Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, akis23 είπε

Θα συμφωνουσα σε αρκετα απ τα μετρα του νομος και ταξη, αν πρωτα υπηρχε δικαιοσυνη για τα εγκληματα και τις συγκαληψεις του καθεστωτος που μας κυβερνα. Επισης το να μας τα αναλυει ενας τυπος που το παιζει υπουργος και τα μονα ενσημα που κολλησε ειναι στην Blu Skies, μου προκαλει αρνητικα συναισθηματα.

Λάθος λογική. Έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ. Αν κάτι είναι καλό ας γίνει και ας βελτιωθεί αν χρειαστεί.

Ζεις στην χώρα  που αρνείται να αποκτήσει κράτος εδώ και 200 χρόνια.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ωραιες ολες αυτες οι απαγορευσεις με βαρυτατα προστιμα μπας και σοβαρευτουν μερικοι με πολλους και να προσεχουν τους δρομους και να κυλανε ολα καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε

Λάθος λογική. Έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ. Αν κάτι είναι καλό ας γίνει και ας βελτιωθεί αν χρειαστεί.

Ζεις στην χώρα  που αρνείται να αποκτήσει κράτος εδώ και 200 χρόνια.

Ναι η χωρα φταιει, δηλαδη οι πολιτες. Συμβαινει παντου να συλλαμβάνουν χχχχχχχχχχχχχχχ με πλαστες πινακιδες σε ανασφαλιστο οχημα. Sure...

Καλα λεει, νεος κοκ, μεγαλα προστιμα, οκ παιδια την καναμε τη δουλεια μας σας υπουργειο. Τωρα απλα φταιτε εσεις για ότι γίνει και πληρώστε και κανα 2χιλιαρο που σας περισσεύει κιολας.

Edit γιατι οι mods ειναι trigger happy σε τετοια θεματα

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα γίνει τίποτε πάλι.

Έλα μωρέ κατσε να σηκώσω το κινητό να μιλήσω ποιος θα με δει, τι να μου κάνει, μέχρι να με δει θα έχω τελειώσει την συνομιλία, ένα γειά θα πω μόνο δεν είναι τίποτα. 

Εν τω μεταξύ τι σημαίνει πρόστιμα από 350 ευρω ως ευρώ; Η μία στάνταρ τιμή στα 350 θα είναι, η στα 8000, δεν γίνεται να έχουμε μεσοβέζικα πρόστιμα. 

Επεξ/σία από mariosnik_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...