Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, mandragoraSCR said:

Παιδια το Gt7 (το απλο) φοραει Mediatek Dimensity 9400e. Ενω το PRO φοραει τον Snapdragon 8 Elite
@buruburu επειδη ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα και κραταω τα κινητα μου 6+χρονια κοιτα να πας οπωσδηποτε σε snapdragon τσιπακι.}
εναλλακτικα οπως ειπες μπορεις να δεις το galaxy s25+ (οχι το απλο γιατι εχει πολυ μικρη μπαταρια)
μετα κοιτα το Oneplus 13 που για μενα ειναι καλυτερο απο το S25+ αλλα ξεφευγει απο τα μπατζετ σου.
θεωρω την καλυτερη επιλογη το oneplus 13R που βγαινει κοντα στο 500αρικο
εγω σκεφτομαι να κανω την υπερβαση και να παρω το s25 ultra αλλα ακομα το σκεφτομαι

επισης μηπως να περιμενες κανα 2μηνο ακομα που θα ανακοινωθουν τα νεα τηλεφωνα και απο samsung και απο Oneplus?

Ειλικρινά πιστεύεις πως όταν ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα, θα πέσει αυτομάτως η τιμή των s25 ultra ή oneplus 13?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, damian1974 είπε

Ειλικρινά πιστεύεις πως όταν ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα, θα πέσει αυτομάτως η τιμή των s25 ultra ή oneplus 13?

σιγουρα οχι αλλα θα εχεις περισσοτερες επιλογες!

Δημοσ.
Στις 16/9/2025 στις 2:31 ΜΜ, mandragoraSCR είπε

Παιδια το Gt7 (το απλο) φοραει Mediatek Dimensity 9400e. Ενω το PRO φοραει τον Snapdragon 8 Elite
@buruburu επειδη ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα και κραταω τα κινητα μου 6+χρονια κοιτα να πας οπωσδηποτε σε snapdragon τσιπακι.}
εναλλακτικα οπως ειπες μπορεις να δεις το galaxy s25+ (οχι το απλο γιατι εχει πολυ μικρη μπαταρια)
μετα κοιτα το Oneplus 13 που για μενα ειναι καλυτερο απο το S25+ αλλα ξεφευγει απο τα μπατζετ σου.
θεωρω την καλυτερη επιλογη το oneplus 13R που βγαινει κοντα στο 500αρικο
εγω σκεφτομαι να κανω την υπερβαση και να παρω το s25 ultra αλλα ακομα το σκεφτομαι

επισης μηπως να περιμενες κανα 2μηνο ακομα που θα ανακοινωθουν τα νεα τηλεφωνα και απο samsung και απο Oneplus?

Θα προσπαθήσω αν και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει το κακόμοιρο το Huawei, ήδη έχει αρχίσει και μαυρίζει η οθόνη όταν με καλούν και κάνει πολλή ώρα να δείξει ποιος παίρει, επίσης όταν μιλάω (είτε ανοιχτή ακρόαση είτε όχι) δε με ακούνε καθόλου καλά πια, οπότε δεν ξέρω αν θα αντέξει 2μηνο το τηλεφωνάκι.  

Πάντως το Gt7 pro απορρίπτεται λόγω curved οθόνης, δεν είναι για μένα αυτές 😛.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, buruburu είπε

Θα προσπαθήσω αν και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει το κακόμοιρο το Huawei, ήδη έχει αρχίσει και μαυρίζει η οθόνη όταν με καλούν και κάνει πολλή ώρα να δείξει ποιος παίρει, επίσης όταν μιλάω (είτε ανοιχτή ακρόαση είτε όχι) δε με ακούνε καθόλου καλά πια, οπότε δεν ξέρω αν θα αντέξει 2μηνο το τηλεφωνάκι.  

Πάντως το Gt7 pro απορρίπτεται λόγω curved οθόνης, δεν είναι για μένα αυτές 😛.

αν επαιρνα κινητο σημερα η θα επαιρνα Oneplus 13 (αν δεν θες να δωσεις τοσα πανε στο 13R)
Ή galaxy s25+

Δεν θα κοιταγα κατι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...