Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, JohnnieGr88 είπε

Αδερφός του Χιτλερ ; Πάτε καλά η τα έχετε χάσει…σιγά μην βάλω κάμερα και στο βρακι μου για να βλέπουν πότε κάνω την ανάγκη μου 😂 χωρίς παρεξήγηση

Φίλε μου όταν οδηγάς δεν επηρεάζεις μόνο εσένα -που αν τρακάρεις χτύπα ξύλο πληρώνει νοσηλείες ασφάλιστρα κ επιδόματα το κρατος,έως αναπηρικες συντάξεις εφόρου ζωής το λιγότερο ως χρηματικό κοστος- αλλά κ τους άλλους οδηγούς κ μη, πεζούς διερχόμενους κλπ. Μη μπλέκουμε νομικισμους η ελευθεριοαριστεροτητες με την ουσία κ την ασυδοσία.

Σαν έναν που εσκουζε ότι η κάμερα του δίπλα μαγαζιού έπαιρνε το πεζοδρόμιο απτό σπίτι του,κ δώστου φασαρίες τραβήγματα ώσπου του κλέψανε τη μηχανή κ έψαχνε το βίντεο μετά κ δωστό φιλαράκι ψωμί κ αλάτι δεν είπαμε τπτ.😄

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 minutes ago, panther_512 said:

Αυτό λύνεται πανεύκολα με καθολική απαγόρευση των οχημάτων που χρησιμοποιούν οθόνη για τη λειτουργία βασικών συστημάτων (ράδιο, κλιματιστικό, αλάρμ).

Οι κατασκευαστές να έχουν την ευθύνη αντικατάστασης του συστήματος με υβριδικό . Τouch για ρυθμίσεις που κάνεις πρίν ξεκινήσεις και κουμπιά για τα υπόλοιπα.

για μια χώρα όπως η ελλαδα καμία αρτοβιομηχανία δεν θα το κάνει..... και αν κανουν το κόστος οχήματος θα εκτοξευθεί στο θεό 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, corr8 είπε

Ωραια μεν τα νεα μετρα, σιγουρα βοηθανε ως ενα σημειο αλλα νομιζω οτι δεν το μελετησαν και πολυ σωστα το θεμα

Δεν έχει συμβει ποτε αυτο. Αποκλείεται!

• Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Σαν έναν που εσκουζε ότι η κάμερα του δίπλα μαγαζιού έπαιρνε το πεζοδρόμιο απτό σπίτι του,κ δώστου φασαρίες τραβήγματα ώσπου του κλέψανε τη μηχανή κ έψαχνε το βίντεο μετά κ δωστό φιλαράκι ψωμί κ αλάτι δεν είπαμε τπτ.😄

Πες μου pls οτι δεν το εδωσε το βιντεο? Εγω δεν θα το δινα 😁

• Haha 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, corr8 είπε

Πες μου pls οτι δεν το εδωσε το βιντεο? Εγω δεν θα το δινα 😁

Δυστυχώς δε ξέρω..σε κάποιο σχόλιο τα διάβαζα..καλά εννοείται κ κανεις τη κίνηση με το χέρι να κατεβαίνει με όλη τη φορα 😄😄😄 λέγοντας "πάρτο βίντεο νατο" 😄😄😄😄

• Haha 2
Δημοσ.

Ουτε τα ατυχηματα θα μειωθουν,

θα πλερωνετε προστιμα ολοι (ακομα και εσεις που το παιζετε νομοταγεις)

Και θα πλερωσετε και τις καμερες (και την εγκατασταση αυτων χρυση).

Τα μετρα ειναι εισπρακτικα και μονο,

χωρις πολλα πολλα λογια αφηστε ενα χρονικο διαστημα (πχ ενα χρονο ) και θα το καταλαβετε.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

να χρησιμοποιείται με ασύρματο ακουστικό αφού πλέον δεν επιτρέπονται αλώδια hands-free.

Τι γίνεται στην περίπτωση τέτοιου είδους ακουστικών; Θα κάθεσαι να τσακώνεσαι με το αστυνομικό όργανο προσπαθώντας να εξηγήσεις πως δεν είναι το καλώδιο που εννοεί ο νομοθέτης.

image.png.5957b8cc606f7155e548aa54b672a59d.png

Αναφορά σε κείμενο

δεν επιτρέπεται η πληκτρολόγηση ή οπτική επαφή με την ενσωματωμένη οθόνη αφής του αυτοκινήτου

Άλλη μια παπαρια του νομοθέτη.

1 ώρα πριν, magicnumbers είπε

Ωραία αυτά αλλά όλο το σύστημα βασίζεται στο "αν σε πιάσουν" κ η οδήγηση παραμένει επιπέδου Πακιστάν. Έχουμε 2025 κ δε γίνεται καμία εφαρμογή της τεχνολογίας για την πρακτική πρόληψη των 2 κυριότερων παραβάσεων που στοιχίζουν ζωές ταχύτητα κ αλκοόλ. Όλο μένουμε σε ευχές σποτακια κ μπλόκα. Κατόπιν εορτής.

Θαπρεπε να θεσπιστεί να μπει μια μικρή συσκευή σε αμάξια κ μηχανές σα μαύρο κουτί.

Για να πάρει μπρος το όχημα να έχει αλκοτεστ όπως τα λεωφορεία στο εξωτερικό. Να γίνεται προσαρμογή της συσκευής στο επόμενο ΚΤΕΟ. Έχεις πιει; Δε παίρνει μπρος. Αυτόματα μηδενίζεις τα τροχαία από αλκοόλ.

Ταυτόχρονα κάμερα που θα στοχεύει τον οδηγό κ θα βγάζει τυχαίες φωτογραφίες άνα διαστήματα. Ονλαιν σύνδεση στο υπουργείο. Ξανασηκωσε τηλέφωνο οδηγώντας. Ξαναβάλε μπρος τη μηχανή χωρίς κράνος.Δε θα παίρνει μπρος.

Επιτήρηση ορίου ταχύτητας βάσει θέσης με GPS. Ξανατρεξε με 150 στην παραλιακή κ 200 στη Συγγρού. 

Δε νομίζω ότι είναι ανέφικτο ένα τέτοιο R&D για μια τέτοια απλοϊκή συσκευή,μπορούν να τη δώσουν κ σε ένα πανεπιστήμιο να τη κάνει η στο εξωτερικό.

Το κέρδος σε ανθρώπινο κεφάλαιο κ σε νοσηλεία για το κράτος θα είναι εκθετικό. 

Δώσε το καλό παράδειγμα και βάλε όλα αυτά τα συστήματα στο δικό σου όχημα πρώτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Stavros86 είπε

Τι γίνεται στην περίπτωση τέτοιου είδους ακουστικών; Θα κάθεσαι να τσακώνεσαι με το αστυνομικό όργανο προσπαθώντας να εξηγήσεις πως δεν είναι το καλώδιο που εννοεί ο νομοθέτης.

image.png.5957b8cc606f7155e548aa54b672a59d.png

Ο σκοπός είναι να μην μπερδευτουν καλώδια στα χέρια σου οδηγώντας.

Άλλη μια παπαρια του νομοθέτη.

Δώσε το καλό παράδειγμα και βάλε όλα αυτά τα συστήματα στο δικό σου όχημα πρώτα.

Αυτο βρήκες να πεις ειλικρινά τωρα. Με αυτές τις νοοτροπίες φίλε δε θα πάει ποτέ μπροστά η χώρα. Νομίζει ο Έλληνας με ένα λαδ.. δίπλωμα πριν 25 χρόνια ότι θα οδηγάει για άλλα 25 όπου θέλει όσο θέλει όπως θέλει.

Επεξ/σία από magicnumbers
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

για μια χώρα όπως η ελλαδα καμία αρτοβιομηχανία δεν θα το κάνει..... και αν κανουν το κόστος οχήματος θα εκτοξευθεί στο θεό 

Ναι, να κάτσουν στα αυγά τους και στα κουλούρια τους αυτές! 

Πέρα από την πλάκα, έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά είναι γεγονός ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες με τα ταμπλετ - οθόνες αφής στα αυτοκίνητα δημιούργησαν νέες τάσεις (σε ένα περιβάλλον που δεν έχει ρυθμιστεί/οριοθετηθεί ακόμα νομοθετικά - πχ διακόπτες αφής, χειριστήρια κλιματισμού εντός της οθόνης μόνο, κρίσιμα συστήματα ελέγχου και άλλα πολλά), και εξοικονόμησαν τεράστια ποσά ανά κάθε μονάδα παραγωγής (όχημα).  Αλλά φέρουν και τεράστια ευθύνη διότι ο μέσος οδηγός-χρήστης-πελάτης δεν είναι έτοιμος ακόμα  γι'αυτη την μετάβαση (και δεν πιστεύω ότι θα είναι ποτέ, γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να εκπαιδευτεί και να δώσει και εξετάσεις για κάτι τέτοιο). 

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 15 χρονια , εβλεπες καποιον με το κινητο στο χερι ενω οδηγαει και ελεγες "τι μακακας ειναι αυτος " 

Πλεον δεν μπορεις να το πεις....

Οδηγας ? Βγαζεις το παιδι σου βολτα ? Γ2μ@ας ? Χεζεις ? Τρως ? Ολα με το κινητο στο χερι 

Μου ειχε κανει εντυπωση μαλιστα , προσφατα ειχα δει μια τυπισσα σε αυτοκινητο , να βλεπει "Μαγισσα" στο κινητο 

Συνεπως η λυση δεν ειναι αφαιρεση διπλωματος και προστιμο , αλλα αφαιρεση τιμονιου και αυτονομη οδηγηση 

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Μου ειχε κανει εντυπωση μαλιστα , προσφατα ειχα δει μια τυπισσα σε αυτοκινητο , να βλεπει "Μαγισσα" στο κινητο

Έχω πετύχει ταρίφα Ρώσο με τάμπλετ 12ιντσο να βλεπει σήριαλ ρωσικο σε στριμινγκ Συγγρού μεσαία λωρίδα με 60 κ να τρώει μήλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Ο σκοπός είναι να μην μπερδευτουν καλώδια στα χέρια σου οδηγώντας.

Θεωρητικά και τα ακουστικά σου κόβουν τον ήχο από το έξω περιβάλλον εκτός αν έχεις ambient sound..

Βλακεία είναι αυτό με το καλώδιο, άλλωστε δεν υπάρχουν καλώδια σήμερα 

Επίσης άρση απορρήτου τι εννοεί ο ποιητής; Αν μιλούσα στο κινητό γιατί μόνο αυτό θα μπορεί να δει αλλά μπορείς να ισχυριστείς ότι το έκανες με handsfree ή ανοιχτή ακρόαση 

Δηλαδή πολύ πιο τίμιο να μην μπορείς να μιλάς καν στο κινητό όσο οδηγείς παρά όλες αυτές οι βλακείες 

Επίσης τι σήμαινε ειδική βάση; Εγώ το πετάω σε ένα ραφακι του αυτοκινήτου πρέπει να πάρω βάση με βεντούζα;

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε χώρα που ο δείκτης διαφθοράς είναι αρκετά ψηλά δεν πρέπει ο λαός να χαίρεται όταν του επιβάλλουν αυστηρότερες ποινές. Θα τις πληρώσουν αυτοί που δεν έχουν άκρες στο σύστημα ενώ αυτοί που κυρίως παρανομούν θα συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς να νοιάζονται για τους άλλους. Έχω πολλά παραδείγματα από ανθρώπους που καθημερινά παραβιάζουν τον κ.ο.κ. γιατί γνωρίζουν ότι δεν θα τους επιβληθεί ποινή. Καθημερινά ακούμε για άλλους που τους επιβλήθηκαν ποινές αλλά συνέχισαν την παραβατική συμπεριφορά. Τους καταλογίζεται παράβαση και τους αφήνουν να κάνουν πάλι τα ίδια ή και χειρότερα. Ο κώδικας αυστηροποιήθηκε γιατί κάποιοι δεν κάνανε σωστά τη δουλειά τους. Δέχτηκαν να κάνουν τα στραβά μάτια στα πλουσιόπαιδα και σε όσους έχουν άκρες στο σύστημα με αποτέλεσμα να γίνουν δυστυχήματα που προκάλεσαν την κοινή γνώμη. Για να καθησυχάσουν οι πολιτικοί την κατακραυγή αυστηροποιήσανε τον νόμο. Πολύ σωστά θα κάνανε αλλά όχι στην ελληνική κοινωνία. Εδώ, αυτός που φωνάζει να αυστηροποιηθεί ο νόμος είναι ο ίδιος που θα κληθεί να πληρώσει και να παραδώσει δίπλωμα όταν δεν θα έχει γεμίσει το μπλοκάκι του ο αστυνομικός ενώ θα κάνει πως δεν είδε τον άλλο με το θηριώδες suv με τα φιμέ τζάμια. Πολλοί από αυτούς που φωνάζουν να μην ξαναδεί το φως του ήλιου όποιος μιλάει στο τηλέφωνο είναι οι ίδιοι που θα σκαρφιστούν κάθε λογής δικαιολογία όταν θα τους σταματήσει το όργανο της τάξης επειδή μιλούσαν και οι ίδιοι στο κινητό. Έχει τύχει σε όλους να μιλήσουμε για λίγο στο κινητό, να ξεπεράσουμε για λίγο κάποιο όριο ταχύτητας, να μη δούμε κάποιο STOP κρυμμένο πίσω από δέντρο κλπ. Πρέπει να επιβληθεί ποινή αλλά είναι μαζοχισμός να χαιρόμαστε που θα είναι όσο το δυνατό πιο εξοντωτική σε εμάς ενώ άλλοι μονίμως θα τη γλιτώνουν, θα προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και θα προξενούν ατυχήματα ή και δυστυχήματα.

Για άλλη μια φορά κάναμε νόμους όχι για να περιορίσουμε τα προβλήματα αλλά για να ικανοποιήσουμε την κοινή γνώμη. Μόνο όταν δω να ασχολούνται με τη διαπαιδαγώγηση του λαού, με την εισαγωγή της κυκλοφοριακής αγωγής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, με τη μετεκπαίδευση των εν ενεργεία οδηγών, με την υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίων από τους παραβάτες οδηγούς σχετικά με τις επιπτώσεις που θα είχε η συμπεριφορά τους και άλλα σχετικά, μόνο τότε θα με πείσει κάποιος ότι νοιάζεται πραγματικά για το πρόβλημα. Επίσης, θεωρώ ότι ακόμα και η βεβαιότητα μιας ποινής δρα πολύ πιο αποτελεσματικά από τη μικρή πιθανότητα να επιβληθεί μια πολύ αυστηρή ποινή. Πρέπει δηλαδή να ενταθούν οι έλεγχοι ακόμα και με τις ίδιες ποινές γιατί κανείς δεν θέλει να πληρώνει πρόστιμα καθημερινά. Θα αναγκαστεί να συνετιστεί. Μέχρι τότε, όσο πιο αυστηρός θα γίνεται ο νόμος τόσο θα επιβάλλονται μεγαλύτερες ποινές μόνο σε όσους δεν έχουν τις άκρες για να τις γλιτώσουν ενώ οι άλλοι θα απολαμβάνουν τα προνόμια που τους χαρίζει το σύστημα.

Επεξ/σία από Thessgr
  • Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνουσα σε αρκετα απ τα μετρα του νομος και ταξη, αν πρωτα υπηρχε δικαιοσυνη για τα εγκληματα και τις συγκαληψεις του καθεστωτος που μας κυβερνα. Επισης το να μας τα αναλυει ενας τυπος που το παιζει υπουργος και τα μονα ενσημα που κολλησε ειναι στην Blu Skies, μου προκαλει αρνητικα συναισθηματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...