Spyrito33 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 μμ 2 ώρες πριν, Insomniaa2024 είπε Αυτό έχω κάνει εγώ. Αύριο θα εχω στα χέρια μου την sim του what's up και θα το δοκιμάσω. Πιστεύω ότι θα γίνει. Πληρωσες ξανα νεα sim?το υπολοιπο στην παλια συνδεση μηδενιζεται?
Insomniaa2024 Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 πμ 4 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε Πληρωσες ξανα νεα sim?το υπολοιπο στην παλια συνδεση μηδενιζεται? +3 ευρώ...και θα χρειαστεί να βάλω και άλλα 13 το ελάχιστο, για να ενεργοποιηθεί το πακέτο των 8,5 ευρώ που προσφέρει τα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ. Το υπόλοιπο στην προηγούμενη whats up σύνδεση το μετέφερα σε άλλο whats up νούμερο, για να μην χαθεί.
Spyrito33 Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 πμ 12 λεπτά πριν, Insomniaa2024 είπε +3 ευρώ...και θα χρειαστεί να βάλω και άλλα 13 το ελάχιστο, για να ενεργοποιηθεί το πακέτο των 8,5 ευρώ που προσφέρει τα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ. Το υπόλοιπο στην προηγούμενη whats up σύνδεση το μετέφερα σε άλλο whats up νούμερο, για να μην χαθεί. Μια χαρα λοιπον. Μου εκαναν ιδια προταση με αυτο το προγραμμα (ομιλια δεδομενα απεριοριστα και 2000 μνμ)15 ευρω για 18 μηνες γτ θα βαλω ιντερνετ σπιτι Cosmote αλλα δεν το βλεπω να αξιζει. Θα μεινω ως εχει με τα 8.5ε Y.Γ. βλεπω να παιρνει παραταση ολο το χρονο η ''προσφορα'' 1
ParafronGR Δημοσ. Τρίτη στις 02:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:26 πμ 12 ώρες πριν, leonidas1269 είπε Κ εγώ έχω αυτήν την απορία …μέχρι 5/10 να έχεις κάνει την αίτηση στο σάιτ ή μέχρι 5/10 να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να είσαι στο δίκτυο της COSMOTE ? Αλλιώς τι γίνεται ; Μπαίνεις στο δίκτυο αλλά δεν έχεις την προσφορά; 7 ώρες πριν, leonidas1269 είπε Εχουμε καποια ενημερωση αν 5/10 πρεπει ηδη να εχει ενεργοποιηθει η καρτα για να ισχυει η προσφορα η απλα μεχρι τοτε να εχει γινει η αιτηση ηλεκτρονικα? Μέχρι 5/10 θα πρέπει να έχει γίνει η ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής, δλδ να έχετε παραλάβει SIM και να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης μέσω του QR code. Όποιος παραλάβει και κάνει τη διαδικασία μετά τις 5/10, θα έχει ένα "απλό" Whatsup χωρίς τα απεριόριστα. Γενικά, αν κάποιος είναι Αθήνα (που υποτίθεται ότι παραλαμβάνεις την κάρτα μέσα σε 2 εργάσιμες), πρέπει μάξ μέχρι την Τρίτη να έχει κάνει φορητότητα/παραγγελία νέας SIM και όποιος είναι επαρχία, μέχρι αύριο. 6 ώρες πριν, Spyrito33 είπε Εχω ηδη τη προσφορα. Αν κανω φορητοτα voda και μετα παλι whatsup θα εχω τη προσφορα για αλλο ενα 9μηνο??Ξερουμε?? Κανονικά, θα θεωρείσαι νέος πελάτης 1
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ 10 ώρες πριν, Insomniaa2024 είπε +3 ευρώ...και θα χρειαστεί να βάλω και άλλα 13 το ελάχιστο, για να ενεργοποιηθεί το πακέτο των 8,5 ευρώ που προσφέρει τα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ. Το υπόλοιπο στην προηγούμενη whats up σύνδεση το μετέφερα σε άλλο whats up νούμερο, για να μην χαθεί. με 13,5 δεν ειναι με τα απεριοριστο ιντερνετ?
NewGascp Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 πμ Παρέλαβα την κάρτα αλλά έχω κολλήσει στην ενεργοποίηση. Περνάει ο έλεγχος στοιχείων επιτυχώς και αφού εισάγω και την διεύθυνση μου πετάει ένα "Κάτι πήγε στραβά-προσπάθησε πάλι". Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά τα ίδια. Είχε κάποιος άλλος θέμα με την ενεργοποίηση ;
alekout Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 πμ 2 λεπτά πριν, NewGascp είπε Παρέλαβα την κάρτα αλλά έχω κολλήσει στην ενεργοποίηση. Περνάει ο έλεγχος στοιχείων επιτυχώς και αφού εισάγω και την διεύθυνση μου πετάει ένα "Κάτι πήγε στραβά-προσπάθησε πάλι". Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά τα ίδια. Είχε κάποιος άλλος θέμα με την ενεργοποίηση ; Κι εγώ τα ίδια αλλά με αντίγραφο ταυτότητας . Στην εξυπ. πελατών που πήρα , μου είπαν πως φταίει αυτό , πρέπει με την πρωτότυπη ταυτότητα . Ρώτησα αν γίνεται να το κάναμε τώρα γιατί λήγει η προσφορά και μου είπε οτι πήρε παράταση , και οτι γίνεται και αλλιώς αλλά δεν ισχύει έτσι η προσφορά . Την Παρασκευή που θα έχω την ταυτότητα πιστεύω να μην κολλήσω .
Insomniaa2024 Δημοσ. Τρίτη στις 12:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:01 μμ 1 ώρα πριν, jimis98 είπε με 13,5 δεν ειναι με τα απεριοριστο ιντερνετ? Στην προηγούμενη προσφορά, αλλά πιστεύω και τώρα, έκανα ανανέωση χρόνου, και από την εφαρμογή του what's up. διαλέγα το πακέτο DIY των 8,5 ευρώ (το πιο οικονομικο) και αυτόματα είχα απεριόριστα λεπτά και δεδομένα.
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 12:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:47 μμ 45 λεπτά πριν, Insomniaa2024 είπε Στην προηγούμενη προσφορά, αλλά πιστεύω και τώρα, έκανα ανανέωση χρόνου, και από την εφαρμογή του what's up. διαλέγα το πακέτο DIY των 8,5 ευρώ (το πιο οικονομικο) και αυτόματα είχα απεριόριστα λεπτά και δεδομένα. εχεις φοιτητικο?
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 03:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:07 μμ 4 λεπτά πριν, Insomniaa2024 είπε Όχι... και το πρόγραμμα πώς το βάζεις αφού έχεις περασμένη την κάρτα στο ρουτερ?
Insomniaa2024 Δημοσ. Τρίτη στις 03:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:12 μμ Δεν ανέφερα εγώ κάτι για ρούτερ...αν και στο ρούτερ έχω άλλη κάρτα, της frog, που την αγοράζω κάθε black Friday με την προσφορά για όλο τον χρόνο.
greekfragma Δημοσ. Τρίτη στις 03:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:34 μμ Να συνεισφέρω λίγο στη συζήτηση. Η προσφορά ισχύει και για αιτήματα φορητότητας και ενεργοποίηση μέσω καταστημάτων. Προσοχή γιατί ΔΕΝ έχουν όλα τα καταστήματα διαθέσιμες SIM μη τρέχετε τσάμπα, ρωτήστε πρώτα διαθεσιμότητα σε whats up sim. Από κατάστημα η φορητότητα έγινε σε 1 εργάσιμη. Πέμπτη απόγευμα έκανα αίτηση, Σάββατο ήταν έτοιμο.
jimis98 Δημοσ. Τρίτη στις 04:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:09 μμ 56 λεπτά πριν, Insomniaa2024 είπε Δεν ανέφερα εγώ κάτι για ρούτερ...αν και στο ρούτερ έχω άλλη κάρτα, της frog, που την αγοράζω κάθε black Friday με την προσφορά για όλο τον χρόνο. μπορεί να σε μπέρδεψα με κάποιο μέλος που παρέθεσε κάτι ρουτερ
SugarAddicted Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ Είναι απεριόριστα τα δεδομένα ή υπάρχει όριο στα 300 GB? Σε άλλο πακέτο με απεριόριστα (Autumn Offer) αναφέρει: Spoiler Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB, μετά τα οποία η ταχύτητα πρόσβασης περιορίζεται έως τα 4Mbps, χωρίς διακοπή της υπηρεσίας. Ο περιορισμός αυτός εφαρμόζεται για λόγους ορθής διαχείρισης του δικτύου και δεν επηρεάζει την απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα. Τελικά τι ισχύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα