Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,αυτον τον καιρό κανω αναζήτηση για λάπτοπ μεχρι 1800€, το θελω κυρίως για blender, photoshop,illustrator,inventor,autocad και lol,δηλαδη να τα αντεχει τα βαρια προγράμματα.Απο ο,τι βλεπω αυτα με κάρτες RTX 4080,5060,5070 ειναι τα καλύτερα, εψαξα και με τα καλύτερα CPU.Βρηκα αυτα τα 3, εχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο και απο αυτα τα 3 ποιο ειναι το καλύτερο;

1.https://www.skroutz.gr/s/61953024/lenovo-loq-15irx10-15-6-ips-fhd-144hz-i7-14700hx-32gb-1tb-ssd-geforce-rtx-5060-w11-home-luna-grey-gr-keyboard.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

2.https://www.skroutz.gr/s/61023492/lenovo-loq-15irx10-15-6-ips-fhd-144hz-i5-13450hx-32gb-1tb-ssd-geforce-rtx-5060-w11-home-luna-grey-us-keyboard.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

3.https://www.skroutz.gr/s/61734184/hp-omen-16-slim-16-an0003nr-16-ips-fhd-ultra-7-255h-32gb-1tb-ssd-geforce-rtx-5070-w11-home-us-keyboard.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Επεξ/σία από GrNaou1998
Δημοσ.

Πρώτον έχουμε τοπικ για προτάσεις. 
Δε μου φαινονται καθολου καλες τιμες σε αυτα που δειχνεις. Εκτος και αν σε ενδιαφερει με αρθρο39α.
Κοιταξε στο ισπανικο αμαζον. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Πρώτον έχουμε τοπικ για προτάσεις. 
Δε μου φαινονται καθολου καλες τιμες σε αυτα που δειχνεις. Εκτος και αν σε ενδιαφερει με αρθρο39α.
Κοιταξε στο ισπανικο αμαζον. 

Που ειναι οι προτάσεις; Και μπορείς να μου πεις τους λόγους που δεν ειναι καλά;

Δημοσ.

Στην ελληνικη αγορα , δεν παιζει να  βρεις σε σωστες τιμες "gaming" laptops. Χτυπησα απο το ισπανικο amazon lenovo με 4050 στα 7,5 κατοσταρικα , οπου το αντιστοιχο στην Ελλαδα ξεκιναει απο τα 1.100 για παραδειγμα.

Οσο για μηχανηματα με 5060 , δες αυτο ή αυτο. Πολυ πιο φτηνα απο αυτα που λινκαρες.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mphxths είπε

Στην ελληνικη αγορα , δεν παιζει να  βρεις σε σωστες τιμες "gaming" laptops. Χτυπησα απο το ισπανικο amazon lenovo με 4050 στα 7,5 κατοσταρικα , οπου το αντιστοιχο στην Ελλαδα ξεκιναει απο τα 1.100 για παραδειγμα.

Οσο για μηχανηματα με 5060 , δες αυτο ή αυτο. Πολυ πιο φτηνα απο αυτα που λινκαρες.

Γενικα με το amazon στην Ισπανία τι παιζει και γιατί ειναι τοσο φθηνά εκεί;Υπαρχει κάποιος κίνδυνος αν το παρω από εκεί;Δηλαδη τελωνείο,απατη, καθυστέρηση κτλ;

Δημοσ.
2 hours ago, GrNaou1998 said:

Γενικα με το amazon στην Ισπανία τι παιζει και γιατί ειναι τοσο φθηνά εκεί;Υπαρχει κάποιος κίνδυνος αν το παρω από εκεί;Δηλαδη τελωνείο,απατη, καθυστέρηση κτλ;

Δεν ξερω που οφειλονται οι φτηνες τιμες. Απατη οχι απο την στιγμη που η πωληση και η αποστολη γινεται απο το ιδιο το Amazon. Τελωνειο οχι μιας και μιλαμε για χωρα της Ε.Ε. Καθυστερηση δεν ξερω , αναλογως τον φορτο των παραγγελιων. Στην δικη μου περιπτωση η παραγγελια εγινε 28/8 , στειλανε με UPS με ημερομηνια παραλαβης 22/9 , μετα εγινε 18/9 , η UPS δηλωνε ημερομηνια παραλαβης 15/9 , μετα δηλωσε καθυστερηση και ειμαι σε αναμονη. Λογικα μεχρι την Πεμπτη θα παραλαβω , του κερατα δηλ :) 

Γενικως παιζουν πολλα με τα τεμαχια που εχουν διαθεσιμα. Το ιδιο φορητο που παρηγγειλα , αυτη την στιγμη το εχει 100 ευρω πανω και ημερομηνια παραλαβης 26/9 , δηλ 10 μερες απο τωρα και οχι 25+ που περιμενω εγω το δικο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...