Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο άνοιγμα καινούριου 16 pro max , εντόπισα μια γρατσουνιά. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κατι τέτοιο και έχω μείνει παγωτό. Έστειλα μειλ με φωτός στο κατάστημα αγοράς και περιμένω νέα τους. Γνωρίζετε αν υπάρχει μέριμνα για αυτο ; έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; 

20250912_230709.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάμερα έτσι είναι η έχεις βάλει προστατευτικό; 

Έχω την εντύπωση ότι είναι το δεύτερο.

Day one και σου πέσε, συμβαίνουν και αυτά.  Πάντως με το προστατευτικό στις κάμερες δεν θα φαίνεται για κινητό που μόλις ξεσφραγιστηκε. 

Βλακεία πάντως , γενικά, να βάζεις προστασία στην οθόνη και τις κάμερες και να σου γρατσουνηστει στα πλάγια. 

...

Προσπάθησε να ξύσεις τη γρατσουνια με ένα μαχαιράκι , ίσως φύγει.

Επεξ/σία από redhotstef
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, redhotstef είπε

Προσπάθησε να ξύσεις τη γρατσουνια με ένα μαχαιράκι , ίσως φύγει.

Ναι, και εκεί που ίσως είχε μια πιθανότητα να του το αλλάξουν να την χάσει και αυτήν.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ.

Ούτε έπεσε ,ούτε έκανε βουτιές στο κενό. Πριν καν ενεργοποιήσω νεα συσκευη βάζω πάντα τα προστατευτικα. Ενώ έκανα την τοποθέτηση των προστατευτικων το εντόπισα. Αν το είχα κάνει εγώ no problem , θα έλεγα ειμαι ζημιαρης πάμε παρακάτω και χαλάλι μου 😁🍷

Το ότι είναι κατευθείαν από το κουτί έτσι είναι το άσχημο για αυτο και ασχολούμαι με το θέμα. Σειριακός κτλ είναι οκ πάντως γιατί σκέφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο να έχω πέσει θύμα απάτης. Αναμένω τώρα απάντηση απο το κατάστημα αγοράς.

Τα περι μαχαιριου , seriously ? 😅

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...