geomalliv Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 μμ Καλησπέρα στους αγαπημένους DJ είπα και γώ να μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω το beatport καθώς ενδέχεται να ξεκινήσω να παίζω σε μικρά φεστιβάλ και θα ήθελα τόσο να με βοηθήσει με την εύρεση μουσικής (εννοείται να την ακούω και γώ) όσο και με την οργάνωση που έχει αλλά και την ποιότητα λήψης, αφού σίγουρα το mp3 320 δεν ενδείκνυται για ηχοσυστήματα μεγάλα από την πρώτη μου εμπειρία με τη χρήση της εφαρμογής έχω παρατηρήσει γενικά ότι πλατειάζει πάρα πολύ όσον αφορά το discovery. Αυτό πάντα ήταν κάτι που με κούραζε. Εννοώ ότι έχει τόσο μεγάλη οργάνωση και ποικιλία που νιώθω ότι δεν προσφέρει πάντα αξία και θα δώσω ένα παράδειγμα βλέπω παντού best new songs, best new hypes, top 100 hypes. Αυτό από μόνο του δε μου δίνει πχ να καταλάβω ποια λίστα είναι η σωστή καθώς όλα είναι top και best Ή αντίστοιχα έχουμε τα secret weapons και τα dance floor essentials, τα οποία πάλι με μπερδεύουν γιατί στην τελική ο σκοπός είναι ίδιος με «αλλαγμένο τίτλο» κατηγορίας ο σκοπός του thread λοιπόν είναι να με κατατοπισετε έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία ποια parts του σάιτ είναι ψιλοχαζομαρες, ποια προτιμάτε εσείς, ποια δίνουν μεγαλύτερο value σε σχέση με άλλα κλπ ωστε να οργανωθώ λίγο και γώ ποια κομμάτια του σάιτ έχει περισσότερο νόημα να παρακολουθώ Ευχαριστώ για όποια απάντηση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα