Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!!! λογω του οτι μου εβγαλε ειδοποιηση για τα win10 οτι σταματαει η υποστηριξη ειπα να κανω τις ρυθμισεις που χρειαζεται το pc για την υποστηριξη των 11. το προβλημα που παρουσιαστηκες ειναι αφου εχω ενεργοποιησει το tpm μου ζηταει να ενεργοποιησω το secure boot. εμενα σαν 1η επιλογη boot εχει το cd. εκανα οτι χρειαζεται για το secure boot προφανως στο c:/ αλλα μετα την επαννεκινηση μου εβγαλε μια μπλε οθονη με : επαννεκινηση, repair και εισοδο στο uefi. εκανα επαναφορα των ρυθμισεων και ανοιξε με το boot 1 to cd.

υπαρχει τροπος να διορθωθει χωρις φροματ;

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα,δεν εισαι υποχρεωμενος να πας σε Win 11 αν εισαι ευχαριστημενος με Win 10. Υπαρχει αυτη η εκδοχη Windows 10 με υποστηριξη μεχρι το 2032 ,που ουσιαστικα ειναι Windows 10 χωρις καποια εξτρα που μονο κακο κανουν στο λειτουργικο.

https://learn.microsoft.com/en-us/lifecycle/products/windows-10-iot-enterprise-ltsc-2021

Τωρα για το θεμα που εχεις που μαλλον καποιο λαθος κανεις σε αυτα που λες,καπου μπερδευτηκες, σαν πρωτο βημα, μπες στο bios και επελεξε restore default settings συνηθως το F5, πατα ''yes'' και F10 και το ιδιο και κανε reboot και δες αν σε βαζει στο λειτουργικο σου κανονικα.

Δημοσ.

εχω κανει restore default kai reboot για να γινει επαννεκινηση αλλιως δεν ανοιγει, αυτο εκανα και μετα διορθωνα απο που θα κανει boot o υπολογιστης. το ειχα προσπαθησει ξανα και παλιοτερα και τοτε ειχα το ιδιο προβλημα απλα δεν το ειχα δωσει την απαραιτητη σημασια. ειναι λαθος εγκαταστασης των windows ή εχω κανει εγω καποια πατατα στη πορεια;

Δημοσ.

Τι πατατα?Απλα καποια ρυθμιση λαθος εχεις κανει και δεν μπουταρει το συστημα. Ξαναεγκατεστησες λειτουργικο?Οχι ετσι?

Οταν βαζεις default τι σου λεει ?

Δημοσ.

Απ ότι καταλαβαίνω, οταν έστησες το pc το είχες legacy boot, γι αυτό και σου εμφανίζει το can στις boot συσκευές. Φαντάζομαι ότι και ο δίσκος είναι mbr και γι αυτό οταν ενεργοποιείς το secure boot δεν μπορείς να μπουταρεις. 

Θα έλεγα να παρεις ένα backup και να του κανεις μια καθαρή εγκατάσταση των 11.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...