Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας . Είπα να νοικιάσω αμάξι στο εξωτερικό για 5 μέρες και έχω μερικές απορίες και αν είναι σχετικά ασφαλές γιατί πολλά έχω ακούσει . 

Αρχικά θα βάλω την full ασφάλεια ώστε να δεχτεί και χρεωστική κάρτα και από όσο διάβασα έχει deposit 50€ και απαλλαγή 0€  .

Κάνω ωραία την κράτηση το deposit πότε θα το δώσω όπως και επίσης δεν είχε επιλογή να βάλω ότι θα περάσω σύνορα ώστε να χρεωθώ και το διασυνοριακό φόρο . 

Γενικά τι πρέπει να προσέξω; 

Ισχύει οδική ασφάλεια σε περίπτωση πχ που μείνει το αμάξι ;

Screenshot_2025-09-12-19-24-51-888_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.

Από enterprise φέτος που νοίκιασα εκεί δέχονταν εγγύηση μόνο από πιστωτική, οπότε με υποχρέωσαν να πάρω και φουλ κάλυψη για την οποία δε χρειάζεται deposit (ήταν κλέψιμο αλλά και πάλι μου βγήκε πάμφθηνα οπότε δεν έκλαψα πολύ, άσε που είχα και το κεφάλι μου ήσυχο ότι δε θα μου τραβήξουν λεφτά με τίποτα ό,τι και να γίνει). Για είσοδο στη Σλοβενία νομίζω τους ενημέρωσα εκεί, δε θυμάμαι αν υπήρχε επιβάρυνση αλλά θα ήταν αμελητέα.

Δημοσ.

Είχαμε κάνει κράτηση στο αεροδρόμιο του Ζαντάρ, αλλά θέλανε όντως πιστωτική για την εγγύηση (στο όνομα αυτού που έκανε την κράτηση). Επειδή η αδερφή μου τότε δεν είχε (την δικιά μου δεν την δέχτηκαν), πλήρωσε επιτόπου κάποιο ποσό (δεν θυμάμαι πόσα).

Τώρα για σύνορα δεν ξέρω τι παίζει, γιατί εμείς κινηθήκαμε εντός Κροατίας. Εκεί που δυσκολευτήκαμε, ήταν στο βενζινάδικο, γιατί δεν ξέρανε Αγγλικά όταν πήγα να πληρώσω (στην αντλία έβαλα μόνος μου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...