις για τέτοιες υπηρεσίες ίσως ξεχνάς το κομμάτι της κινητής. Σε όλα τα υπόλοιπα ( μουσική όλη μέρα, torrents και οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς) δεν υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα. 

η what's up η εφαρμογή σε πετάει κάποιες φορές και στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης στον αριθμό του κινητού για να ξαναμπείς 

στο ρούτερ κάνεις καμιά ρύθμιση? vpn βάζεις?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jimis98 είπε

η what's up η εφαρμογή σε πετάει κάποιες φορές και στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης στον αριθμό του κινητού για να ξαναμπείς 

στο ρούτερ κάνεις καμιά ρύθμιση? vpn βάζεις?

Δεν κανω καμια ρυθμιση στο ROUTER. Κατευθειαν επαιξαν και τα 3. VPN επανω στο router δεν εχω βαλει. Στο θεμα του προβληματος που λες με το WHATS UP ξέροντας την IP του ROUTER μπαινεις στις ρυθμισεις του και διαβαζεις το SMS που σου στελνει η COSMOTE ωστε να βαλεις τον κωδικο επιβεβαιωσης στην εφαρμογη στο κινητο σου. Δεν βγαζεις ποτε πια την SIM απο το ROUTER. Εγω εδω και 3 χρονια μονο οταν παιρνω καινουργιες SIM βγαζω τις παλιες απο τα ROYTER.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Δεν κανω καμια ρυθμιση στο ROUTER. Κατευθειαν επαιξαν και τα 3. VPN επανω στο router δεν εχω βαλει. Στο θεμα του προβληματος που λες με το WHATS UP ξέροντας την IP του ROUTER μπαινεις στις ρυθμισεις του και διαβαζεις το SMS που σου στελνει η COSMOTE ωστε να βαλεις τον κωδικο επιβεβαιωσης στην εφαρμογη στο κινητο σου. Δεν βγαζεις ποτε πια την SIM απο το ROUTER. Εγω εδω και 3 χρονια μονο οταν παιρνω καινουργιες SIM βγαζω τις παλιες απο τα ROYTER.

γίνεται σε όλα τα ρουτερ να διαβάσεις το μήνυμα που στέλνει ο παροχος?

Και πως κατεβάζεις άμα δεν έχεις vpn? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jimis98 είπε

γίνεται σε όλα τα ρουτερ να διαβάσεις το μήνυμα που στέλνει ο παροχος?

Και πως κατεβάζεις άμα δεν έχεις vpn? 

Και στα 3 διαφορετικά ROUTER που έχω διαβάζω  κανονικά τα SMS της COSMOTE. Από όσο ξέρω σε όλα σχεδόν τα ROUTER μπορεις να διαβασεις τα SMS. Αυτό γινόταν από τα πρώτα router που έφερνε η COSMOTE για το mobile internet πριν χρόνια. Δεν χρησιμοποιώ στα Torrent ακόμη VPN. Κατεβάζω κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος, αν έχει γίνει εμπρόθεσμα η διαδικασία μέσω της εφαρμογής για την sim αλλά δεν έχει μπει σε κινητό να δουλέψει, ισχύει η προσφορά ή χάνεται;

Επεξ/σία από mindtrapper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...