Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαστε σε φάση κατασκευής διαμερίσματος και ενώ έχει βγει το σχέδιο , και έχουν γίνει τα υδραυλικά, με προβληματίζει το μέγεθος ντουζιέρας που θα χωρέσει στο μπάνιο.

Σκεφτομαι για ντους καμπίνα με διαστάσεις 70χ70 σε γωνία με ημικυκλικό πλαίσιο γυαλί και πόρτα. Ωστόσο μου φαίνεται πως θα είναι αρκετά στενό το 70χ70 όπως το φαντάζομαι. 

Για να γίνει ντους από τοίχο σε τοίχο θα πρέπει να αλλάξει θέση η λεκάνη άρα και η αποχέτευση και θα μπω σε μπελάδες ξυλωματος σωληνώσεων. 

Τι διαστάσεις ντους έχετε ; Σαα φαίνεται ότι το 70χ70 είναι πολύ στενό;

IMG_7033.webp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν μπαίνει μεγαλύτερη από 70χ70 στην γωνία. Θα πρέπει να αλλάξω την θέση της λεκάνης άρα και την αποχέτευςη ,  ώστε να γίνει 70x130 ορθογώνιο. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχεις πέσει τσιμέντο κ πλακάκια ακομα.

Επεξ/σία από Vaggeo11
Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί και δες μια ντουζιέρα με καμπίνα 70χ70. Μπες και μέσα να δεις αν χωράς.

Αν όχι αναγκαστικά πρέπει να αλλάξεις σχέδιο στο μπάνιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σημειωση, οι καμπινες χρειαζονται καθαρισμα καθε λιγες μερες και ειναι ταλαιπωρια. Αν δεν το κανεις θα πιασουν αλατα και ισως και μακα στις ραγες.

• Like 3
Δημοσ.

Έχουμε 70χ70 σε μικρό μπάνιο. Όχι ότι δεν κάνεις τη δουλειά σου αλλά είναι όντως μικρή (ειδικά για καθημερινή χρήση). Τουλάχιστον 80χ80 και ιδανικά από 90χ90 και πάνω. Την πατήσαμε και για λόγους οικονομίας και επειδή όταν φτιάχναμε το σπίτι (2002) δεν ξέραμε ότι αντί για κανονική πόρτα μπορούσαμε να βάλουμε πόρτα φυσαρμόνικα. Δεν υπήρχε και το insomnia...😂

• Like 1
Δημοσ.

κανε ανακαινιση μια φορα θα το κανεις να το κανεις οπως πρεπει,καταλαβαινω το κσοτος αλλα θα το χεις μια ζωη μετα.και εγω το ιδιο θα κανω ,αν σταματησω να το αναβαλω.

Δημοσ.

φιλε μου καλυτερα να κοψεις απο καπου αλλου. εγω εφτιαξα ντουζιερα 1.10 επι 1.10 και εβαλα 60αρι νεροχυτη, αντι για 80αρι με μεγαλυτερο επιπλο. δε το μετανιωσα καθολου. δεν το αντεχω να σκεφτομαι αν θα απλωσω τα χερια μου για να πλυθω για να μη βρω στο τζαμι της ντουζιερας. εξαλλου σε ενα μπανιο τον περισσοτερο χρονο(μετα το θρονο) τον περνας στη ντουζιερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...