ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Κύριοι Έχω κατεβάσει για πλοήγηση την εφαρμογή ''WESA"" έχω προσπαθήσει από τις ρυθμίσεις η πλοήγηση να γίνεται στα Ελληνικά, δυστυχώς δεν αλλάζει. Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να εφαρμοσθεί η Ελληνική γλώσσα. Ευχαριστώ!!!
chvnce Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Φαντάζομαι εννοείς το waze, έτσι; Ρυθμίσεις > Φωνή και ήχος. Στο Φωνή Waze, θα επιλέξεις Ελληνικά - Χρήστος. Αν κατά τη πλοήγηση σου μιλάει πάλι στα αγγλικά, θα πατήσεις στο εικονίδιο του ήχου, και θα επιλέξεις πάλι Ελληνικά - Χρήστος. 1
ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Ευχαριστώ πολύ Chvnce!! Τελικά έβαλα φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά - φωνή "Χρήστος". Προσωπικά την εφαρμογή δεν την βρίσκω πολύ φιλική και εύχρηστη με το μενού που διαθέτει. Σε
chvnce Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ είπε Καλησπέρα, Ευχαριστώ πολύ Chvnce!! Τελικά έβαλα φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά - φωνή "Χρήστος". Προσωπικά την εφαρμογή δεν την βρίσκω πολύ φιλική και εύχρηστη με το μενού που διαθέτει. Σε Παρακαλώ! 🙂 Δοκίμασε και καμιά άλλη εφαρμογή πχ HERE WeGo. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps 1
ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Φιλε μου δεν πολύ ταξιδεύω συνήθως χρησιμοποιώ τις εφαρμογές Google go η την HERE Wego που. είναι πολύ καλές. Ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα