Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 24 λεπτά πριν, akis23 είπε Θα συμφωνουσα σε αρκετα απ τα μετρα του νομος και ταξη, αν πρωτα υπηρχε δικαιοσυνη για τα εγκληματα και τις συγκαληψεις του καθεστωτος που μας κυβερνα. Επισης το να μας τα αναλυει ενας τυπος που το παιζει υπουργος και τα μονα ενσημα που κολλησε ειναι στην Blu Skies, μου προκαλει αρνητικα συναισθηματα. Λάθος λογική. Έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ. Αν κάτι είναι καλό ας γίνει και ας βελτιωθεί αν χρειαστεί. Ζεις στην χώρα που αρνείται να αποκτήσει κράτος εδώ και 200 χρόνια. 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες https://www.skroutz.gr/c/1826/FM-Transmitters.html Ελάχιστο κόστος, δώστε και χώστε κανένα έλεος στους χαζούς
Nathanael Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες ωραιες ολες αυτες οι απαγορευσεις με βαρυτατα προστιμα μπας και σοβαρευτουν μερικοι με πολλους και να προσεχουν τους δρομους και να κυλανε ολα καλα.
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Λάθος λογική. Έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ. Αν κάτι είναι καλό ας γίνει και ας βελτιωθεί αν χρειαστεί. Ζεις στην χώρα που αρνείται να αποκτήσει κράτος εδώ και 200 χρόνια. Ναι η χωρα φταιει, δηλαδη οι πολιτες. Συμβαινει παντου να συλλαμβάνουν χχχχχχχχχχχχχχχ με πλαστες πινακιδες σε ανασφαλιστο οχημα. Sure... Καλα λεει, νεος κοκ, μεγαλα προστιμα, οκ παιδια την καναμε τη δουλεια μας σας υπουργειο. Τωρα απλα φταιτε εσεις για ότι γίνει και πληρώστε και κανα 2χιλιαρο που σας περισσεύει κιολας. Edit γιατι οι mods ειναι trigger happy σε τετοια θεματα Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από basilis_k6 1
Xorxhs! Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες ποσο καλύτερος ήταν ο κόσμος, χωρίς κινητά... 2
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν θα γίνει τίποτε πάλι. Έλα μωρέ κατσε να σηκώσω το κινητό να μιλήσω ποιος θα με δει, τι να μου κάνει, μέχρι να με δει θα έχω τελειώσει την συνομιλία, ένα γειά θα πω μόνο δεν είναι τίποτα. Εν τω μεταξύ τι σημαίνει πρόστιμα από 350 ευρω ως ευρώ; Η μία στάνταρ τιμή στα 350 θα είναι, η στα 8000, δεν γίνεται να έχουμε μεσοβέζικα πρόστιμα. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από mariosnik_
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Για το κωλοτσιγαρο θα γινει τιποτα οπως σε πολλες άλλες χωρες; Που μπαινουμε σε αμαξι και ουτε 15 λεπτα δε μπορουν να κρατηθουν τα ζώα μέσα, το ρουφάνε μέχρι και 1 δευτερολεπτο πριν μπουν στο αμάξι, αναβουνε μεσα άλλο, ξαναναβουν με το που πατησουν στη γη. Η προσωποποίηση της κατάντιας. 3 2 1 1
Zynto Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Για να κάνει κάποιος παράβαση, δεν κοιτάει το ύψος της ποινής, αλλά το τι πιθανότητες έχει να τον πιάσουν. Και είναι ελάχιστη αυτή η πιθανότητα. Το όλο σκεπτικό είναι λάθος. Ότι και να δείχνουν τα κανάλια ως προπαγάνδα, εσύ ξέρεις ότι η πιθανότητα είναι 1/100 ή 1/1000. Στα φανάρια π.χ. μπορούν σχετικά εύκολα να μπουν κάμερες και να εκδίδονται πρόστιμα αυτόματα όπως γίνεται σε άλλες χώρες. Ή σε σημεία του δρόμου και να βλέπουν αν ο οδηγός κοιτάει τον δρόμο ή κάτι άλλο. Λύσεις υπάρχουν, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχουν ακόμα στον χώρο εταιρίες αρκετά διεφθαρμένες που να να έχουν κάνει πλακάκια με το κόμμα για να παίρνουν έργα σε δεκαπλάσιο κόστος του κανονικού. Τα μέτρα είναι άδικα γιατί αντιμετωπίζονται το ίδιο αυτοί που κάνουν κάτι 100 φορές και πιάνονται μια με αυτούς που κάνουν κάτι μια φορά και πιάνονται μια. Αλλά είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ότι άνθρωποι μπαίνουν στο αυτοκίνητο πιωμένοι και η μόνη του έγνοια είναι να μην τους πιάσουν, και όχι τι μπορούν να προκαλέσουν 2
ares225 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 51 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Για το κωλοτσιγαρο θα γινει τιποτα οπως σε πολλες άλλες χωρες; Που μπαινουμε σε αμαξι και ουτε 15 λεπτα δε μπορουν να κρατηθουν τα ζώα μέσα, το ρουφάνε μέχρι και 1 δευτερολεπτο πριν μπουν στο αμάξι, αναβουνε μεσα άλλο, ξαναναβουν με το που πατησουν στη γη. Η προσωποποίηση της κατάντιας. Μιλάς για ταξί φαντάζομαι; Γιατί πχ στο δικό μου αυτοκίνητο η υποψία τσιγάρου σε έχει πετάξει έξω από το όχημα και δεν ανάβει κανείς. Αν μιλάς για ταξί είναι απαράδεκτο. Ειδικά αν το κάνει ενώ του λες ότι δεν μπορεισ. Τώρα αν μιλάς για αμάξια γνωστών σου αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στον νόμο. 3
Flockyy Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Ειχα χθες μια συντομη συζητηση με τον πατερα της κοπελας μου, οπου κατεληξε να μου λεει οτι στην Ελλαδα οι νομοι ειναι πολυ υπερβολικοι ειδικα με το αλκοολ και οτι στην τελικη κανουν κακο στα μαγαζια γιατι δεν θα εχουν καταναλωση. Και τοσα ατυχηματα του λεω που γινονται και τοσοι θανατοι στον δρομο απο πιωμενους ( ειτε με αλκοολ ειτε με κατι αλλο) οδηγους που γινονται καθημερινα, του λεω. Και μου απανταει : "Εδω η γειτονια τοσα χρονια πινει και οδηγαει απο παλια και κανεις δεν εχει εμπλακει σε ατυχημα." 🙃🙃🙃 5
Petros Electron Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Εγω παντως χθες που βγηκα εξω, (πηρα το παπι και οχι το αμαξι μου) είδα οτι το 90 με 95% φορούσε κράνος, βεβαία υπήρχαν και οι θαρραλέοι που δεν φορούσαν, οπως και κατι δικαβαλα, υπόψη οτι στο δικαβαλο ειναι 350 ο οδηγός + 350 ο συνοδηγός για μη χρήση κρανους. Σε μια διασταύρωση ήταν μια κοπέλα με ενα smart, αν και με ειχε δεξιά της και ειχα προτεραιότητα περίμενα να συνεννοηθούμε "με τα μάτια" για να μην με πατήσει, παρατήρησα δε ότι ειχε το κινητό κολλημένο στο αυτί της και μίλαγε κιόλας. Όποτε δεν εχει λύτρωση αυτη η χωρα.. 🤷♂️ Υ.Γ Ελπίζω να κάνουν και κατι για τον θορυβο, υπαρχουν κατι μηχανάκια (παπάκια, μεγάλες μηχανές) που χαλάνε τον κόσμο οι εξατμίσεις τους 🤔 1
alex84 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε Για το κωλοτσιγαρο θα γινει τιποτα οπως σε πολλες άλλες χωρες; Που μπαινουμε σε αμαξι και ουτε 15 λεπτα δε μπορουν να κρατηθουν τα ζώα μέσα, το ρουφάνε μέχρι και 1 δευτερολεπτο πριν μπουν στο αμάξι, αναβουνε μεσα άλλο, ξαναναβουν με το που πατησουν στη γη. Η προσωποποίηση της κατάντιας. Και πετάνε και τις γόπες από το παράθυρο .. έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση με ζώα που τους το λέω και μετά με κοιτάνε σαν Μaλaκες.
Panagiotis_s Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Thessgr είπε Για άλλη μια φορά κάναμε νόμους όχι για να περιορίσουμε τα προβλήματα αλλά για να ικανοποιήσουμε την κοινή γνώμη. Μόνο όταν δω να ασχολούνται με τη διαπαιδαγώγηση του λαού, με την εισαγωγή της κυκλοφοριακής αγωγής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, με τη μετεκπαίδευση των εν ενεργεία οδηγών, με την υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίων από τους παραβάτες οδηγούς σχετικά με τις επιπτώσεις που θα είχε η συμπεριφορά τους και άλλα σχετικά, μόνο τότε θα με πείσει κάποιος ότι νοιάζεται πραγματικά για το πρόβλημα. Έτσι. Και ας μην ξεχνάμε ότι το κράτος πρέπει από το 2026 να επιτρέπει μόνο την εισαγωγή αυτοκινήτων με κόφτη στα 130 που είναι και το ανωτερο όριο (μεχρι νεοτέρας). Να μην εξαιρούνται τα κρατικά οχήματα (βουλευτικά, δημοτικά κλπ) πλην σωμάτων ασφαλείας. Επιπλέον να είναι υποχρεωτική σε όλα τα κρατικά οχήματα εξωτερική και εωτερική κάμερα (για την ασφαλεια) με καταγραφή ήχου αφού είναι σε υπηρεσίας και φυσικά χωρίς δυνατότητα αποσύνδεσης, ακόμη να τοποθετηθούν και ανιχνευτές καπνού και για την προστασία της υγείας τους και για τυχόν αποφυγή ατυχήματος. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Panagiotis_s
manolis940 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 11 ώρες πριν, corr8 είπε "Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η πληκτρολόγηση ή οπτική επαφή με την ενσωματωμένη οθόνη αφής του αυτοκινήτου, εκτός από λειτουργίες πλοήγησης." Μονο εμενα μου φαινεται υπερβολη αυτο? Πως θα το δουν καν αυτο? Ωραια μεν τα νεα μετρα, σιγουρα βοηθανε ως ενα σημειο αλλα νομιζω οτι δεν το μελετησαν και πολυ σωστα το θεμα. Ελληνικό FBI. Δεν παίζεις μαζί τους ! /s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα