Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση: Αν κάποιος έχει από παλιά από την οικογένεια,απλά μια κάρτα ΑΒ σε πλαστική μορφή και δεν έχει κάνει κάποια σύνδεση της πλαστικής ΑΒ κάρτας με το ΑΒ app τι θα πρέπει να κάνει?

Μήπως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει τη σχετική διαδικασία για το πέρασμα του κωδικού αποκλειστικά μέσω ΑΒ kiosk σε φυσικό κατάστημα ΑΒ? Ή μήπως γίνεται και κάπως αλλιώς?

Όλοι εσείς έχετε δημιουργήσει account στο ΑΒ app/site και στη συνέχεια έχετε συνδέσει τη φυσική πλαστική σας ΑΒ κάρτα με το account που δημιουργήσατε σε ΑΒ app/app site?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ.
Στις 17/9/2025 στις 6:26 ΜΜ, panosss567 είπε

Στην πρώτη αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, σου πιστώνει τους πόντους στην επόμενη μπορείς να εξαργυρώσεις.

( Το έκανα πριν λίγο)

Δηλαδή δεν ισχύει το 15 εύρω για ελάχιστη συναλλαγή;;;

Δημοσ.
7 hours ago, ultrahd said:

Παιδιά μια ερώτηση: Αν κάποιος έχει από παλιά από την οικογένεια,απλά μια κάρτα ΑΒ σε πλαστική μορφή και δεν έχει κάνει κάποια σύνδεση της πλαστικής ΑΒ κάρτας με το ΑΒ app τι θα πρέπει να κάνει?

Μήπως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει τη σχετική διαδικασία για το πέρασμα του κωδικού αποκλειστικά μέσω ΑΒ kiosk σε φυσικό κατάστημα ΑΒ? Ή μήπως γίνεται και κάπως αλλιώς?

Όλοι εσείς έχετε δημιουργήσει account στο ΑΒ app/site και στη συνέχεια έχετε συνδέσει τη φυσική πλαστική σας ΑΒ κάρτα με το account που δημιουργήσατε σε ΑΒ app/app site?

Θα φτιαξεις λογαριασμο και θα δοκιμασεις να δεις αν παιρνει την παλια καρτα. Αν δεν την παιρνει, πας σε καταστημα και βγαζεις καινουρια.

13 minutes ago, chsam said:

Δηλαδή δεν ισχύει το 15 εύρω για ελάχιστη συναλλαγή;;;

Δεν υπαρχει ελαχιστο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Θα φτιαξεις λογαριασμο και θα δοκιμασεις να δεις αν παιρνει την παλια καρτα. Αν δεν την παιρνει, πας σε καταστημα και βγαζεις καινουρια.

Δεν υπαρχει ελαχιστο.

Το αλλάξανε τότε, γιατί αρχικά έλεγε 15 ευρώ συναλλαγή.

Δημοσ.
2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Εμενα σε αγορα 7ευρω δεν μου περασαν οι ποντοι! Δεν εχω κανει ανω των 15ευρω ακομα να δω αν θα μπουνε.

Αν το συστημα τους ηταν offline την ωρα που ψωνισες, οι ποντοι θα περαστουν οταν ξαναγινει online. Σε μενα εκανε κανα 2ωρο μεχρι να φανουν οι ποντοι.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 16/9/2025 στις 2:54 ΜΜ, ababapanos είπε

Παίζει ρόλο αν έχουμε υπόλοιπο στην κάρτα ή όχι ;γιατί έστειλα από το CU  που δεν έχω υπόλοιπο αλλά δεν έχω λάβει απαντητικό μήνυμα μήπως αργεί να έρθει ο κωδικός ή έρχεται αμέσως?

Φίλε μου δοκίμασε να μπεις στην εφαρμογή Vodafone. Σε εμένα ενώ δεν είχε έρθει απάντηση στο sms, μου εμφάνισε κατευθείαν τους κωδικούς εκεί!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Έχει βάλει κανείς 2ο κωδικό? 

Προσπάθησα μετά από 8 μέρες αλλά δεν περνούσε. Έκανα 2ο λογαριασμό όμως και όλα καλά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, soul_d είπε

Προσπάθησα μετά από 8 μέρες αλλά δεν περνούσε. Έκανα 2ο λογαριασμό όμως και όλα καλά 

Δεν το επαιρνε στο AB App δλδ? ή περασε εκει και δεν εμπαιναν οι ποντοι μετα απο αγορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...