Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Σκέφτομαι να πάρω curved monitor 1440p σε 27 ή 32 ιντσες. Βλέπω ότι η διαφορά στις τιμές είναι μικρή. Αξίζει να πάω σε 32αρι ή είναι αρκετά μεγάλο γι αυτήν την ανάλυση;

Δημοσ.
5 hours ago, fotaras76 said:

Χαίρεται. Σκέφτομαι να πάρω curved monitor 1440p σε 27 ή 32 ιντσες. Βλέπω ότι η διαφορά στις τιμές είναι μικρή. Αξίζει να πάω σε 32αρι ή είναι αρκετά μεγάλο γι αυτήν την ανάλυση;

Θεωρητικα σε 27αρη ειναι πιο σωστο.

Ομως προσωπικα δεν με ενοχλει το 2κ σε 32αρη monitor (εχω 2 ενα 4κ και ενα 2κ, οκ το 4κ ειναι ενα κλικ πιο sharp αλλα και το 2κ ειναι οκ).

Τωρα αυτο που εχει σημασια ειναι σε τι εχεις συνηθισει τωρα.

Εαν τωρα δουλευεις σε 24αρη fhd δεν θα σε χαλασει καθολου το 32 2κ, εαν απο την αλλη π.χ δουλευεις σε καινουργιο mac με 2κ σε 13.3  σιγουρα θα σου κακοφανει.

Spoiler

Προσωπικα θα ελεγα να πας σε 32αρη, η διαφορα σε productivity/immersion ειναι μεγαλη σε σχεση με τα 27αρια

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, @topos είπε

Εαν τωρα δουλευεις σε 24αρη fhd δεν θα σε χαλασει καθολου το 32 2κ

27άρι full hd έχω στο πρώτο pc το οποίο θα πάει στο 2ο pc (με 19άρα οθόνη 1440Χ900) μετά την αγορά

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

27άρι full hd έχω στο πρώτο pc το οποίο θα πάει στο 2ο pc (με 19άρα οθόνη 1440Χ900) μετά την αγορά

27 καλύτερα για 1440p και απο εμενα. Πιο κοφτερη η εικονα λογω ψηλοτερου ppi..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, fotaras76 said:

Μια χαρα θα σου φανει τοτε το 32αρη 2κ και θα ειναι σημαντικη αναβαθμιση σε pixel/inch σε σχεση με αυτο που εχεις.

Spoiler

-Εγω σε 27αρη fhd δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου λογο αναλυσης, το εβρισκα μαυρα χαλια, ενω με το 32 2κ ειμαι οκ-

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, @topos είπε

Μια χαρα θα σου φανει τοτε το 32αρη 2κ και θα ειναι σημαντικη αναβαθμιση σε pixel/inch σε σχεση με αυτο που εχεις.

Απόκρυψη περιεχομένων

-Εγω σε 27αρη fhd δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου λογο αναλυσης, το εβρισκα μαυρα χαλια, ενω με το 32 2κ ειμαι οκ-

Ναι, το 27άρη fhd έχει 81ppi ενώ το 32άρι qhd 91ppi( όπως ένα 24άρι FHD). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...