thelastinja Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και 1 μήνα. Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και δείχνει ότι είναι κλειστό και όποτε ψηθεί βρίσκει σήμα και μου έρχονται οι κλήσεις. Επίσης όταν μιλάω χάνεται το σήμα και δεν τους ακούω. Αγόρασα και νέα κάρτα sim κατόπιν παρότρυνσης από τους τεχνικούς της κοσμοτε αλλά τίποτα προφανώς. Να σημειωθεί ότι το κινητό το έχω ακριβως 2 χρόνια και 3 μήνες με θήκη χωρίς να δεχτεί κάποιο ισχυρό χτύπημα. Απότι φαίνεται πάω και γω για το s25. Θεωρώ ότι θα είναι καλή και "σίγουρη" αναβάθμιση του κινητού. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από thelastinja
airtrelomike13 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 μμ Στις 15/10/2025 στις 8:15 ΜΜ, thelastinja είπε Καλησπέρα. Έχω και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και 1 μήνα. Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και δείχνει ότι είναι κλειστό και όποτε ψηθεί βρίσκει σήμα και μου έρχονται οι κλήσεις. Επίσης όταν μιλάω χάνεται το σήμα και δεν τους ακούω. Αγόρασα και νέα κάρτα sim κατόπιν παρότρυνσης από τους τεχνικούς της κοσμοτε αλλά τίποτα προφανώς. Να σημειωθεί ότι το κινητό το έχω ακριβως 2 χρόνια και 3 μήνες με θήκη χωρίς να δεχτεί κάποιο ισχυρό χτύπημα. Απότι φαίνεται πάω και γω για το s25. Θεωρώ ότι θα είναι καλή και "σίγουρη" αναβάθμιση του κινητού. πήρα iphone και σώθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα