ababapanos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 πμ To έβαλα στο ΑΒ τον δέχθηκε τον κωδικό αλλά μέσα στον λογαριασμό μου στο πορτοφόλι δεν φαίνεται. Πρέπει να κάνω πρώτα αγορά;
soul_d Δημοσ. Πέμπτη στις 05:52 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 05:52 μμ 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν το επαιρνε στο AB App δλδ? ή περασε εκει και δεν εμπαιναν οι ποντοι μετα απο αγορα? Αυτό που είπε ο @leo066 6 ώρες πριν, ababapanos είπε To έβαλα στο ΑΒ τον δέχθηκε τον κωδικό αλλά μέσα στον λογαριασμό μου στο πορτοφόλι δεν φαίνεται. Πρέπει να κάνω πρώτα αγορά; Ναι, έστω και κάποια cents, για να φανεί
dhmak Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ (επεξεργασμένο) Έλεος Spoiler Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:06 μμ από dhmak
leonidas1269 Δημοσ. Σάββατο στις 03:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:26 μμ Στις 25/9/2025 στις 7:46 ΜΜ, dhmak είπε Έλεος Απόκρυψη περιεχομένων Και εμενα σε cu που εχω (μετα απο φορητοτητα) στελνω μνμ και μου γραφει η προσφορα ισχυει μονο για συνδρομητες καρτοκινητου vodafone.Δεν ξερω για ποιο λογο(ισως επειδη ηταν απο φορητοτητα)...Σε αλλο κινητο που εχω με καινουργιο αριθμο cu που ειχα παρει στη black friday το πηρε κανονικα χωρις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα