lbit Δημοσ. Παρασκευή στις 07:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:58 μμ (επεξεργασμένο) μπράβο στην apple άλλη μια φορά! Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:01 μμ από lbit 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 07:58 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 07:58 μμ 38 minutes ago, Tlykog said: Σε single core εντυπωσιακός. Σε multi όχι τόσο, παρότι ξεπερνά ό,τι υπάρχει μέχρι τώρα. Αφού δεν λένε να ανέβουν σε παραπάνω από 6 cores, δεν γίνεται να βελτιωθεί τόσο πολύ το multi. 1
TrialKid Δημοσ. Παρασκευή στις 08:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:05 μμ 3 minutes ago, Thresh said: Αφού δεν λένε να ανέβουν σε παραπάνω από 6 cores, δεν γίνεται να βελτιωθεί τόσο πολύ το multi. Θα χάσει την καινοτομία... Κοίτα εμείς με 6core, εκεί στο RD της πετάνε χαρταετό. Έχει χάρη που παίρνει 1η κάθε φορά τα λιγότερα νανόμετρα από τους άλλους, οι άλλοι πάνε στο 6μηνο και μέχρι να τελειώσει έχει ξανά πάρει την επομενη τεχνολογία. Αν και όλα αυτά για τα social που παίζει το 95% είναι The rest are details...
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 μμ 37 λεπτά πριν, GCX είπε Συμφωνώ, επίσης υπό πίεση τα κινητά κάνουν πολύ throttling. Ούτε έχουν βελτιωθεί στις πολύ μικρές καταναλώσεις, που προσωπικά με νοιάζει παραπάνω. βλέπουμε 30% more power efficientκαι τέτοια και πάλι μία μέρα βγάζουν τα κινητά (ανάλογα με την χρήση). Και δεν το λέω και την Apple μόνο. Προσωπικά εγώ καλύπτομαι με Snapdragon 870(POCO F3) που είναι 4 χρόνια πριν και μία χαρά δουλειά κάνω και με μια χαρά μπαταρία είμαι. Αυτο ξανά πες το ειδικα σε θερμές χώρες όπως η Ελλαδα υπό ήλιο άστο ειδικά με 5G ζόρικα τα πράγματα. Χειμωνα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. F3 και εγώ 3.5 χρόνια σκοτώνει η μπαταρια κρατάει ακόμα δυνατά οπότε αν δεν το δώσω στην οικογένεια βλέπω αλλα 3 4 χρόνια να τα βγάζει στο χαλαρό. 8 256 μοντέλο. 24 λεπτά πριν, TrialKid είπε άμα έχεις την φωτεινότητα εκεί που γουστάρεις και όχι στον πάτο Δεν βγάζουν ούτε μισή μέρα. + με τις συχνότητες που δουλεύουν θέλουν και ανάλογο ρεύμα. πες του χρόνου θα πάει στα 2nm και μπορεί να βάλει και το δικό της modem στην σειρά Pro να έχει βελτιώση με τα 3nm. αλλά παλι άμα έχεις την φωτεινότητα εκεί που σου αρέσει, πάλι θα τραβάει ενέργεια. Έχουμε και power bank. Πήρα 20αρι φέτος και απλά δεν νιώθουμε πια έχεις πάντα μπαταρία. Όπως είπες με φουλ φωτεινότητα και βαριά χρήση πόσο να βγάλουν τα καημένα.
GCX Δημοσ. Παρασκευή στις 08:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:31 μμ 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Αυτο ξανά πες το ειδικα σε θερμές χώρες όπως η Ελλαδα υπό ήλιο άστο ειδικά με 5G ζόρικα τα πράγματα. Χειμωνα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. F3 και εγώ 3.5 χρόνια σκοτώνει η μπαταρια κρατάει ακόμα δυνατά οπότε αν δεν το δώσω στην οικογένεια βλέπω αλλα 3 4 χρόνια να τα βγάζει στο χαλαρό. 8 256 μοντέλο. Έχουμε και power bank. Πήρα 20αρι φέτος και απλά δεν νιώθουμε πια έχεις πάντα μπαταρία. Όπως είπες με φουλ φωτεινότητα και βαριά χρήση πόσο να βγάλουν τα καημένα. Έχω powerbank κι εγώ για επείγουσες καταστάσεις
ethereum Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ ότι πρέπει για το laptop που ετοιμάζουν για αρχές 2026 σύμφωνα με τα leaks 2
Pstathece Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 μμ (επεξεργασμένο) Ok ως ξεκάθαρος android fanboy το αναγνωρίζω ότι είναι θηρίο.... αλλά κινητό που θα το πάρουν μερικοί λεφτάδες και το OS δε το συζητάμε ούτε για αστείο. Σε σύγκριση με windows phone, με windows mobile, με windows desktop ή chromeOS ή Linux desktop (το καθένα στην εποχή του) και με τον βασικό ανταγωνιστή του το android (κι αυτό στην εποχή του, τώρα δηλαδή) δεν το συζητάμε καν, αν καταφέρουν ποτέ οι apple συσκευές να φτάσουν όλες αυτές που ανταγωνίζονται (windows desktop, Linux desktop, android {το Linux των mobile συσκευών} και ότι άλλο προσπαθούν να ανταγωνιστούν, τότε συζητάμε.... Θέλω τους σούπερ fanboys της apple να μου βρουν ένα πράγμα που δε κάνει ένα android και το κάνει μια apple συσκευή ή που το κάνει χειρότερα το android.... είμαι όλος αυτιά να ακούσω... Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:04 μμ από Pstathece 2 2
logistoulis Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Αυτο ξανά πες το ειδικα σε θερμές χώρες όπως η Ελλαδα υπό ήλιο άστο ειδικά με 5G ζόρικα τα πράγματα. Χειμωνα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. F3 και εγώ 3.5 χρόνια σκοτώνει η μπαταρια κρατάει ακόμα δυνατά οπότε αν δεν το δώσω στην οικογένεια βλέπω αλλα 3 4 χρόνια να τα βγάζει στο χαλαρό. 8 256 μοντέλο. Το f3 έχει πολύ καλή ψύξη είναι πολύ δύσκολο να ζεσταθεί ακόμα και στην Ελλάδα, έχω συναντήσει πολύ χειρότερες καταστάσεις με άλλες συσκευές (επίσης και εγώ το έχω ακόμα το έχει η γυναίκα και δε λέει να το αφήσει) 2 ώρες πριν, TrialKid είπε αυτά είναι αστεία να λένε ότι δεν τους φτάνουν τα 500 σε WiFi Εγώ πιάνω 1000 με το κινητό πάντως (και μόνο με αυτό να σημειώσω, καθώς καμιά άλλη συσκευή μου δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί το 6) Σε wifi 7 οκ να πάμε αλλά ανάλογη σύνδεση δεν έχουμε οπότε προς το παρόν ποιο το νόημα Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:14 μμ από logistoulis
TrialKid Δημοσ. Παρασκευή στις 10:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:21 μμ 8 minutes ago, logistoulis said: Το f3 έχει πολύ καλή ψύξη είναι πολύ δύσκολο να ζεσταθεί ακόμα και στην Ελλάδα, έχω συναντήσει πολύ χειρότερες καταστάσεις με άλλες συσκευές (επίσης και εγώ το έχω ακόμα το έχει η γυναίκα και δε λέει να το αφήσει) Εγώ πιάνω 1000 με το κινητό πάντως (και μόνο με αυτό να σημειώσω, καθώς καμιά άλλη συσκευή μου δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί το 6) Σε wifi 7 οκ να πάμε αλλά ανάλογη σύνδεση δεν έχουμε οπότε προς το παρόν ποιο το νόημα Δεν χρειάζονται τόσα για τις εφαρμογές. Το ότι κάποιοι θέλουν να τα πιάνουν είναι άλλο θέμα. Μέχρι 620 πιάνω με το Smart και αυτά πάλι είναι πολύ πολυ ΟΚ.
logistoulis Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, TrialKid είπε Δεν χρειάζονται τόσα για τις εφαρμογές. Το ότι κάποιοι θέλουν να τα πιάνουν είναι άλλο θέμα. Μέχρι 620 πιάνω με το Smart και αυτά πάλι είναι πολύ πολυ ΟΚ. Στο κινητό στο μόνο που έχω βρει νόημα στη ταχύτητα αυτή είναι τελευταία μέρα πριν φύγω διακοπές να κατεβάζω όλο το Netflix (που δεν πρόλαβα φυσικά να τα δω όλα αυτά) Πχ κατεβάζεις Oppenheimer σε high quality σε κάτω από 30" Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:41 μμ από logistoulis
Chris_BMW Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ Ο άσσος στο μανίκι της δεν είναι οι επιδόσεις αυτές καθαυτές οι οποίες ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες αλλά το κρότο εμφανιζόμενο σύστημα ψύξης που θα κρατάει για πολύ περισσότερη ώρα σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές το peak performance. 2
dngtr67 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:56 μμ 1 ώρα πριν, Pstathece είπε Ok ως ξεκάθαρος android fanboy το αναγνωρίζω ότι είναι θηρίο.... αλλά κινητό που θα το πάρουν μερικοί λεφτάδες και το OS δε το συζητάμε ούτε για αστείο. Σε σύγκριση με windows phone, με windows mobile, με windows desktop ή chromeOS ή Linux desktop (το καθένα στην εποχή του) και με τον βασικό ανταγωνιστή του το android (κι αυτό στην εποχή του, τώρα δηλαδή) δεν το συζητάμε καν, αν καταφέρουν ποτέ οι apple συσκευές να φτάσουν όλες αυτές που ανταγωνίζονται (windows desktop, Linux desktop, android {το Linux των mobile συσκευών} και ότι άλλο προσπαθούν να ανταγωνιστούν, τότε συζητάμε.... Θέλω τους σούπερ fanboys της apple να μου βρουν ένα πράγμα που δε κάνει ένα android και το κάνει μια apple συσκευή ή που το κάνει χειρότερα το android.... είμαι όλος αυτιά να ακούσω... Δεν είμαι "φαν μπόυ" με την πραγματική έννοια του όρου αλλά ερχόμενος από 10 χρόνια με την σειρά samsung galaxy s, θεωρώ ότι δεν είναι τι κάνει ή τι δεν κάνει αλλά πως το κάνει. Στο γούστο μου και στην αισθητική μου, το περιβάλλον είναι μη συγκρίσιμο ούτε κατ'ελάχιστο. Π.χ. όταν είδα πως είναι το Files app στο ios που για μένα είναι crucial (αντίστοιχο του my files στο samsung) με έπιασε νευρικό γέλιο από το πόσο λογικό, ξεκάθαρο και εύχρηστο ήταν. Στο S10 ήταν τόσο δύσχρηστο που το έκανε τελείως μα τελείως άχρηστο και μια ματιά που έριξα στο S25 δεν είδα κάποια βελτίωση ουσιαστική. Επίσης το ότι έμαθα από τις ρυθμίσεις το 90% του ios σε 2 ώρες ήταν επίσης μεγάλο συν, το βρήκα άκρως λογικό και ουσιαστικό. Γούστα βέβαια είναι αυτά Τώρα, έχει τεράστια κολλήματα (και δεν καταλαβαίνω το γιατί) σε σχέση με το android (πχ δεν υπάρχει φωτεινή ένδειξη όταν έχεις μήνυμα ή δεν μπορείς να ρυθμίσεις ανεξάρτητα την ένταση στο ξυπνητήρι ή για να κλείσεις μόνιμα το wi-fi πρέπει να φτιάξεις shortcut and the list goes on...) αλλά η ομορφιά του περιβάλλοντος είναι μη συγκρίσιμη για μένα. Don't get me wrong, μια χαρά κινητάρες είναι και τα samsung αλλά δεν είναι iphone 2
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 μμ 1 λεπτό πριν, dngtr67 είπε Δεν είμαι "φαν μπόυ" με την πραγματική έννοια του όρου αλλά ερχόμενος από 10 χρόνια με την σειρά samsung galaxy s, θεωρώ ότι δεν είναι τι κάνει ή τι δεν κάνει αλλά πως το κάνει. Στο γούστο μου και στην αισθητική μου, το περιβάλλον είναι μη συγκρίσιμο ούτε κατ'ελάχιστο. Π.χ. όταν είδα πως είναι το Files app στο ios που για μένα είναι crucial (αντίστοιχο του my files στο samsung) με έπιασε νευρικό γέλιο από το πόσο λογικό, ξεκάθαρο και εύχρηστο ήταν. Στο S10 ήταν τόσο δύσχρηστο που το έκανε τελείως μα τελείως άχρηστο και μια ματιά που έριξα στο S25 δεν είδα κάποια βελτίωση ουσιαστική. Επίσης το ότι έμαθα από τις ρυθμίσεις το 90% του ios σε 2 ώρες ήταν επίσης μεγάλο συν, το βρήκα άκρως λογικό και ουσιαστικό. Γούστα βέβαια είναι αυτά Τώρα, έχει τεράστια κολλήματα (και δεν καταλαβαίνω το γιατί) σε σχέση με το android (πχ δεν υπάρχει φωτεινή ένδειξη όταν έχεις μήνυμα ή δεν μπορείς να ρυθμίσεις ανεξάρτητα την ένταση στο ξυπνητήρι ή για να κλείσεις μόνιμα το wi-fi πρέπει να φτιάξεις shortcut and the list goes on...) αλλά η ομορφιά του περιβάλλοντος είναι μη συγκρίσιμη για μένα. Don't get me wrong, μια χαρά κινητάρες είναι και τα samsung αλλά δεν είναι iphone Απλά να αναφέρω ότι στο android έχεις άλλες 500 εφαρμογές για file explorer 100 φορές ανώτερο του iOS και του default της Samsung. Όπως και για καθετί ευτυχώς ακόμα δεν το έχουν περιορίσει αυτό και οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. 1
dngtr67 Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Απλά να αναφέρω ότι στο android έχεις άλλες 500 εφαρμογές για file explorer 100 φορές ανώτερο του iOS και του default της Samsung. Όπως και για καθετί ευτυχώς ακόμα δεν το έχουν περιορίσει αυτό και οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Εννοείς 3rd party εφαρμογές;
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 12:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:04 πμ Μόλις τώρα, dngtr67 είπε Εννοείς 3rd party εφαρμογές; Ναι εγώ έχω solid explorer εδω και 10 χρόνια δεν τον αλλάζω με τιποτα απεριόριστες επιλογές. Και υπάρχουν εννοείται άλλοι 100 μην πω 1000 για αν θες κατι διαφορετικό. Ο επίσημος της Samsung και εμένα δεν μου αρέσει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα