John344 Δημοσ. Σάββατο στις 02:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:36 μμ Καλησπέρα σε όλους! Μόλις μετακομίσαμε σε ένα σπίτι με ισόγειο, πρώτο όροφο και υπόγειο (όπου θα είναι τα σταθερά μας PC). Θα έχουμε οπτική ίνα 1Gbps και χρειαζόμαστε: Καλό Wi-Fi παντού για 4 άτομα (κινητά, λάπτοπ, τηλεόραση κ.λπ.) Ενσύρματες συνδέσεις στο υπόγειο για desktop ή λάπτοπ Ποια είναι η καλύτερη εγκατάσταση ώστε να εξασφαλίσουμε και δυνατό Wi-Fi και σταθερό ενσύρματο ίντερνετ; Υ.Γ.: Έχω δει ότι το Deco XE75 προτείνεται συχνά, εδώ ειναι καλή επιλογή; (και αν ναι, φαντάζομαι η καλύτερη λύση είναι να συνδεθούν όλες οι μονάδες Deco με καλώδιο Ethernet αντί για Wi-Fi). Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργούν όλα αυτά, οπότε είμαι αρκετά χαμένος!
kostasbm Δημοσ. Σάββατο στις 08:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:09 μμ 5 hours ago, John344 said: Καλησπέρα σε όλους! Μόλις μετακομίσαμε σε ένα σπίτι με ισόγειο, πρώτο όροφο και υπόγειο (όπου θα είναι τα σταθερά μας PC). Θα έχουμε οπτική ίνα 1Gbps και χρειαζόμαστε: Καλό Wi-Fi παντού για 4 άτομα (κινητά, λάπτοπ, τηλεόραση κ.λπ.) Ενσύρματες συνδέσεις στο υπόγειο για desktop ή λάπτοπ Ποια είναι η καλύτερη εγκατάσταση ώστε να εξασφαλίσουμε και δυνατό Wi-Fi και σταθερό ενσύρματο ίντερνετ; Υ.Γ.: Έχω δει ότι το Deco XE75 προτείνεται συχνά, εδώ ειναι καλή επιλογή; (και αν ναι, φαντάζομαι η καλύτερη λύση είναι να συνδεθούν όλες οι μονάδες Deco με καλώδιο Ethernet αντί για Wi-Fi). Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργούν όλα αυτά, οπότε είμαι αρκετά χαμένος! για αρχή εξετάζεις που μπορείς να τραβήξεις καλώδια και μετά τα υπόλοιπα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα