agnostos13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αναζητώ τρόπο να κάνω πληρωμή με δόσεις (ιδανικά άτοκες) από το Amazon Ευρώπης (κυρίως .de, .fr, .es) Έχω πιστωτική με δυνατότητα δόσεων αλλά δεν έχω βρει σχετική επιλογή στο Amazon. Από ότι καταλαβαίνω το Amazon προσφέρει τα δικά του προγράμματα δόσεων αλλά φαίνεται να είναι μόνο για τις τοπικές αγορές και όχι για όλη την ΕΕ. Είδα οτι έχει η Πειραιώς ένα πρόγραμμα στις δικές της πιστωτικές που σπας τα εφάπαξ ποσά σε δόσεις αλλά δεν θα ήθελα να βγάλω και άλλη πιστωτική. Έχει βρει κάποιος εναλλακτική πχ με Klarna, tbi bank ή οτιδήποτε άλλο; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από agnostos13
asdfnikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Για ΑΤΟΚΕΣ δόσεις είτε NBG Flexy όπου όλες της αγορές της κάνει αυτόματα μετατροπή σε 4 δόσεις αλλά έχει τσιμπιμένη προμήθεια σε σχέση με το ποσό Η άλλη επιλογή η έκδοση πιστωτικής από Πειραιώς που έχει την μετατροπή σε δόσεις με χρέωση 0.90 ευρώ ανά δόση. Αν δεν θέλεις τίποτα από αυτά αλλά με την δική σου πιστωτική πολύ απλά πληρώνεις ότι ποσό θέλεις στην πιστωτική σου σε "δικές" σου δόσεις και θα χρεώνεσαι το επιτόκιο της.
alxandros_gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, agnostos13 said: Αναζητώ τρόπο να κάνω πληρωμή με δόσεις (ιδανικά άτοκες) από το Amazon Ευρώπης (κυρίως .de, .fr, .es) Έχω πιστωτική με δυνατότητα δόσεων αλλά δεν έχω βρει σχετική επιλογή στο Amazon. Από ότι καταλαβαίνω το Amazon προσφέρει τα δικά του προγράμματα δόσεων αλλά φαίνεται να είναι μόνο για τις τοπικές αγορές και όχι για όλη την ΕΕ. Είδα οτι έχει η Πειραιώς ένα πρόγραμμα στις δικές της πιστωτικές που σπας τα εφάπαξ ποσά σε δόσεις αλλά δεν θα ήθελα να βγάλω και άλλη πιστωτική. Έχει βρει κάποιος εναλλακτική πχ με Klarna, tbi bank ή οτιδήποτε άλλο; Δεν χρειάζεσαι πιστωτική στην Πειραιώς. Μπορείς και με την χρεωστική αν την έχεις ήδη. https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/proionta-upiresies/trapezikes-upiresies/metatropi-synallaghs-se-doseis/metatropi-synallagis-se-doseis-me-xreostiki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα