fotaras76 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Χαίρεται. Σκέφτομαι να πάρω curved monitor 1440p σε 27 ή 32 ιντσες. Βλέπω ότι η διαφορά στις τιμές είναι μικρή. Αξίζει να πάω σε 32αρι ή είναι αρκετά μεγάλο γι αυτήν την ανάλυση;
@topos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 hours ago, fotaras76 said: Χαίρεται. Σκέφτομαι να πάρω curved monitor 1440p σε 27 ή 32 ιντσες. Βλέπω ότι η διαφορά στις τιμές είναι μικρή. Αξίζει να πάω σε 32αρι ή είναι αρκετά μεγάλο γι αυτήν την ανάλυση; Θεωρητικα σε 27αρη ειναι πιο σωστο. Ομως προσωπικα δεν με ενοχλει το 2κ σε 32αρη monitor (εχω 2 ενα 4κ και ενα 2κ, οκ το 4κ ειναι ενα κλικ πιο sharp αλλα και το 2κ ειναι οκ). Τωρα αυτο που εχει σημασια ειναι σε τι εχεις συνηθισει τωρα. Εαν τωρα δουλευεις σε 24αρη fhd δεν θα σε χαλασει καθολου το 32 2κ, εαν απο την αλλη π.χ δουλευεις σε καινουργιο mac με 2κ σε 13.3 σιγουρα θα σου κακοφανει. Spoiler Προσωπικα θα ελεγα να πας σε 32αρη, η διαφορα σε productivity/immersion ειναι μεγαλη σε σχεση με τα 27αρια 1
fotaras76 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 λεπτά πριν, @topos είπε Εαν τωρα δουλευεις σε 24αρη fhd δεν θα σε χαλασει καθολου το 32 2κ 27άρι full hd έχω στο πρώτο pc το οποίο θα πάει στο 2ο pc (με 19άρα οθόνη 1440Χ900) μετά την αγορά
kostiger Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 λεπτά πριν, fotaras76 είπε 27άρι full hd έχω στο πρώτο pc το οποίο θα πάει στο 2ο pc (με 19άρα οθόνη 1440Χ900) μετά την αγορά 27 καλύτερα για 1440p και απο εμενα. Πιο κοφτερη η εικονα λογω ψηλοτερου ppi.. 2
@topos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, fotaras76 said: 27άρι full hd έχω στο πρώτο pc το οποίο θα πάει στο 2ο pc (με 19άρα οθόνη 1440Χ900) μετά την αγορά Μια χαρα θα σου φανει τοτε το 32αρη 2κ και θα ειναι σημαντικη αναβαθμιση σε pixel/inch σε σχεση με αυτο που εχεις. Spoiler -Εγω σε 27αρη fhd δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου λογο αναλυσης, το εβρισκα μαυρα χαλια, ενω με το 32 2κ ειμαι οκ- Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από @topos 1
aetos1988 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 ώρες πριν, @topos είπε Μια χαρα θα σου φανει τοτε το 32αρη 2κ και θα ειναι σημαντικη αναβαθμιση σε pixel/inch σε σχεση με αυτο που εχεις. Απόκρυψη περιεχομένων -Εγω σε 27αρη fhd δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου λογο αναλυσης, το εβρισκα μαυρα χαλια, ενω με το 32 2κ ειμαι οκ- Ναι, το 27άρη fhd έχει 81ppi ενώ το 32άρι qhd 91ppi( όπως ένα 24άρι FHD).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα