Witcher1st Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ο συγκεκριμενος δισκος πρεπει να εχει σταματησει να λειτουργει εδω και 2-3 μηνες, αν και σημερα το πηρα χαμπαρι. Δεν εμφανιζεται πουθενα, ουτε σε device manger, ουτε στο disk management ή στο bios. Διαβαζω οτι υπηρχε προβληματικο firmware και επρεπε να γινει Update. Τωρα βεβαια ειναι αργα. Βλεπω κατι βιντεακια στο youtube που καταφερνουν να κανουν ανακτηση απο τον συγκεκριμενο δισκο μεσω micro soldering. Ειναι κατι τετοιο οντως εφικτο; Και εαν ναι, γνωριζετε ατομα στην Αθηνα που να ασχολουνται με το συγκεκριμενο θεμα; Εχω αλλαξει τις θυρες sata και τα καλωδια, παλι τιποτα. Απο εβδομαδα περιμενω και ενα sata to usb connector μηπως γινει και καποιο θαυμα. Καποια αλλη ιδεα;; Επισης στο παρακατω βιντεο, στο συγκεκριμενο σημειο που το εχω βαλει να ξεκιναει λεει οτι πρεπει να πιεζεις το μεταλλικο connector για να βγαζεις το data cable, αλλα σε εμενα βγαινει χωρις να χρειαζεται. Επισης μπαινει χωρις να ακουγεται το κλικ. Εχει γινει καποια ζημια;; Εχω δοκιμασει και τα υπολοιπα data cables, γινεται ακριβως το ιδιο. Αν και διαβαζω οτι σε καποιους δισκους δεν ακουγεται αυτο το κλικ. Δεν ξερω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα