HaPagan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Χαίρετε Insomniacs!!Έχω ένα Ericsson T10s και έχω κάρτα CU μήπως ξέρετε αν μπορώ να βάλω με κάποιον τρόπο αναφορά στα μηνύματα που στέλνω;Ξέρω ότι στην Cosmote γίνεται με τη χρήση του προθέματος *0# μπροστά από κάθε μήνυμα , αλλά με την Panafon δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ! Τι λέτε λοιπόν μπορείτε να με βοηθήσετε;
spasoklambania Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by hapagan:<BR><STRONG>Χαίρετε Insomniacs!!Έχω ένα Ericsson T10s και έχω κάρτα CU μήπως ξέρετε αν μπορώ να βάλω με κάποιον τρόπο αναφορά στα μηνύματα που στέλνω;Ξέρω ότι στην Cosmote γίνεται με τη χρήση του προθέματος *0# μπροστά από κάθε μήνυμα , αλλά με την Panafon δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ! Τι λέτε λοιπόν μπορείτε να με βοηθήσετε;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>tha valeis stin arhi tou minimatos *# i *stav# . to teleftaio me mikra gramata.
HaPagan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2001 Να είσαι καλά ρε φίλε , ευχαριστώ!!!Ωραία βρήκαμε και την αναφορά ... Αλλά μπορώ να πώ (έχοντας δοκιμάσει και τα δύο) ότι το What's up είναι καλύτερο από το CU !!
Anonymous Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by hapagan:<BR><STRONG>Να είσαι καλά ρε φίλε , ευχαριστώ!!!Ωραία βρήκαμε και την αναφορά ... Αλλά μπορώ να πώ (έχοντας δοκιμάσει και τα δύο) ότι το What's up είναι καλύτερο από το CU !!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>E? Apo pia apopsi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.