Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, λογο βλαβης μιας τοσιμπα που ειχα παω αναγκαστηκα σε αγορα αλλης σε κακη περιοδο, ψαχνω για μια 32 αντροιντ- γκουγκλ που να εχει επεξεργαστη και ραμ της προκοπης γιατι με την τοσιμπα που ειχα οταν ειχα ανοιχτα κοντι με βπν κολλαγε το κοντι, εχω διαλεξει αυτες τις 2,  tcl  https://www.skroutz.gr/s/60408941/tcl-smart-tileorasi-32-hd-ready-qled-s4k-hdr-2025-32s4k.html?product_id=252035680&sponsored=listing#specs και fnu https://www.skroutz.gr/s/58022691/F-U-Smart-Tileorasi-32-Full-HD-QLED-FLG32141QL-HDR-2024.html , η tlc εχει 1 γκιγκα ραμ ενω η αλλη 1,5 και νομιζω εχουν ιδιο επεξεργαστη οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο, σαν συνολο ισως ειναι καλυτερη η fnu αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστη ειναι, πχ βλεπω στα σχολια καποιοι να λενε πως ενω γραφει πως εχει hdr δεν εχει και δεν βλεπω στην απαντηση της αντιπροσωπειας να λενε πως κανει λαθος, σαν να παραδεχονται πως λενε ψεματα, κανουν τοσο μεγαλη διαφορα το μισο γκιγκα ραμ και το fhd της fnu για να παω εκει? την εχει αγορασει καποιος?   η εχει καποιος καποια αλλη επιλογη? δεν θελω να ξεπερασω τα 180+ εκτος αν υπαρχει καποια πολυ καλη επιλογη, επισης προς το παρων δεν νομιζω να αξιζει με το μπατζετ που δινω για τηλεοραση και τβμποξ μιας και ενα της προκοπης θελουν πανω απο 50, οποτε στο μυαλο μου εχω να παω με αντροιντ τβ και οσο παει και μετα τσιμπαω ενα τβμποξ, αν δεν χαλασει για να ξαναπαρω καινουρια, η χρηση της κυριως θα ειναι κοντι μαζι με βπν για να εχω και το κεφαλι ησυχο απο τα 750αρια, ευχαριστω   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την TCL 32S4K , αν μπορω να βοηθήσω ευχαρίστως.

Να ξέρεις οτί εχει μολις 8GB αποθηκευτικου χώρου ( με ολα τα updates μένουν 2,5 περιπου ελεύθερα ) και 1GB ram οπως σωστά αναφερεις. 

Είναι λίγο αργό το μενού χωρίς ομως να κολλάει και τρεχει Android TV 11.

Επισης το τηλεχειριστηριο δεν εχει πλήκτρο για φωνητικές εντολές.

Επεξ/σία από Brainmorf
Δημοσ.

ο χωρος δεν νομιζω να ειναι μεγαλο θεμα εκτος και αν βγαλουν και αλλα απντειντς, αυτο που με απασχολει ειναι η ραμ, εξαλλου δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα σε 32αρα το hd με το fhd, επειδη στην τοσιμπα πια ηταν σπαστικο να θελω να δω κατι και να κολλαει ολο το κοντι, μαλλον λογο της ραμ δεν ειμαι και κανενας ειδικος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...