Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/9/2025 στις 11:08 ΠΜ, mariosdemigod είπε

Ειδικά για αυτή τη χρήση εγώ πήρα το Q που βγαίνει φθηνότερα και δεν χρειάζεται ούτε ανανεώσεις όυτε κάποια ενέργεια πριν κλείσει 12μηνο. Αν σε καλύπτει το σήμα της Q (nova) εκεί που θα το βάλεις, είναι καλύτερη επίλογη. 

voda-nova ανυπαρκτες στην περιοχη μου ..παιζει μπαλα μονη της η cosmote με full σημα

• Thanks 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει τύχει σε κανέναν να συνδέεται η sim μόνο στο 2G δίκτυο; Την δοκίμασα και σε 4G router και εκεί συνδέθηκε στο 2G. Αν κάνω αναζήτηση χειροκίνητα τα δίκτυα εμφανίζει 2G cosmote και 4G cosmote. Επιλέγοντας το 4G βγάζει μετά από λίγο failed στο router και service unavailable στο κινητό. Έστειλα 5G και 4G στο 1333.

Μια sim της frog που έχω συνδέεται κανονικά σε 4G/5G.

Να μην έγινε άραγε κάτι σωστά στην ενεργοποίηση που έκανα; Στην εφαρμογή του what's up συνδέεται κανονικά και έβαλα χρήματα και πακέτο. Κλήσεις κάνει κανονικά.

Αν δεν φτιάξει μόνο του μέχρι αύριο το πρωί θα μιλήσω με το chat τους.

Edit: Τελικά μίλησα στο chat το πρωί, είπαν ότι θα στείλουν αίτημα να ελεγχθεί και να το κοιτάξω πάλι σε 2 ώρες. Μια ώρα μετά συνδέθηκε σε 4G/5G.

Επεξ/σία από dimath
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dimath είπε

Έχει τύχει σε κανέναν να συνδέεται η sim μόνο στο 2G δίκτυο; Την δοκίμασα και σε 4G router και εκεί συνδέθηκε στο 2G. Αν κάνω αναζήτηση χειροκίνητα τα δίκτυα εμφανίζει 2G cosmote και 4G cosmote. Επιλέγοντας το 4G βγάζει μετά από λίγο failed στο router και service unavailable στο κινητό. Έστειλα 5G και 4G στο 1333.

Μια sim της frog που έχω συνδέεται κανονικά σε 4G/5G.

Να μην έγινε άραγε κάτι σωστά στην ενεργοποίηση που έκανα; Στην εφαρμογή του what's up συνδέεται κανονικά και έβαλα χρήματα και πακέτο. Κλήσεις κάνει κανονικά.

Αν δεν φτιάξει μόνο του μέχρι αύριο το πρωί θα μιλήσω με το chat τους.

να πας σε καταστημα να ελεγξουν τη σιμ και αν παρουσιαζει προβλημα θα στην αλλαξουν

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια στη φορητοτητα, οκ ηρθε η καρτα, μετα τι κανουμε; οδηγίες 0 πουθενα ουτε σε μειλ ουτε τπτ. στο foritotita.gr φαινεται ακομα στην vodafone το νουμερο... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

ρε παιδια στη φορητοτητα, οκ ηρθε η καρτα, μετα τι κανουμε; οδηγίες 0 πουθενα ουτε σε μειλ ουτε τπτ. στο foritotita.gr φαινεται ακομα στην vodafone το νουμερο... 

την ενεργοποιείς απο την εφαρμογή της COSMOTE 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις ήδη cosmote συμβολαίο (το οποίο λήγει τώρα) μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;

Απαντάω μόνος μου, δεν μπορείς:
image.png.607788ca94323de908ac9a085a576288.png

Επεξ/σία από greg4
Δημοσ.

Γειά σας, θα ήθελα μία μικρή βοήθεια: ενεργοποίησα το πακέτο, αγόρασα 13 ευρώ και μου έμειναν 12,06 ευρώ, το unlimited data στοιχίζει 13,50 ευρώ, έπρεπε να αγοράσω 15 ευρώ? το data month στοιχίζει 8,50 ευρώ και δίνει 4gb , πώς λένε ότι στοιχίζει 13 ευρώ ο μήνας? Τώρα τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Insomniaa2024 είπε

Αν ενεργοποίησεις το diy , με τα 8,5 ευρώ, αυτόματα θα ενεργοποιηθεί και το πακέτο με τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και το απεριόριστο ίντερνετ.

Μου δείχνει diy+ cosmote tv 7gb ,8,5 ευρώ, αυτό εννοείς?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, leo066 είπε

Data month με 8.5€

Το ενεργοποίησα, αλλά δεν μου δουλεύει το internet, μου βγάζει Ε, χρειάζεται κάποιο χρόνο να ενεργοποιηθεί ή φταίει κάτι άλλο? τηλεφωνική κλήση κάνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

Το ενεργοποίησα, αλλά δεν μου δουλεύει το internet, μου βγάζει Ε, χρειάζεται κάποιο χρόνο να ενεργοποιηθεί ή φταίει κάτι άλλο? τηλεφωνική κλήση κάνει.

Στείλε μια 5G στο 1333, διαφορετικά περίμενε μερικές ώρες ακόμη. Αν δεν γίνει κάτι μιλάς με chat να το κοιτάξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, leo066 είπε

Στείλε μια 5G στο 1333, διαφορετικά περίμενε μερικές ώρες ακόμη. Αν δεν γίνει κάτι μιλάς με chat να το κοιτάξουν.

Μίλησα με το 13888 και εστειλα μύνημα στο 1333 και ενεργοποιήθηκε, σε ευχαριστώ. Οπότε τώρα κάθε μήνα θα βαζω λεφτά και θα ενεργοποιώ το data mοnth me 8,50 ευρώ και θα μου δίνουν απεριόριστα?

Επεξ/σία από manoskost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...