gpapadakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, vickjim said: Σε πιο πεδιο βαζουμε τον κωδικο στο app? Προφίλ(ο λογαριασμός μου)--) Κερδίζω πόντους --) Συνεργασιες
ultrahd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση: Αν κάποιος έχει από παλιά από την οικογένεια,απλά μια κάρτα ΑΒ σε πλαστική μορφή και δεν έχει κάνει κάποια σύνδεση της πλαστικής ΑΒ κάρτας με το ΑΒ app τι θα πρέπει να κάνει? Μήπως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει τη σχετική διαδικασία για το πέρασμα του κωδικού αποκλειστικά μέσω ΑΒ kiosk σε φυσικό κατάστημα ΑΒ? Ή μήπως γίνεται και κάπως αλλιώς? Όλοι εσείς έχετε δημιουργήσει account στο ΑΒ app/site και στη συνέχεια έχετε συνδέσει τη φυσική πλαστική σας ΑΒ κάρτα με το account που δημιουργήσατε σε ΑΒ app/app site? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από ultrahd
chsam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Στις 17/9/2025 στις 6:26 ΜΜ, panosss567 είπε Στην πρώτη αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, σου πιστώνει τους πόντους στην επόμενη μπορείς να εξαργυρώσεις. ( Το έκανα πριν λίγο) Δηλαδή δεν ισχύει το 15 εύρω για ελάχιστη συναλλαγή;;;
gpapadakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, ultrahd said: Παιδιά μια ερώτηση: Αν κάποιος έχει από παλιά από την οικογένεια,απλά μια κάρτα ΑΒ σε πλαστική μορφή και δεν έχει κάνει κάποια σύνδεση της πλαστικής ΑΒ κάρτας με το ΑΒ app τι θα πρέπει να κάνει? Μήπως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει τη σχετική διαδικασία για το πέρασμα του κωδικού αποκλειστικά μέσω ΑΒ kiosk σε φυσικό κατάστημα ΑΒ? Ή μήπως γίνεται και κάπως αλλιώς? Όλοι εσείς έχετε δημιουργήσει account στο ΑΒ app/site και στη συνέχεια έχετε συνδέσει τη φυσική πλαστική σας ΑΒ κάρτα με το account που δημιουργήσατε σε ΑΒ app/app site? Θα φτιαξεις λογαριασμο και θα δοκιμασεις να δεις αν παιρνει την παλια καρτα. Αν δεν την παιρνει, πας σε καταστημα και βγαζεις καινουρια. 13 minutes ago, chsam said: Δηλαδή δεν ισχύει το 15 εύρω για ελάχιστη συναλλαγή;;; Δεν υπαρχει ελαχιστο.
chsam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Θα φτιαξεις λογαριασμο και θα δοκιμασεις να δεις αν παιρνει την παλια καρτα. Αν δεν την παιρνει, πας σε καταστημα και βγαζεις καινουρια. Δεν υπαρχει ελαχιστο. Το αλλάξανε τότε, γιατί αρχικά έλεγε 15 ευρώ συναλλαγή.
vaga1um3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνω κι εγώ σε μη cu, αποστολή sms και επιτυχής ενεργοποίηση στο προφίλ ΑΒ. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ Εμενα σε αγορα 7ευρω δεν μου περασαν οι ποντοι! Δεν εχω κανει ανω των 15ευρω ακομα να δω αν θα μπουνε.
gpapadakis Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Εμενα σε αγορα 7ευρω δεν μου περασαν οι ποντοι! Δεν εχω κανει ανω των 15ευρω ακομα να δω αν θα μπουνε. Αν το συστημα τους ηταν offline την ωρα που ψωνισες, οι ποντοι θα περαστουν οταν ξαναγινει online. Σε μενα εκανε κανα 2ωρο μεχρι να φανουν οι ποντοι. 2
soul_d Δημοσ. Τρίτη στις 11:59 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:59 μμ Στις 16/9/2025 στις 2:54 ΜΜ, ababapanos είπε Παίζει ρόλο αν έχουμε υπόλοιπο στην κάρτα ή όχι ;γιατί έστειλα από το CU που δεν έχω υπόλοιπο αλλά δεν έχω λάβει απαντητικό μήνυμα μήπως αργεί να έρθει ο κωδικός ή έρχεται αμέσως? Φίλε μου δοκίμασε να μπεις στην εφαρμογή Vodafone. Σε εμένα ενώ δεν είχε έρθει απάντηση στο sms, μου εμφάνισε κατευθείαν τους κωδικούς εκεί! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 μμ Έχει βάλει κανείς 2ο κωδικό?
eidikos33 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:25 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:25 πμ 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Έχει βάλει κανείς 2ο κωδικό? Γίνεται;
soul_d Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 πμ 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Έχει βάλει κανείς 2ο κωδικό? Προσπάθησα μετά από 8 μέρες αλλά δεν περνούσε. Έκανα 2ο λογαριασμό όμως και όλα καλά
SagoniasSlutRos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:04 πμ 2 ώρες πριν, soul_d είπε Προσπάθησα μετά από 8 μέρες αλλά δεν περνούσε. Έκανα 2ο λογαριασμό όμως και όλα καλά Δεν το επαιρνε στο AB App δλδ? ή περασε εκει και δεν εμπαιναν οι ποντοι μετα απο αγορα?
leo066 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ 28 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν το επαιρνε στο AB App δλδ? ή περασε εκει και δεν εμπαιναν οι ποντοι μετα απο αγορα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα