nikossof88 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλησπέρα,έχω ένα smart 450 700cc,γενικά σε καλή κατάσταση και το έχω στην κατοχή μου 2 χρόνια τώρα όπου το πήρα από οικογενειακό μέλος,έχει 143.000 χιλιόμετρα,το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δυσκολεύεται να κάνει όπισθεν σε κατηφόρα όπου παλιά πάρκαρα στην ίδια κατηφόρα πανεύκολα,ο μάστορας που το πήγα μου είπε ότι ρύθμισε τον ενεργοποιητή και να δω πως θα πάει,τις πρώτες μέρες ήταν όντως πολύ καλό αλλά μετά πάλι τα ίδια,στο ταμπλό δεν έχει βγάλει ούτε το λεγόμενο ξ ούτε τίποτα,το ερώτημα είναι ότι ο μάστορας μου είπε στα σμαρτ μαζί με δισκοπλατο πρέπει να αλλάξω και ενεργοποιητή όπου είναι κοντά 400 ευρώ δηλαδή σύνολο 800-850,έχει κανείς εμπειρία;
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 7 λεπτά πριν, nikossof88 είπε Καλησπέρα,έχω ένα smart 450 700cc,γενικά σε καλή κατάσταση και το έχω στην κατοχή μου 2 χρόνια τώρα όπου το πήρα από οικογενειακό μέλος,έχει 143.000 χιλιόμετρα,το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δυσκολεύεται να κάνει όπισθεν σε κατηφόρα όπου παλιά πάρκαρα στην ίδια κατηφόρα πανεύκολα,ο μάστορας που το πήγα μου είπε ότι ρύθμισε τον ενεργοποιητή και να δω πως θα πάει,τις πρώτες μέρες ήταν όντως πολύ καλό αλλά μετά πάλι τα ίδια,στο ταμπλό δεν έχει βγάλει ούτε το λεγόμενο ξ ούτε τίποτα,το ερώτημα είναι ότι ο μάστορας μου είπε στα σμαρτ μαζί με δισκοπλατο πρέπει να αλλάξω και ενεργοποιητή όπου είναι κοντά 400 ευρώ δηλαδή σύνολο 800-850,έχει κανείς εμπειρία; Οπισθεν σε κατηφόρα ή σε ανηφόρα;
lector Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οπισθεν σε κατηφόρα ή σε ανηφόρα; Λογικα εννοει παρκαρισμενο σε κατηφορα με τη μουρη προς τα κατω και προσπαθει να κανει οπισθεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα